rpil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα το 'λεγα. Πολλά προβλήματα, αλλά αντιμετωπίσιμα.
karabouzouk... Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 ubuntu 12.04 x64 lts σε lenovo z570 Καλησπέρα φίλε! Θα ήθελα ένα ίδιο conky(???), αυτό στα αριστερά με τις πληροφορίες συστήματος.. Δεν έχω βάλει ποτέ κάποιο σωστά και θα ήθελα αν μπορείς εσύ η κάποιος άλλος να με βοηθήσετε να ρυθμίσουμε ένα στο desktop μου! Δοκίμασα να εγκαταστήσω μερικά (αντιγραφή αρχείου conkyrc στο home folder, ρύθμιση διαδρομών στα αρχείο .lua που είχα), αλλά έβγαζε ακόμη πολλά σφάλματα όταν εκτελούσα conky στη γραμμή εντολών για να το εμφανίσει. Κάποια απ αυτά που δοκίμασα τα εμφάνισε αλλά όταν έκαναν ανανέωση είτε τρεμόπαιζαν, είτε μου εξαφάνιζαν τα εικονίδια του desktop σε κάθε ανανέωση. Θα εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε να ρυθμίσουμε πχ αυτό του φίλου alphas! hp compaq 6720s ubuntu 10.04 έχω και ένα άλλο pc με ubuntu 12.04 αν το το πρώτο θέλει ιδιαίτερη/περίεργη παραμετροποίηση. Πείτε μου τι άλλο χρειάζεται να σας πω από το σύστημα μου!! Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων!
mphxths Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 2 σκρινσοτς εχεις βαλει και στα 2 δουλευει το emerge.... ετσι ειναι η ζωη με το γεντοο ?
rpil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Χα, χα, ναι! Gentoo χωρίς compile είναι πάστα χωρίς σαντιγύ!
rpil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Από άλλον πλανήτη το Enlightenment! (Με το απαραίτητο φυσικά compile για τον φίλο μου τον mphxths! )
tritonas00 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Από άλλον πλανήτη το Enlightenment! απο ποιον συγκεκριμενα ?
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Από άλλον πλανήτη το Enlightenment! (Με το απαραίτητο φυσικά compile για τον φίλο μου τον mphxths! ) Αν έχεις χρόνο και όρεξη πες μου τι ρυθμίσεις και τι θέμα έχεις βάλέι για να το σετάρω και εγώ Σε μένα μου αρέσει που σαν γραφικό περιβάλλον πάει σφαίρα. Στο netbook καβουρδιστίρι που έχω είναι πλέον το κύριο περιβάλλον εργασίας.
mphxths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 rpil , αυτο το παραθυρο με το emerge..ειναι σαν μαχαιρια στην καρωτιδα....αν δω ενα σκρινσοτ χωρις αυτο....ισως σκεφτω το gentoo για να το βαλω
rpil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν έχεις χρόνο και όρεξη πες μου τι ρυθμίσεις και τι θέμα έχεις βάλέι για να το σετάρω και εγώ Σε μένα μου αρέσει που σαν γραφικό περιβάλλον πάει σφαίρα. Στο netbook καβουρδιστίρι που έχω είναι πλέον το κύριο περιβάλλον εργασίας. Το θέμα είναι το Site: Red Night με gtk το misc και εικονίδια mac. απο ποιον συγκεκριμενα ? Τον ...Ε17, φυσικά!
rearshooter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εξελληνισμος παιζει στο Ε17?αν και εχει πολλα bug. προτιμω lxde με ωραια εικονιδια-θεματακια και wbar rpil σε ξαναρωτησα μετα τα θεματακια που ελυσες ειναι σταθερο το περιβαλλον η κανει επανεκκινησεις του X κτλ?
rpil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πρόσεξε. Εξελληνισμός ναι, παίζει άνετα στο Ε17. Μάλιστα, πείραζα τις ρυθμίσεις της γλώσσας μια μέρα και μού εμφάνισε κανονικό ελληνικό μενού. Επανεκκινήσεις του Χ δεν υπάρχουν. Αν αυτό εννοείς αστάθεια, τότε το Ε17 στο Gentoo είναι σταθερότατο. Δεν έχω παράπονο και το έχω εγκαταστήσει και σε desktop και σε laptop. Να και το laptop μου! Το θέμα, ειδική παραγγελία στον Agust: mphxths, τώρα δεν έχεις πια ενδοιασμούς! Screenshot χωρίς emerge: Το Gentoo σε περιμένει!
mphxths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 @ρπιλ ειμαι σιγουρος οτι τρεχει σε καμμια κονσολα ειλικρινα δεν ξερω αν υπαρχει λογος για compiles την σημερον ημερα...
tritonas00 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ρε αθεοφοβε rpil gentoo σε laptop ? Δεν τον λυπασαι τον επεξεργαστη του ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις