Miracle Worker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα μου ήρθε ένα scam mail για εργασία από κάποια εταιρία Tobler Group. Η απατεωνιά της είναι αρκετά διαδομένη απ' ότι διαπίστωσα με ενα γουγλάρισμα. Το τραγικό στη συγκεκριμμένη περίπτωση, είναι ότι παρατήρησα 49 mails στo spam folder. Οι τύποι μου στέλνουν το ίδιο spam σε 2 παραλλαγές και με 2/3 διαφορετικά names, 10 φορές την ημέρα!
kostas_dr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Υπομονή, θα βαρεθούν και θα σταματήσουν να στέλνουν.
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Υπομονή, θα βαρεθούν και θα σταματήσουν να στέλνουν. Αν εχει μπει το μαιλ στην λιστα.. δυσκολα
fatsas1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πριν από λίγες μέρες πρόσεξα ότι τέλη Σεπτέμβρη έλαβα ένα e-mail από μια εταιρεία Halifax που δεν την άκουσα ποτέ μου: Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο; Η Μονη Χαλιφαξ,ειναι η ποδοσφαιρικη ομαδα...
AMD Expert Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/509626-%CE%BF-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BB/?do=findComment&comment=52828250
Pankar95 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν κάτι παράξενο έγινε πριν από λίγο. Ανοίγοντας μια σελίδα βρέθηκα σε κάτι σαν αυτές τις σελίδες που λένε πως η Ελληνική Αστυνομία σε έπιασε να ανοιγεις σελίδες παράνομου περιεχομένου, καθε κίνηση από τώρα παρακολουθείται, πρόστιμο μέχρι 250.000ευρώ κλπ, αλλά απλώς έκλεισα τον Chrome από το Task Manager και δεν έγινε τίποτα άλλο. Παραξενο γιατί είχα ακούσει πως θέλει να ανοιξεις σε ασφαλή λειτουργεία κλπ, τρέχω πάμτως τώρα το Antivirus καλού κακού.
mary Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα βρε ανθρωπε ειναι να μας πεις σε ποια σελιδα σου εβγαλε τετοιο μνμ για να ξερει και ο υπολοιπος κοσμος.
Pankar95 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα βρε ανθρωπε ειναι να μας πεις σε ποια σελιδα σου εβγαλε τετοιο μνμ για να ξερει και ο υπολοιπος κοσμος. Δεν θυμάμαι καν σε ποιά ήταν. Συνήθως έχω ανοιχτά πολλά tab ταυτόχρονα και με το που πήγα στη συγγεκριμένη σελίδα έκλεισα το Chrome αμέσως. Τώρα αποκλείεται να ανοίγω μία μία τις σελίδες απ' το ιστορικό γιατί δεν θέλω να ξαναπέσω σε αυτή. Το Antivirus πάντος στο σκαν που έκανα μετά βρήκε ένα trojan.
idemocracy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ακούσει ότι μπορεί να σου κλειδώσει τον browser αυτός ο ιός. Σίγουρα ήσουν τυχερός.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Χθες Κυριακή, έλαβα ένα e-mail με το λογότυπο της Τράπεζας Πειραιώς που με ειδοποιούσε για μια αίτησή μου για ανάληψη 600.00 ευρώ με τη διαδικασία ''λεφτά στο λεπτό''. Τους πήρα αμέσως τηλέφωνο, μου είπαν ότι παρόμοιο είχαν ενημερωθεί από πολύ κόσμο ότι είχαν λάβει, να μην το ανοίξω, να τους το κάνω προώθηση και μετά να το σβήσω. 1
zizu10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Χθες Κυριακή, έλαβα ένα e-mail με το λογότυπο της Τράπεζας Πειραιώς που με ειδοποιούσε για μια αίτησή μου για ανάληψη 600.00 ευρώ με τη διαδικασία ''λεφτά στο λεπτό''. Τους πήρα αμέσως τηλέφωνο, μου είπαν ότι παρόμοιο είχαν ενημερωθεί από πολύ κόσμο ότι είχαν λάβει, να μην το ανοίξω, να τους το κάνω προώθηση και μετά να το σβήσω. Μία από τα ίδια κι εδώ! Το περίεργο είναι ότι ήρθε από την διεύθυνση [email protected]. Πως γίνεται να πήραν mail με κατάληξη @winbank.gr που είναι της Πειραιώς ξέρει κανείς??
kostas_dr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Άσε, μην το ψάχνεις. Έχουν εξελιχθεί, δυστυχώς, πολύ οι απατεώνες.
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μία από τα ίδια κι εδώ! Το περίεργο είναι ότι ήρθε από την διεύθυνση [email protected]. Πως γίνεται να πήραν mail με κατάληξη @winbank.gr που είναι της Πειραιώς ξέρει κανείς?? Δεν χρειάζεται να πάρουν email winbank.gr Στο pop3 στο πεδίο του αποστολέα μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτι θες. Το κομβικό σημείο που δεν μπορούν να ξεγελάσουν είναι το domain ιστοσελίδας.
kyriakh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μόλις μούρθεκι εμένα αυτό από winbank τάχα μου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα