tritonas00 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, rhtoras είπε Debian ελευθερο από systemD Devuan for server purposes sysVinit και θα παει openrc που ειναι ασφαλες και ιδανικο για servers 1
jemadux Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, rhtoras είπε Debian ελευθερο από systemD Devuan for server purposes sysVinit και θα παει openrc που ειναι ασφαλες και ιδανικο για servers μπορείς να μας πείς τότε γιατί ο Λουκάς Σιδεράς ( Luke Smith) στους servers του χρησιμοποιεί debian και οχι devuan ? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από jemadux 1
RTW4ever Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 11:58 ΜΜ, rhtoras είπε Debian ελευθερο από systemD Devuan for server purposes sysVinit και θα παει openrc που ειναι ασφαλες και ιδανικο για servers μολις 876 mbRamμε 3 καρτελες ανοιχτες και τερματικο upgrading Είσαι στα καλά σου αγόρι μου; 1 1
BadBoy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Spoiler Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάτσω να ξανασχοληθώ με το conky, προς το παρόν λιτά κι απέριττα. 4
imitheos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Το desktop μου δεν άλλαξε από την προηγούμενη φορά που έβαλα οπότε είπα να μην βάζω ολόκληρο screenshot αλλά μόνο το σχετικό κομμάτι (τα ένωσα μάλιστα σε μία φωτογραφία). Δεν το περίμενα και με εξέπληξε ευχάριστα. Μόλις μπήκα στο desktop, μου βγήκε το πάνω notification και όταν έκανα κλικ, βγήκε το δεύτερο παράθυρο το οποίο με ενημέρωσε ότι η hide top bar έχει αναβάθμιση. Στο .local/share/gnome-shell βρήκα και ένα νέο κατάλογο extension-updates. Φαίνεται υπάρχει κάποια υπηρεσία που στο background ελέγχει και κατεβάζει νέες εκδόσεις επεκτάσεων εκεί. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Είναι κάτι γνωστό; Δεν υποτίθεται ότι ένα από τα μειονεκτήματα των επεκτάσεων είναι ότι δεν ξέρεις πότε αναβαθμίστηκε η έκδοση φτιάχνοντας κάποιο bug; (μάλιστα παλαιά υπήρχαν και επεκτάσεις που έλεγχαν κάθε τόσο το github για νέες εκδόσεις). Υποθέτω ότι έχει υλοποιηθεί μόνο κάποιος βασικός έλεγχος για νέα έκδοση (πχ δεν υπάρχει revert σε περίπτωση που η νέα έκδοση έχει bugs). Όπως και να 'χει, είναι κάτι ευχάριστο και είπα να το ανεβάσω μήπως και κάποιος ήθελε να δοκιμάσει gnome αλλά τον φόβιζε αυτό με τις επεκτάσεις.
mphxths Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, imitheos είπε Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Είναι κάτι γνωστό; Το εχω δει να συμβαινει εδω και καιρο. Κανεις logout/login και ενημερωνει το extension. Δεν ξερω ομως ποια extensions ενημερωνονται με αυτην την διαδικασια. Αυτα που ερχονται προεγκατεστημενα ? Αυτα που περναμε χειροκινητα απο το σαιτ των extensions ? Eμενα δυο extensions ειναι στο .local/share/gnome-shell και τα θεωρει "manually installed" και ολα τα αλλα τα θεωρει "built in" μιας και τα εχω περασει απο πακετα του AUR. Tελοσπαντων , προσωπικα στο Arch , ο,τι δεν βρισκω στο AUR το περναω απο το σαιτ. Και τελευταια βρηκα αυτο το εργαλειο , που απλοποιει λιγο την εγκατασταση. Δεν μπαινεις στο σαιτ να ψαχνεις και τα σχετικα. Τα κανεις ολα απο το app αυτο. Τελος , οσοι ειμαστε σε gnome σε καναδυο μηνες που θα βγει η επομενη major εκδοση , ενδεχεται να κλαψουμε
apostolisk86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Us proprietary peasants have a system-wide Dark Mode now! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από apostolisk86 2
darkthan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια και από εμένα ξανά με κάτι πιο παλιό και άλλη μια κατά τη διάρκεια του ψησίματος Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από darkthan 8
triplex1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Ειχα λιγο χρονο και ασχοληθηκα και με εναν Ε5450 που ακομη στεκεται περιφημα 3
jemadux Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 11:16 ΠΜ, darkthan είπε Μια και από εμένα ξανά με κάτι πιο παλιό και άλλη μια κατά τη διάρκεια του ψησίματος μάλιστα ..πολυ ωραιο είναι ... αλλα ειναι η current ή stable ? 2
darkthan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Stable περιμενα τοσο καιρο να βγει .. μεχρι στιγμης ολα ειναι οκ .Ειχα καποια μικρο προβληματα αλλα τωρα ολα ειναι οκ ιδιαιτερη διανομη . Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από darkthan 1
rhtoras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 εφυγε το Devuan και στη θέση του ήρθε το VOID εγκατάσταση σε σκάρτα 5 λεπτά και ρυθμίσεις/software κ.λ.π άλλα τόσα ευκολία το xfce και το Void workstation έτοιμο για development και ότι άλλο θέλει κανείς και αν και ειναι rolling ειναι σταθερό γιατί δε τα βγάζει με το ρυθμό του Arch απίθανη διανομή και το runit δεν το προλαβαίνω 4 1
jemadux Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) πάρε και μια φωτογραφία απο το workstation .... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από jemadux 4
stefanos_th Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, jemadux είπε πάρε και μια φωτογραφία απο το workstation .... +1 για το wesnoth 1
BadBoy Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Και πάλι το netbook του 2012, με SSD και 4GB RAM αυτή τη φορά. Δεν ξέρω γιατί επιμένω να το χρησιμοποιώ, αλλά μέχρι και το κινητό έχω φλασάρει από αυτό. Spoiler Spoiler 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις