pabou13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 οι servers δεν ειναι dedicated; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 πειτε κανενα username ρε παιδες να παιξουμε κανα παιχνιδακι.. Το δικο μου: Pabou ifritgr, τα ίδια με τον ghost και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 easter egg στο crysis 2 http://www.youtube.c..._embedded#at=44 τωρα το ειδα αυτο. μα καλα αντεγραψαν τον remi? http://www.youtube.com/watch?v=UkSPUDpe0U8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Για καποιον παραξενο λογο στο multiplayer το nanovision δειχνει μονο τους συμμαχους μου και τους νεκρους αντιπαλους και οχι τους εν ζωη! whats going on ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Χθες ο Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του διαφήμιζε nanosuit! Be the weapon κι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=293762&cid=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Παίζει τα βίντεο του παιχνιδιού να είναι πιό ρεαλιστικά από τα βίντεο του λίνκ που έδωσες..... Μετά τα ελιξήρια νιότης, φαλάκρας, τα μαγνητικά μπρασελέ, τα ολογραφικά μπρασελέ και δεν ξέρω και γώ τί άλλο, τώρα έχουμε και νανοβιονικά γιλέκα αλα Crysis style. Το γιλεκάκι το δίνουν και με alien νανο-καταλύτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Παίζει τα βίντεο του παιχνιδιού να είναι πιό ρεαλιστικά από τα βίντεο του λίνκ που έδωσες..... Μετά τα ελιξήρια νιότης, φαλάκρας, τα μαγνητικά μπρασελέ, τα ολογραφικά μπρασελέ και δεν ξέρω και γώ τί άλλο, τώρα έχουμε και νανοβιονικά γιλέκα αλα Crysis style. Το γιλεκάκι το δίνουν και με alien νανο-καταλύτες? Αυτα τα αγοραζεις ξεχωριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=293762&cid=4 MAXIMUM ΜΟΥΦΑ Προτιμώ αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μηπως ο μικρος που σηκωθηκε φορεσε και νανοβιονικο παντελονι?? γιατι με μια μπλουζα μονο δεν βγαζει νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μη τρελαίνεστε κιόλας. Προσοχή: «νανοβιονικό γιλέκο» είναι ένα προϊόν νανοτεχνολογίας; μόνο όσοι το έχουν πάρει και το έχουν δοκιμάσει ξέρουν 100% τι συμβαίνει και πόσο αληθεύουν όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Φίλε μου, η ανθυποβολή είναι από τα ισχυρότερα και πιό επικίνδυνα φάρμακα που υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 MAXIMUM ΜΟΥΦΑ Προτιμώ αυτό Μετά μην απορείς γιατί είσαι μπάκουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilo Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για όσους δεν το αγόρασαν ακόμα, τo Byteme.gr δίνει 5 Crysis 2 για Xbox 360 και άλλα 5 για PS3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το τερματισα και εγω με την σειρα μου...αλλα δεν καταλαβα το σεναριο στο τελος... >αυτη η nanosuit τι κανει τελικα ? και ο propheτ στο τελος πως ξαναεπανηλθε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα