kanesaxo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 αυτο ρε παιδια με την εθνικη τραπεζα περι καρτων κτλ, εχει καταντησει αηδια επιτελους... Ερχεται και σε σας?
orotoi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 αυτο ρε παιδια με την X τραπεζα περι καρτων κτλ, εχει καταντησει αηδια επιτελους... Αυτό στέκει απο μόνο του σε οποιοδήποτε topic νομίζω
eNs_99 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Title: Your Urgent Attention Is Highly Needed To: Me From: yusufu([email protected]) FROM THE DESK OF Mr KADRI YUSUFU The Head of File and Auditing Department, BANK OF AFRICA (B.O.A) Ouagadougou Burkina-Faso ( West Africa ) REMITTANCE OF US$22,300,000.00 CONFIDENTIAL IS THE CASE. VERY URGENT ATTENTION This message might meet you in utmost surprise, however, it's just my Urgent need for foreign partner that made me to contact you for this transaction I am a banker by profession from Burkina Faso in West Africa and currently holding the post of director Auditing and accounting unit of the bank. I have the opportunity of transferring the left over Funds ($22.3 million) of one of my bank clients who died Along with his entire family in a plane crash. Hence, i am inviting you for a business deal where this money can be shared between us in the ratio of 50/40 while 10% will be mapped out for expenses. I will like to inform you that this transaction is 100% risk free, WHILE Further details of the transfer will be forwarded to you as soon as I Receive your return mail. And also promise me that you will not disappoint me when this fund hits your account. Meanwhile the World Bank Group has mandated the BANK OF AFRICA Burkina Faso to release this unclaimed fund immediately when the next of kin is discovered with due application. This payment will be effected through Swift Telegraphic Transfer in conjunction with the support of the World Bank. Your Urgent response is needed for immediate transfer of this fund IN TO YOUR RECEIVING BANK ACCOUNT. (FILL THIS FORM BELLOW PLEASE AND RESEND IT TO ME). 1) Your Full Name............................. 2) Your Age....................................... 3) Marital Status. ................................ 4) Your Cell Phone Number………….. 5) Your Country……………….............. 6) Your Occupation............................. 7) YOUR SEX................................. 8) Your Religion.................................
eNs_99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Title: Good Evening R From:? (Εκεί γράφει το όνομα ενός Friend αλλά το email δεν είναι το δικό του) To: Me Dear sir/Madam : www.yanggfa.net is Large-sized China foreign trade sale, cellphone, computer, TV, GPS,MP3 and Motorcycle and so on. We have our warehouse and shopping centers. we have very good price and credit. We will ensure our product 100% eligible. Hoping we can have long-time cooperation. Thanks. www.yanggfa.net E-mail: yanggfa@ 188.com MSN: yanggfa@ hotmail.com Best regards Sorry, Temporary use your E-MAIL Τα δύο τελευταία μου τα έστελναν στο hotmail...
eNs_99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Title: Email now for clarification: From: [email protected] ([email protected]) To: Me We're glad to announce the selection of your email ID in our online scientific draw, but we also regret the embarrassment our system error might have caused you in the earlier notice. Note: Your email luckily emerged recipient of =500.000 Euro in category 'B'This is from an automated random ballot program for emails that frequent the Internet. Contact: Mr. Dirk van Goes. Tel: +31- 633 968 651, Fax: +31- 847 549 511. Email: [email protected] Send: 1. Your Full Names/Tel/Gender.......2. Occupation...... 3. Nationality...... !Congratulations! Mrs. K. Veldhuizen Public Relation Officer. Δεν τους αντέχω άλλο!
George! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Προσπαθώ να δημοσιεύσω ένα email που μου έστειλαν και μου λέει δεν επιτρέπονται τα greeklish ενώ είναι το είναι όλο στα αγγλικά! Τι μπορώ να κάνω;
dermitzos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 facepalm.jpg Εκτός από το μήνυμα γράφεις και κάτι ελληνικό.
eNs_99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Προσπαθώ να δημοσιεύσω ένα email που μου έστειλαν και μου λέει δεν επιτρέπονται τα greeklish ενώ είναι το είναι όλο στα αγγλικά! Τι μπορώ να κάνω; Me too...
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Το γράφεις ακριβώς πάνω απο το μήνυμα σου. Μπορείς π.χ. να γράψεις: «Αυτό μου ήρθε σήμερα»
devil-ji Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μου ειρθε μυνημα απο το ebay που ελεγε "thanks for your first feedback...".Ως τωρα εχω κανει μια αγορα χωρις ναα αφησω ακομα feedback και περναω το ποντικι πανω απο τα link και εβγαζε rover.ebay.co.uk. Να ανυσηχω που εκτος απο το username μου ελεγε και κανονικα ονομ/νυμο?? Το εμαιλ ηταν στα Ομαδικα του yahoo
eNs_99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το γράφεις ακριβώς πάνω απο το μήνυμα σου. Μπορείς π.χ. να γράψεις: «Αυτό μου ήρθε σήμερα» Μα γράφω περίπου 3 σειρές ελληνικά και μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα! Δηλαδή πρίν που έγραψα "Me toο" γιατί δεν έβγαλε error?
PhlegethoN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πριν λιγο μου ηρθε το παρακατω χαριτωμενο κατα τ'αλλα mail απο τη διευθυνση [email protected] με τιτλο "National Bank of Greece": Έχετε ένα νέο μήνυμα ασφαλείας σχετικά με την ΕΘΝΟcash κάρτα σας. Για να διαβάσετε το μήνυμα που χρειάζεστε ΕΘΝΟcash τα στοιχεία της κάρτας σας. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο παρακάτω για να διαβάσετε το μήνυμα. Internet κέντρου μηνυμάτων την ΕΘΝΟcash Εννοειται πως προκειται για μια αποτυχημενη αποπειρα phishing για ΑΤΜ καρτες(!) της Εθνικης (Εθνοcash) στην οποια προσπαθουν να σου τσιμπησουν τον αριθμο και το PIN. Η πλακα ειναι οτι τυχαινει να εχω και εγω μια τετοια καρτα και σκαλωσα λιγο στην αρχη... Κανει μπαμ σε ενα εμπειρο ματι οτι προκειται για απατη αλλα, καλου κακου ας το εχουμε ολοι στα υποψιν μας, μην την πατησει κανενας απο βιασυνη. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από PhlegethoN
mavlamemos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Επιβεβαιωνω και εγώ.Μου ήρθε και μένα. Μόνο το λινκ να κοιτάξει κάποιος καταλαβαίνει ότι μόνο της εθνικής δεν ειναι. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
PhlegethoN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εγω παντως ηθελα να ξερα, αντε και στο τσιμπησαν το PIN, τι καταλαβαν? Αφου οι περισσοτερες νεες ATM cards δεν ειναι πλεον μαγνητικες αλλα smart cards... Εντιτ: Η απαντηση της τραπεζας: Αξιότιμε κύριε, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μήνυμα που λάβατε είναι πλαστό , δεν απεστάλη από την Τράπεζά μας και έχει σκοπό την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων. Τα συγκεκριμένα μηνύματα αποστέλλονται μαζικά από κακόβουλους τρίτους και ζητούν από τυχαίους χρήστες του διαδικτύου να καταχωρήσουν προσωπικά δεδομένα (κωδικούς, αριθμούς καρτών, προσωπικά στοιχεία) παραπέμποντάς τους (μέσω link) σε ιστοσελίδες φαινομενικά ίδιες με της Τράπεζάς μας. Παρακαλούμε: v Βεβαιωθείτε ότι παραλαμβάνετε e-mail από το [email protected] αναζητώντας σε αυτό την ψηφιακή σήμανση (υπογραφή) που σας εγγυάται τον αποστολέα και το περιεχόμενο. v Μην απαντάτε σε e-mail που σας ζητούν προσωπικά σας στοιχεία. Διαγράψτε τα αμέσως. Σε περίπτωση που έχετε ήδη απαντήσει σε τέτοιου είδους μήνυμα και έχετε συμπληρώσει στοιχεία σας, επικοινωνήστε άμεσα με την 24ωρη τηλεφωνική υπηρεσία της Τράπεζας (Help Desk) στα τηλέφωνα: 18 18 18 ή +30 210 48 48 48 48 και μη χρησιμοποιήσετε το Internet Banking της Τράπεζας πριν έλθετε σε επικοινωνία με τα παραπάνω τηλέφωνα. v Συνιστούμε να υπάρχει στον υπολογιστή σας ένα ενημερωμένο λογισμικό προστασίας από ιούς (antivirus), το οποίο μπορεί να προστατεύσει από ιούς ή λογισμικά υποκλοπής (spyware). v Στην περίπτωση που λάβετε εκ νέου παρόμοιο μήνυμα, παρακαλούμε να μας το προωθήσετε . v Μπορείτε να καταγγείλετε απευθείας τον spammer στον ISP που χρησιμοποιεί, π.χ. στο Υahoo, στο Hotmail κ.ά. (ISP: Internet Service Provider: εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου). Οι spammer ανοίγουν δωρεάν λογαριασμούς webmail και κάνουν μέσω αυτών τη δουλειά τους. Γνωρίζουν ότι ενοχλούν, γνωρίζουν ότι… κινδυνεύουν, γι’ αυτό και παίρνουν τα μέτρα τους. ΠΡΟΣΟΧΗ Πολλές φορές χρησιμοποιούν πλασματικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις, που μπορεί να είναι ακόμα και η δική σας (!). Οι χρήστες υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail) πρέπει να συμβουλεύονται κυρίως τον πάροχο της υπηρεσίας e-mail που χρησιμοποιούν. Διαβάστε επίσης στο site της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,20908&_dad=portal&_schema=PORTAL Ποιο είναι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για το SPAM στην Ελλάδα Πως μπορείτε να προστατευτείτε από το SPAM Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Τράπεζα φροντίζει διαρκώς για την ασφάλεια τόσο των συστημάτων της, όσο και των Υπηρεσιών που προσφέρει. Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση μας. ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ (939) ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 68 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από PhlegethoN
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Έρχεται άλλο ένα mail από "Εθνική τράπεζα" και οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την αλλάγή της εθνοcash σε εθνοcash plus ΠΡΟΣΟΧΗ και σ αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα