gnsX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σε screenshot με κύβο το μόνο wallpaper που ταιριάζει είναι νικελομενο GLX με χρυσοτάμπελη sebring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SugarAddicted Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 update... Archlinux, openbox, tint2, conky. (Καλή Χρονιά σε όλους) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το 2012 σημερινή 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε screenshot με κύβο το μόνο wallpaper που ταιριάζει είναι νικελομενο GLX με χρυσοτάμπελη sebring χαχαχα το 2012 σημερινή Ακόμα bash τρέχεις εσύ; Join the hacker's side, run zsh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Bash ζωάρα ρε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 1) too lazy 2) μου αρέσουν τα απλά πράγματα, και το zsh έχει της παναγιάς τα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγώ έβαλα oh my zsh for dem swag αλλά δεν έχω ιδέα τι το πιο γαμάτο έχει πέρα απ' το να κάνω omit το "cd" για να αλλάζω dirs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το 2012 σημερινή θελω την εικονα απο τον venom αν μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 από εδώ είναι, έχει κι άλλες https://www.flickr.com/photos/124254913@N07/16175631611/in/photostream/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγώ έβαλα oh my zsh for dem swag αλλά δεν έχω ιδέα τι το πιο γαμάτο έχει πέρα απ' το να κάνω omit το "cd" για να αλλάζω dirs ΠΟΛΥ καλύτερο auto-completion κυρίως, αλλά όχι μόνο. Ρίξε μια ματιά εδώ (random link): http://code.joejag.com/2014/why-zsh.html Το oh-my-zsh συγκεκριμένα έχει και μεγάλη ποικιλία από έτοιμα shell prompts για να επιλέξεις τα οποία βοηθάνε πάρα πολύ αν χρησιμοποιείς cvs (git, mercurial, κτλ.). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) το 2012 σημερινή @warlock μια ζωή κάγκουρας περί zsh Είτε με bash είτε με zsh μπορείς να κάνεις παπάδες. Μόνο άτομα σαν το imitheo παίζει να χρησιμοποιούν πάνω από 5% αυτών που σου προσφέρουν. Το zsh όπως σετάρεται από το oh-my-bash έχει διάφορα features που είναι χρήσιμα. Όπως πχ πολύ εύχρηστο history. Νομίζω ότι και σε bash είναι δυνατό να έχεις αντίστοιχη συμπεριφορά του history αλλά θέλει πιο πολύ ψάξιμο. By the way, το oh-my-zsh είναι αρκετά βαρύ IMHO. Άμα έχετε όρεξη για κάψιμο, δοκιμάστε και το prezto: https://github.com/sorin-ionescu/prezto Τώρα δεν ξέρω πως είναι η κατάτασταση αλλά όταν είχα κάνει την μετάβαση από oh-my-zsh σε prezto η διαφορά ήταν αισθητή. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από pmav99 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Απλή όπως πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το conky να φτιαξεις Η ημερομηνια κολλαει με τον καιρο και ο καιρος δεν δειχει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Απλή όπως πάντα. Εχεις clockαρει το cpu? Οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ ανεβασμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το conky να φτιαξεις Η ημερομηνια κολλαει με τον καιρο και ο καιρος δεν δειχει τιποτα. χαχαχ ναι , τώρα το είδα. Βασικά έβαλα KDE στον mint να δω τι έχουν κάνει και όταν γύρισα σε cinnamon ήταν όλα μπάχαλο. walls , conky etc Εχεις clockαρει το cpu? Οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ ανεβασμενες. Υποψιάζομαι ότι δεν δουλεύει σωστά το conky , μιας και είναι ετοιματζίδικο αλλά τώρα είδα ότι είμαι με nvidia nouveau. Κάτσε να γυρίσω μία στον κλειστό να δω άν θα κατέβει, γιατί θα το πάρω στο χέρι στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις