Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και ένα dark πολύ λιτό απο εμένα τώρα που παίζω με ubuntu :-)

screenshotyu.th.png

Cairo-dock κάτω και dockbarx πάνω.

επειδή το ψάχνω πολυ καιρό, μπορεις να μου πεις πως λέγεται αυτή η γραμμή που έχεις κατω σαν συντομεύσεις και πως την βρίσκω?

soz για το Off-topic

Δημοσ.
επειδή το ψάχνω πολυ καιρό, μπορεις να μου πεις πως λέγεται αυτή η γραμμή που έχεις κατω σαν συντομεύσεις και πως την βρίσκω?

soz για το Off-topic

Aφού στο λέει καλέ cairo-dock :P

Δημοσ.
Μπορείς να δώσεις οδηγίες για το πως να κάνω το terminal έτσι;

Κάποιο script θα είναι λογικά όπως το archinfo για το arch.

post-62899-129063091675_thumb.png

Δημοσ.

Ναι αλλά ποιό...; :Ρ

Κάποτε είχα βρει τρόπο να βγάζει την αγελάδα και να γράφω και κάτι custom δικό μου. Πάει αυτό πέρασε. Τώρα θέλω του twiner! :Ρ

Δημοσ.
Ναι αλλά ποιό...; :Ρ

Κάποτε είχα βρει τρόπο να βγάζει την αγελάδα και να γράφω και κάτι custom δικό μου. Πάει αυτό πέρασε. Τώρα θέλω του twiner! :Ρ

είναι το screenFetch (φαίνεται και στην εικόνα :P).

Είναι bash script από το χρήστη KittyKatt...του Arch forum.

αυτό με την αγελάδα πρέπει να είναι το cowsay.

Δημοσ.
έκανα μερικές αλλαγές.

vNGRraQ

Παιδιά πώς μπορώ να βάλω αυτά τα add-ons που έχει στα δεξία και αριστερά της οθόνης ο φίλος?

Και κάτι ακόμα...είναι δυνατόν να αφαιρέσω τελείως το πανελ που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης?Για την ακρίβεια θέλω τα ανοιχτα προγράμματα να είναι στο πάνω πάνελ

Δημοσ.
Παιδιά πώς μπορώ να βάλω αυτά τα add-ons που έχει στα δεξία και αριστερά της οθόνης ο φίλος?

Και κάτι ακόμα...είναι δυνατόν να αφαιρέσω τελείως το πανελ που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης?Για την ακρίβεια θέλω τα ανοιχτα προγράμματα να είναι στο πάνω πάνελ

Είναι ένα πρόγραμμα, το conky που κάνει παπάδες. O johny χρησιμοποιεί το conky-colors. Τσέκαρέ το, έχουν ποσταριστεί ουκ ολίγα configuration files σε αυτό το thread. Όσο για το κάτω panel, αν έχεις gnome μπορείς να το διαγράψεις με δεξί κλικ delete. Για να σου εμφανίζονται οι καρτέλες από πάνω, κάνεις δεξί κλικ, επιλέγεις add to panel και κάπου εκεί υπάρχει ένα πρόσθετο που κάνει αυτό που θες. Δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται, δες τις περιγραφές.

Δημοσ.

Αυτο ολο αριστερα και δεξια ειναι conky, το ιδιο πραγμα με αυτο το μικρο κατω δεξια που φαινεται στο screenshot μου εδω :P

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3293735&postcount=1182

Οπως θα καταλαβες εχει απειρες δυνατοτητες.

Για να βαλεις τα ελαχιστοποιημενα παραθυρα στο πανω πανελ κανεις δεξι κλικ > add to panel > window list και μετα απλα σβηνεις τελειως το κατω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...