leonidas_fs Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εντάξει εμένα μου άρεσε! Ρε παιδιά ο sheldon εχει πέσει πολύ ε? Παει το παλιό το geek ο Sheldon...Τώρα τον βλέπω αλλαγμένο!
flik Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ναι έχει πέσει ΠΑΡΑ πολύ ο Sheldon. Βλέπω στο star τα παλιά επεισόδια και τον λησμονώ. Τώρα χαζομαρίτσες κάνει, καμία σχέση με nerd-geek. Η σεζόν πάντως δεν ήταν άσχημη, αλλά το τελευταίο ειδικά λες και το γύρισαν σε 10 λεπτά είναι.
argirisparxas Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ίσως το πιο βαρετό επεισόδιο σε μια κατα τα άλλα καλή σεζόν. Ποιο βαρετό πεθαίνεις.
feodor Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Θα συμφωνησω με sheik. Γαματο το επεισοδιο. Κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ πεσμενα τα τελευταια επεισοδιο, με εξαιρεση αυτο. Πραγματικα, γελασα πολυ. Ο Σελντον εδωσε ρεστα παλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ρε τι λετε, γαματο ηταν το επεισοδιακι! Δεν ήθελα να γίνω γραφικός, αλλά κι εγώ δεν έχω ιδέα τι λέγανε. Διάβαζα κάπως έτσι:
mary Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δεν ήθελα να γίνω γραφικός, αλλά κι εγώ δεν έχω ιδέα τι λέγανε. Διάβαζα κάπως έτσι: Ε οχι!Το ονειρο του Σελντον και η συνομιλια του με τον Σποκ ειχε γελιο,ειδικα τις στασεις που επαιρνε η κουκλα Σποκ καθως μιλουσε
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ε οχι! Το ονειρο του Σελντον Ε, ναι, τι λέω κι εγώ;
elir2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τ'όνειρο του Seldon όλα τα λεφτά, συμφωνω και γω με τη σειρά μου με τον feodor
Andy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Οσοι δεν εχουν δει το σημερινο επεισοδιο να σταματησουν ΕΔΩ....... οσοι το εχουν δει ας ξαναγελασουν ελευθερα!!!
Andy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Κρυψτην σε spoiler!! πως γινεται???την εχω κανει attach..δεν την εχω ανεβασει απο το ιντερνετ.. edit: το βρηκα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εμένα πάντως, με έκανε να αισθανθώ άσχημα η συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούσα να γελάσω.
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εμένα πάντως, με έκανε να αισθανθώ άσχημα η συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούσα να γελάσω. η συγκεκριμένη όχι γιατί τον κάνανε γαμάτο αλλά το τέλος με τον stephen hawking... εκεί δεν γέλασα εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα