Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι βρε το ξέρω ότι είναι το panel mode. Πως πήγες τις συντομεύσεις των φακέλων στα δεξιά λέω. Όταν είναι σε panel mode δε με αφήνει να τα σύρω.

Ουτε εγω τα εσυρα.Νομιζω οτι αν βαλεις στα docklets την επιλογη bookmarks τα χωριζει μονο του.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rocket Dock με custom εικονίδια πρέπει να είναι

edit: Cairo Dock ηθελα να πω.... οτι να ναι....

Επεξ/σία από aghahowa
Δημοσ.

Wbar, μια απλη launch bar με 4 "συντομευσεις", με δικα μου εικονιδια και με αλλαγμενο "background" για να φαινεται σαν dock.

Το υπολοιπο εινια openbox, με fbpanel κατω, conky κατω δεξια και nitrogen για το wallpaper.

Rocket dock δεν υπαρχει για linux. Υπαρχουν τα awm και cairo-dock.

Δημοσ.
Wbar, μια απλη launch bar με 4 "συντομευσεις", με δικα μου εικονιδια και με αλλαγμενο "background" για να φαινεται σαν dock.

Το υπολοιπο εινια openbox, με fbpanel κατω, conky κατω δεξια και nitrogen για το wallpaper.

Rocket dock δεν υπαρχει για linux. Υπαρχουν τα awm και cairo-dock.

Και το daisy plasmoid που το ρυθμίζεις σαν μπάρα για το kde. ;)

Δημοσ.

Αυτο το "daisy plasmoid" (το ονομα του) πρεπει να το κανω σκονακι ή τατου! Θελει να το βαλει ενας φιλος μου και παντα ξεχναω πως το λενε!

Δημοσ.
Αυτο το "daisy plasmoid" (το ονομα του) πρεπει να το κανω σκονακι ή τατου! Θελει να το βαλει ενας φιλος μου και παντα ξεχναω πως το λενε!

Να θυμάσαι τον Ντόναλτ Ντακ , για να σου έρχεται στο μυαλό αμέσως η Νταίζη. :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να μαι και γω λιγο ανανεωμενος...κλασσικα debian testing στο laptop..

σε Χ

20100519230905800x600sc.png

και το αγαπημενο μου tty:-)

deskl.png

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ΩΩωωπα! Το tty με ποιο τρόπο το έκανες έτσι;

recompile τον kernel με το fbcondecor patch http://dev.gentoo.org/~spock/projects/fbcondecor/archive/ και με τα με το splashutils

πιστευω πως το arch εχει ετοιμους kernels με το patch αυτο.:-).ριξε μια ματια στα repositories του.Εγω δυστυχως επρεπε να κανω recompile με 486 flag:-(..αλλα εσυ δεν θα εχεις προβλημα.

http://aur.archlinux.org/packages.php?O=0&K=fbcondecor&do_Search=Go

Επεξ/σία από tritonas00
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...