Προς το περιεχόμενο

Φολα σε γατες

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο πάνω έλεγε για αυτόφωρη διαδικασία απο την αστυνομία και μπορείς να ασκήσεις και δικαστικά πίεση, αλλά πάντα με αποδείξεις.

Λεπτομέρεις θα ταν καλό να αντλήσεις απο φιλοζωικές και δικηγόρο.

ΠΑΝΤΑ όμως με αποδείξεις έτσι?

Βίντεο, φωτογραφία, μάρτυρας κτλπ. Όπως και σε όλα τα αλλα εγκλήματα.

Οκ ευχαριστω με καλυψες...

Καποιος κερατας επιτελους πρεπει να τιμωρηθει μπας και παραδειγματιστουν οι υπόλοιποι....

Το θέμα είναι πώς αποδεικνύεις ότι ο χ έριξε φόλα σε ένα ζώο.

Κατατά το συγκεκριμένο είναι πολύ περισσότερο θέμα νοοτροπίας.

Μαλλον αν τον τσακωσεις εκεινη την στιγμη και εχεις και μαρτυρες, αλλιως θα ειναι ο λογος σου απεναντι στον δικο του....Αρα σε περιπτωση που δεν υπαρχουν μαρτυρες τον πλακωνεις στις κλωτσιες να το ευχαριστηθεις τουλαχιστον..... :-D

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

.Αρα σε περιπτωση που δεν υπαρχουν μαρτυρες τον πλακωνεις στις κλωτσιες να το ευχαριστηθεις τουλαχιστον..... :-D

Ήπια αντίδραση, νομίζω.

Δημοσ.

Τώρα μιλάς σωστά.

Πάντως σοβαρά, αν κάποιος γείτονας έκανε το παραμικρό στα ζώα μου θα κατέληγε χειρουργείο.

Δημοσ.

Τώρα μιλάς σωστά.

Πάντως σοβαρά, αν κάποιος γείτονας έκανε το παραμικρό στα ζώα μου θα κατέληγε χειρουργείο.

και φαντασου να σουν και ο μοναδικος εφημερευων χειρουργος... :fear:

Δημοσ.

Το θέμα είναι πώς αποδεικνύεις ότι ο χ έριξε φόλα σε ένα ζώο.

Κατατά το συγκεκριμένο είναι πολύ περισσότερο θέμα νοοτροπίας.

Μια γειτονιά πόσους ανώμαλους να έχει? 1-2 (ελπίζω?)

Δεν μπορεί, το θύμα αν ηταν το κατοικίδιο σου και ζει (μακάρι) ακόμα,

θα έχεις πιο πολύ το νου σου, δεν θα το αφήνεις να τρώει τα διάφορα χαζά απο δω κ απο εκεί

και θα έχεις επίσης το νου σου αν υπάρχει κάποιος/κάποια που ταίζει αδέσποτα και ΜΠΑΜ τον τσάκωσες τον κεράτα.

Σε βίντεο,φωτογραφική, στημένη κάμερα, μάρτυρα κτλπ.

Μιλάς με κόσμο στην γειτονιά σου και λες έγινε αυτό και αυτό με τον κόσμο που μιλάς " Έχετε το νου σου σας παρακαλώ αν γίνει κάτι πείτε μου."

Βάζεις και τις αφίσες σε κάθε γωνία/στύλο και λες έτσι κ έτσι και αν ξερει κάποιος αφήνεις κ ένα τηλέφωνο ή λες που είσαι να σε βρουν. Ανώνυμα δεν χρειάζεσε να μάθεις πιο και τι λέει.

Μπορεί να μην βγάλεις και τίποτα από όλα αυτά, αλλά θα ξέρεις τουλάχιστον, οτι τουλάχιστον έχεις ξεκινήσει αναζήτηση για τον θύτη και ελπίζω να μαζευτεί κ να ξανασκεφτεί αφού δεν ευαισθητοποιήθηκε απο την πράξη του, ότι αν τον τσακώσουν θα υπάρχει αστυνομία με αυτόφωρη διαδικασία και μηνύσεις/δικαστήρια κ.ο.κ.

και φαντασου να σουν και ο μοναδικος εφημερευων χειρουργος... :fear:

Ποιος θα καλούσε ασθενοφόρο για τον φονιά? Ας τον να γλύψει τις πληγές του, να νιώσει λίγο κάποιο σημάδι ζωής.

Δημοσ.

Τελείως μεταξύ μας, αν την πάθει το ζωντανό σου λογικά θα θέλεις απλά να του κάψεις το σπίτι ξέρω 'γω. Οπότε το να ξέρει απλώς ότι ψάχνεσαι δεναι και πολυ προσοδοφόρο. Πέραν αυτού είναι τραγικά δύσκολο να βρεις σολιντ αποδεικτικά και σίγουρα στο δικαστήριο δε μπορείς να πεις "ξέρετε έχουμε 2 τρελούς στη γειτονιά, ο ένας αγαπάει τα ζώα άρα είναι ο άλλος". Και τέλος, έχεις ιδέα πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να αποτρέψεις ζώο από να τρώει ό,τι μαλακία βρει στο δρόμο; =ρ

Τέλος πάντων, δε διαφωνώ ότι πρέπει να τιμωρούνται οι γαμημένοι (με το συμπάθιο), απλά δε νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστικός τρόπος επίλυσης με τα κωλομυαλά που κουβαλάμε.

Δημοσ.

Οι σκυλοι μπορουν να εκπαιδευτουν να μη τρωνε τιποτα εκτος απο οτι τους βαζει το αφεντικο, αν μιλαμε για οικοσιτους και οχι αδεσποτους.

Οι γατες και τα αδεσποτα ζωα δυστυχως τρωνε οτι βρουν, δεν μπορουν να αποφυγουν τις φολες.

Συνεπως το θεμα πρεπει να εστιασει σε αυτους που ριχνουν φολες. Νομικα αδυνατο λογω της φυσης της ενεργειας (γινεται κρυφα). Ο μονος τροπος ειναι η παιδεια, αλλα...

Δημοσ.

Είναι ότι είναι και το ίδιο θα έκανε και κάποιος για τα παιδιά του, για το σπίτι του αν το ανοίγαν, για το αυτοκίνητο το ίδιο και για οτιδήποτε θα βλάψει εσένα και τους γύρω σου.

Απο την αδράνεια είναι καλύτερη η άμυνα, γιατί είναι μιας μορφής επίθεσης.

Δημοσ.

Οι σκυλοι μπορουν να εκπαιδευτουν να μη τρωνε τιποτα εκτος απο οτι τους βαζει το αφεντικο, αν μιλαμε για οικοσιτους και οχι αδεσποτους.

Οι γατες και τα αδεσποτα ζωα δυστυχως τρωνε οτι βρουν, δεν μπορουν να αποφυγουν τις φολες.

Συνεπως το θεμα πρεπει να εστιασει σε αυτους που ριχνουν φολες. Νομικα αδυνατο λογω της φυσης της ενεργειας (γινεται κρυφα). Ο μονος τροπος ειναι η παιδεια, αλλα...

Ακριβώς. Πέραν αυτού δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να εκπαιδεύσουν όλοι το σκυλί τους τόσο καλά...

Δημοσ.

Ο μονος τροπος ειναι η παιδεια, αλλα...

Η παιδεία τι πρόβλημα θα λύσει? Μπορώ να έχω μια ανάλυση, γιατί μια κουβέντα δε με φτάνει.

Ακριβώς. Πέραν αυτού δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να εκπαιδεύσουν όλοι το σκυλί τους τόσο καλά...

Μια χαρά γίνετε σε σκύλος, με πολλους τρόπους και μπορείς να βρείς και μόνο σου πληροφορίες σε μηχανές αναζήτησης.

Εμείς που έχουμε γάτες είμαστε στο έλεος του Κυρίου.

Δημοσ.

Η παιδεία τι πρόβλημα θα λύσει? Μπορώ να έχω μια ανάλυση, γιατί μια κουβέντα δε με φτάνει.

Οπως ειναι στην παιδεια σου να μην σκοτωνεις τους ανθρωπους που σου σπανε τα νευρα, η να μη τους πλακωνεις στα μπουκετα καν, και πραγματι ειμαστε σε μια κοινωνια που η κουλτουρα της εχει αποβαλει αυτα τα 2 στοιχεια (δηλαδη ουγκα μπουκγα λυνουμε ολες τις διαφορες μας με χειροδικια η με δολοφονιες) ετσι ακριβως πρεπει να μπει στην κουλτουρας μας οτι τα ζωντανα δεν τα σκοτωνουμε.

Δημοσ.

Προφανώς εννοεί την αγωγή του Έλληνα σχετικά με το σεβασμό απέναντι στα ζώα, δικαιώματα ζώων κτλ.

Όταν ήμουν μικρή θυμάμαι μια γιαγια εκεί που παραθερίζαμε να βάζει τα νεογέννητα γατιά (που προφανώς δεν ήθελε) σε κουτί ποτισμένο με οινόπνευμα και να το δένει. Πρόσεξε, βασανιστικός θάνατος, ούτε καν κεφαλοκλείδωμα να τελειώνει. Όπως καταλαβαίνεις αυτά είναι παραστάσεις που έχει πολύς κόσμος και συνεπάγονται νοοτροπία.

Δημοσ.

Εμείς που έχουμε γάτες είμαστε στο έλεος του Κυρίου.

Εμεις που εχουμε εχουμε γατες πρεπει απλα να τις κραταμε χορτατες....για να ελαχιστοποιησουμε την πιθανοτητα να φαει κατι αλλο...Δεν υπαρχει κατι αλλο

Δημοσ.

Πολύ πολιτισμένο με ακούγετε κ δε με αρέσει, γιατί δεν είναι το να σκοτώνεις ή όχι πρόβλημα, αυτό το κάνεις κ τώρα σε ζωά ή ανθρώπους ή ότι άλλο θες.

Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο γιατί έχει να κάνει με την επιβλητικότητα και το θέμα της υπεράσπισης που δύσκολα αλλάζει,

γιατί παρόμοια παραδείγματα ακραίων ενεργειών είναι και η παιδοφιλεία, ο βιασμός, η χειροδικία που όλα αυτά ακόμα και στην πιο κουλτουριάρικια χώρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...