Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1779

• ultraex2003

1520

• alldaynews

1028

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Πάρε και κανένα τροφοδοτικό ρε :P Παιζει να ερθει αυτήν την βδομάδα μια 290 φίλου,και άλλος φίλος εχει 1200watt PSU,οποτε λογικα θα τις βάλουμε πανω σε συστημα I7 975extreme-Giga UD9-Kingston 8gb ram 1866mhz να δουμε τι ψαρακια θα πιάσουν :D

Και ξαφνικα μια σταγονα ιδρώτα κυλισε απο το πρόσωπο του Prowler !!! (Χαχαχα)

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε και κανένα τροφοδοτικό ρε :P Παιζει να ερθει αυτήν την βδομάδα μια 290 φίλου,και άλλος φίλος εχει 1200watt PSU,οποτε λογικα θα τις βάλουμε πανω σε συστημα I7 975extreme-Giga UD9-Kingston 8gb ram 1866mhz να δουμε τι ψαρακια θα πιάσουν :D

Και ξαφνικα μια σταγονα ιδρώτα κυλισε απο το πρόσωπο του Prowler !!! (Χαχαχα)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γελαω γιατί τα αποτελεσματα μου θα ειναι τόσο γελεια μπροστά στα δικά σου, που θα γίνω ρεζίλι!!! :D

κλαιωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα γίνω ρεζίλι!!! :D

ειδικα με το που διαβαζω αυτο πηγε να μου φυγει το κακομοιρο το naga epic κ να κλαιω πραγματικα με μαυρο δακρυ!

Δημοσ.

Μακάρι... Αλλα δε βασταει το τροφοδοτικο για 3 way... Τη έδωσα σ´ενα φίλο αυτή που είχα μιας και δεν ασχολείται με OC και πήρα άλλες δυο για το SLi που ήθελα να κάνω :D

Θα παραγγειλω και block για τη δεύτερη σύντομα :)

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι... Αλλα δε βασταει το τροφοδοτικο για 3 way... Τη έδωσα σ´ενα φίλο αυτή που είχα μιας και δεν ασχολείται με OC και πήρα άλλες δυο για το SLi που ήθελα να κάνω :D

Θα παραγγειλω και block για τη δεύτερη σύντομα :)

τα καλοριζικα μου φιλε μου! ετσι να σηκωσουμε τον πυχη ψηλα!

• Like 1
Δημοσ.

με μαυρο δακρυ κλαιει ο τυπος στο onerclock.net με Tri 290x....μολις κ μετα βιας 5898..κ δεν ειμαι ουτε κανενα nvidia fun boy ουτε τιποτα παρομοιο..σαν καταναλωτης μιλαω μονο που εχει απεναντι του μια εταιρια που δεν σεβεται τους πελατες της οπως πρεπει να τους σεβαστει.

ντροπη κ κριμα.

http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0/9360#post_21354521

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...