Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το xfce ειναι ολο σε gtk2, το gtk2 ειναι εδω και χρονια στην 2.24 κολλημενο και παιρνει μονο minor updates, οποτε οτι θεμα εχει βγει τα τελευταια... 3+ χρονια και εχει υποστηριξη για gtk2 (ολα τα σημερινα δηλαδη) απλα δουλευει κανονικα.

  • Like 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Solus 1.2.1 - Paper gtk theme - Paper icon theme

 

Τις τελευταίες μέρες το δοκιμάζω και μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ταχύτατο χωρίς πολύ σαβούρα εγκατεστημένη και το budgie (γραφικό περιβάλλον) πολύ όμορφο. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει τη τεράστια ποικιλία των ubuntu-debian και arch σε πακέτα ακόμα. 

 

CMOOEO.png

 

 

VaUb9V.png

  • Like 3
Δημοσ.

Τομ γενικα απο θεμα σταθεροτητας πως παει? Κανενα προβλημα σου εβγαλε? Επισης αν θυμαμαι το budgie ηταν σε beta σταδιο.

Δημοσ.

Τομ γενικα απο θεμα σταθεροτητας πως παει? Κανενα προβλημα σου εβγαλε? Επισης αν θυμαμαι το budgie ηταν σε beta σταδιο.

 

Μέχρι στιγμής όχι αλλά είναι ακόμα νωρίς. Το μόνο που έχω συναντήσει είναι αδυναμία αλλαγής του κουμπιού για την αλλαγή γλώσσας σε alt-shift. To budgie ναι ειναι ακόμα υπο συνεχές development, αλλά τα πάει καλά μέχρι στιγμής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...