defacer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Αυτή τη στιγμή Θεσσαλονίκη ο 1055 έχει ιστορικό αφιέρωμα Τρύπες. https://www.youtube.com/watch?v=dVkMI-jvi0I Σχεδόν δάκρυσα. 3
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ισως θα ήταν χρήσιμο οι νεώτεροι να ξέρουν ότι είναι σύνθεση του Harry Nilsson (Ναι! Αυτός που έκανε τεράστια επιτυχία το Without You) Μεγάλη επιτυχία το έκαναν οι Three Dog Night το 1969 Harry Nilsson - One (1968) Ακούστε εδώ εκτέλεση! Με κλασσική ορχήστρα Αξίζει σε τέτοιες κομματάρες Η καταπληκτική εισαγωγή είναι στο 2:20 Three dog night - One 3
totem_lost Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 There's a fire that burns away the lies Manifesting in the spiritual eye Ναις! 2
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 There's a fire that burns away the lies Manifesting in the spiritual eye Ναις! Πες βρε άνθρωπε ότι είναι γιά τον George Harrison Επεσες σε Μπητλομανή Δική του σύνθεση και τραγούδι Μόνο το Here Comes the Sun να είχε γράψει και το While My Guitar, θα ηταν θεότητα Δεν έγραψε όμως μόνο αυτό George Harrison - This Guitar (Can't Keep From Crying) -1975 George Harrison - Tears of The World (1981) George Harrison - Can't Stop Thinking About You (1975) 1
totem_lost Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ο Georgie είναι φοβερός. Απλά τον ανακάλυψα μετά τον θάνατό του δυστυχώς. Πριν μερικούς μήνες είδα τον McCartney στο Amsterdam. Ακόμα το έχει ο θεούλης, αλλά έγω αγαπώ μόνο τον Harrison! <3 1
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ο Georgie είναι φοβερός. Απλά τον ανακάλυψα μετά τον θάνατό του δυστυχώς. Πριν μερικούς μήνες είδα τον McCartney στο Amsterdam. Ακόμα το έχει ο θεούλης, αλλά έγω αγαπώ μόνο τον ψυχάρα τον Harrison! <3 Παρεξηγημένος Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;; Είδες τον Paul; Ο μόνος που θα πήγαινα ξανά σε συναυλία άν ερχόταν Ελλάδα Τυχεράκια! Εγώ υπήρξα αρχικά "Πωλικός" Μετά έγινα Λεννονικός Τώρα ξαναγυρίζω στον Paul Αλλά η υπογραφή μου είναι John Τελικά, δεν τους ξεχωρίζω Ο George ήταν λιγότερο "παραγωγικός" με τους Beatles Αλλά και γενικά Ξέρω πολλούς που τον προτιμούν Χαίρομαι να μην ξέρουμε ποιόν να πρωτοδιαλέξουμε Ακόμα σε ζηλεύω που είδες τον Paul και δεν θα το ξεπεράσω Αν ερχόταν ειδικά τέλη 70's... 1 πράγμα λυπάμαι Που κάποια στιγμή (όπως όλοι μας) θα μας "αφήσει" και δεν θα τον έχω δεί Κοίτα εδώ τι κάνει το άτομο Τι συγκίνηση! Mε λυγμούς τραγουδάει Είναι τόσο συγκινημένος που δεν μπορεί να τραγουδήσει. Ποιός!!! Ο McCartney!!! Το εξηγεί στο τέλος του τραγουδιού. Στο 3:07 η κοπελλίτσα κλαίει από την φόρτιση αυτού του θεϊκού και διαχρονικού άσματος. Ανατριχιάζω όποτε το βλέπω (και κλαίω να πώ την αλήθεια) Paul McCartney - The Long And Winding Road
Προτεινόμενες αναρτήσεις