pc_admin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.instagram.com/bst_kicks.gr/?hl=el Ειδα αυτη την σελιδα με πολυ καλες τιμες σε αθλητικα παπουτσια Και ενω εκανε μπαμ οτι προκειται για μαιμου προιοντα η απατη εγω παραγγειλα ενα ζευγαρι κοκκινα μποτακια Ν39 που αρεσαν στο παιδι μου Δεν ξερω πως ψηστικα να παραγγειλω, τωρα που το σκεφτομαι απορω πως εκανα τετοια παραγγελια απο μη αξιπιστο site (σκρουτζ κτλ) . Μαλλον οτι αρεσαν τοσο πολυ στο παιδι μου κ ηθελα να του τα κανω δωρο Με πηραν τηλ για επιβεβαιωση παραγγελιας και σε 2 μερες ηρθαν αντικαταβολη Μονο που ηταν αλλα παππουσια αλλο σχεδιο,λευκου χρωματος ,οχι μποτακια, και Νο40, μικροτερης αξιας φυσικα! Επισης δεν υπηρχε αποδειξη λιανικης πωλησης μεσα ,αντι αυτης ενα λευκο χαρτακι χειρογραφο με τα στοιχεια της παραγγελιας! Παλι καλα θα πειτε ,θα μπορουσε να στειλει κ 1 κουτι με πετρες Πηρα τηλ και μου ειπαν εγινε λαθος θα γινει αλλαγη σε 2 μερες, μετα την επομενη μερα και παει λεγοντας και τωρα κλεινουν το τηλ. η δεν απαντανε καθολου οταν δουν τον αριθμο. Επισης στο instagram σβυνουν μετα απο λιγο ολα τα αρνητικα σχολια και το δικο μου κ αλλων που ειδα που το επαθαν οπως κ εγω ,αλλα παραγγειλαν αλλα πηραν Εστειλα mail με φωτος στην διωξη ηλ. εγκληματος με φωτος απο την διυθυνση που εγραφε το δεμα, την χειρογραφη ¨αποδειξη λιανικης" και μου απαντανε οτι πρεπει να παω στην αστυνομια να κανω καταγγελια Το ιδιο email το εστειλα σημερα και στο συνηγορο καταναλωτη και στο τμημα εμποριου του Υπουργειου αναπτυξης, περιμενω να δω τι θα πουν κ αυτοι Τα λεφτα μου δεν τα παιρνω πισω φυσικα αλλα ελπιζω να σταματησω αυτους τους τυπους να εξαπατουν τον κοσμο Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από pc_admin 2
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, pc_admin είπε Και ενω εκανε μπαμ οτι προκειται για μαιμου προιοντα η απατη εγω παραγγειλα ενα ζευγαρι κοκκινα μποτακια Ν39 που αρεσαν στο παιδι μου Γνώριζες ότι πρόκειται για απάτη, αλλά .... αγόρασες ....
pc_admin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, makfil είπε Γνώριζες ότι πρόκειται για απάτη, αλλά .... αγόρασες .... Μαλλον δεν εχεις παιδια...οταν ειδε ο γιος μου αυτα τα παπουτσια στο ινσταγραμ με επρηξε.. Κι οσο κι αν του ελεγα οτι μπορει να ειναι απατεωνες δεν με πιστευε. Τωρα θα αργησει να ξαναδει κατι απο μενα
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, pc_admin είπε Μαλλον δεν εχεις παιδια...οταν ειδε ο γιος μου αυτα τα παπουτσια στο ινσταγραμ με επρηξε.. Κι οσο κι αν του ελεγα οτι μπορει να ειναι απατεωνες δεν με πιστευε. Τωρα θα αργησει να ξαναδει κατι απο μενα Εκείνος είναι παιδί.Εσύ; 2
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, pc_admin είπε Μαλλον δεν εχεις παιδια...οταν ειδε ο γιος μου αυτα τα παπουτσια στο ινσταγραμ με επρηξε.. Κι οσο κι αν του ελεγα οτι μπορει να ειναι απατεωνες δεν με πιστευε. Τωρα θα αργησει να ξαναδει κατι απο μενα Έχω παιδί, αλλά δεν θα προχωρούσα ποτέ, σε μια τέτοια διαδικασία, όσο κι αν παρακαλούσε, γνωρίζοντας, εκ των προτέρων ότι , το μαγαζί είναι μούφα ... Αλλά, αυτή είναι δική μου σκέψη και απόφαση και καθένας μπορεί να έχει τη δική του ...
bromiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, pc_admin είπε Μαλλον δεν εχεις παιδια...οταν ειδε ο γιος μου αυτα τα παπουτσια στο ινσταγραμ με επρηξε.. Κι οσο κι αν του ελεγα οτι μπορει να ειναι απατεωνες δεν με πιστευε. Τωρα θα αργησει να ξαναδει κατι απο μενα Καταρχήν μην ρίχνεις το φταίξιμο στην γκρίνια του γιου σου για να του αγοράσεις τα παπούτσια… Τα παιδιά πάντα θα «ζητούν» και πάντα θα «θέλουν»… Τώρα δες το σαν ένα καλό μάθημα προς τον γιο σου (αλλά και προς εσένα μιας και ενέδωσες) ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι ποτέ αθώες… και μάλιστα ένα μάθημα που το «πλήρωσες» σχετικά φτηνά…
user2163 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Στις 23/11/2019 στις 9:34 ΠΜ, pc_admin είπε https://www.instagram.com/bst_kicks.gr/?hl=el Ειδα αυτη την σελιδα με πολυ καλες τιμες σε αθλητικα παπουτσια Και ενω εκανε μπαμ οτι προκειται για μαιμου προιοντα η απατη εγω παραγγειλα ενα ζευγαρι κοκκινα μποτακια Ν39 που αρεσαν στο παιδι μου Δεν ξερω πως ψηστικα να παραγγειλω, τωρα που το σκεφτομαι απορω πως εκανα τετοια παραγγελια απο μη αξιπιστο site (σκρουτζ κτλ) . Μαλλον οτι αρεσαν τοσο πολυ στο παιδι μου κ ηθελα να του τα κανω δωρο Με πηραν τηλ για επιβεβαιωση παραγγελιας και σε 2 μερες ηρθαν αντικαταβολη Μονο που ηταν αλλα παππουσια αλλο σχεδιο,λευκου χρωματος ,οχι μποτακια, και Νο40, μικροτερης αξιας φυσικα! Επισης δεν υπηρχε αποδειξη λιανικης πωλησης μεσα ,αντι αυτης ενα λευκο χαρτακι χειρογραφο με τα στοιχεια της παραγγελιας! Παλι καλα θα πειτε ,θα μπορουσε να στειλει κ 1 κουτι με πετρες Πηρα τηλ και μου ειπαν εγινε λαθος θα γινει αλλαγη σε 2 μερες, μετα την επομενη μερα και παει λεγοντας και τωρα κλεινουν το τηλ. η δεν απαντανε καθολου οταν δουν τον αριθμο. Επισης στο instagram σβυνουν μετα απο λιγο ολα τα αρνητικα σχολια και το δικο μου κ αλλων που ειδα που το επαθαν οπως κ εγω ,αλλα παραγγειλαν αλλα πηραν Εστειλα mail με φωτος στην διωξη ηλ. εγκληματος με φωτος απο την διυθυνση που εγραφε το δεμα, την χειρογραφη ¨αποδειξη λιανικης" και μου απαντανε οτι πρεπει να παω στην αστυνομια να κανω καταγγελια Το ιδιο email το εστειλα σημερα και στο συνηγορο καταναλωτη και στο τμημα εμποριου του Υπουργειου αναπτυξης, περιμενω να δω τι θα πουν κ αυτοι Τα λεφτα μου δεν τα παιρνω πισω φυσικα αλλα ελπιζω να σταματησω αυτους τους τυπους να εξαπατουν τον κοσμο Καλά παπούτσια από κάποιον που έχει μία σελίδα στο insta; Μου αρέσει που περίμενες και απόδειξη λες και είναι επιχείρηση...
Soren Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στην αγγελια μου στη χε μεταξυ αλλων για μια τηλεοραση ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ (με φωτογραφια) Και στα 2 μου ηρθε mail στα ελληνικα και με το 2ο κλαιμε ακομα απο τα γελια για το "οχημα" 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ελα και ελληνικό όνομα!!! Dear, My name is Marinos Yannopoulos, I work as the head of audit within our bank's account management team. It has come to our attention while in the process to a new digital banking system, that a deceased client probably related to you still has an active account within our bank, containing a significant amount of funds. We are bound by law to transfer the funds to any surviving family member as the beneficiary of the deceased client. Please respond at your earliest convenience so I can send you the details to get this process in motion. Best Wishes, Mr.Marinos S. Yannopoulos
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 5:09 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Ελα και ελληνικό όνομα!!! Dear, My name is Marinos Yannopoulos, I work as the head of audit within our bank's account management team. It has come to our attention while in the process to a new digital banking system, that a deceased client probably related to you still has an active account within our bank, containing a significant amount of funds. We are bound by law to transfer the funds to any surviving family member as the beneficiary of the deceased client. Please respond at your earliest convenience so I can send you the details to get this process in motion. Best Wishes, Mr.Marinos S. Yannopoulos Οχι μονο ειναι Ελληνικο ονομα αλλα βρηκαν και οτι εισαι εν ζωη συγγενης αλλα ΚΑΙ το email σου
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Το κείμενο είναι ακριβώς όπως το έχω βάλει. Μετά το Dear δεν γράφει το ονομα μου οπως θα έπρεπε. Ασε που τον μόνο Γιαννόπουλο που ξέρω ο Ευάγγελος!χαχα
Tasos19s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Σημερα την πάτησα εγω απο καππιον εδω μεσα Είχε αγγελία iphone 11 και airpods Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τελικά αποφάσισα να πάρω μόνο τα airpods Του έστειλα τα λεφτά και μου έστειλε το πακέτο Το ανοίγω σημερα και είχε μέσα κατι κινεζικα απομίμηση i12 Τι μπορώ να κανω; Μιλησα με insomnia απο οτι βλέπω τον έσβησαν για να μην προλάβει να κοροϊδέψει κι αλλους Μου ειπαν να απευθυνθώ στην δίωξη Εστειλα εμαιλ και η δίωξη μου είπε να λαω στο τμήμα να δώσω όλα τα στοιχεια ππυ εχω και να κανω την καταγγελια Υπαρχει καποιος που εχει βγάλει άκρη με κατι τέτοιο; 113ευρω μου κοστιζε η γκαφα μου Τα χρήματα αυτά δεν νομίζω να τα πάρω αλλα θέλω να τιμωρηθει εάν τον βρούνε
Lnk Hlk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Τι μέλος ήταν κ του έκανες αέρα κατάθεση κ μάλιστα 100+ €? Είχε αξιολογήσεις;
Tasos19s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Lnk Hlk είπε Τι μέλος ήταν κ του έκανες αέρα κατάθεση κ μάλιστα 100+ €? Είχε αξιολογήσεις; Δεν είχε Στο τηλέφωνο μιλήσαμε και μου φάνηκε normal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα