Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το ότι αντιγράφει ασύστολα ο Τζόμπς το γνωρίζουν οι περισσότεροι, φυσικά τώρα θα συμβιβαστέι και θα πληρώσει αρκετά ποσά.. opel με πόσο? (χώσου paredwse)
Directx Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μιας και αυτή την περίοδο γράφω κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούν απαιτητικά γραφικά και έχει σημασία η σωστή επιλογή των χρωμάτων τους (οπότε αναγκαστικά τα δοκιμάζω σε CRT και διάφορα TFT panels), μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα πως υπάρχει πρόβλημα με την χρωματική απόδοση στα φθηνά TFT panel και πολύ σοβαρό θα έλεγα, ειδικά μάλιστα όταν έχεις στην άμεση διάθεση σου πολλές οθόνες για τα απαραίτητα tests το πρόβλημα γίνεται άμεσα ορατό. Αν λοιπόν η κοπέλα δεν γνώριζε αυτή την λεπτομέρεια σχετικά με τον φυσικό αριθμό χρωμάτων του panel της (δίχως τεχνικές προσαύξησης του) και η εργασία της απαιτεί χρωματική πιστότητα που η ίδια έχει συνηθίσει από άλλα monitors, τότε το πρόβλημα είναι πραγματικά ορατό & ενοχλητικό. Ο κόσμος αγοράζει Apple ακριβός για να μην έχει τέτοια προβλήματα..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το ότι αντιγράφει ασύστολα ο Τζόμπς το γνωρίζουν οι περισσότεροι, φυσικά τώρα θα συμβιβαστέι και θα πληρώσει αρκετά ποσά.. Εγώ πάντως δεν το γνώριζα, ευτυχώς που μας πληροφορείς εσύ έγκαιρα και έγκυρα. Επίσης να σε συγχαρώ για τις σπουδές σου στο αγγλοσαξωνικό δίκαιο, αφού ήδη αποφάνθηκες ότι θα πληρώσει αρκετά ποσά (αρκετά μεγάλο ποσό εννοείς αλλά εδώ έχεις γεμίσει το forum με μπούρδες, στο συντακτικό θα κολλήσεις;). Τέλος, βλέπω ότι έχεις μαντικές ικανότητες ("φυσικά τώρα θα συμβιβαστέι") και θα σε παρακαλούσα να προβλέψεις πώς θα είναι η ημέρα μου αύριο. Το ζώδιό μου είναι μελιτζάνα με ωροσκόπο στις Σεϋχέλλες. Άιντε, περιμένουμε με αγωνία!
thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το ότι αντιγράφει ασύστολα ο Τζόμπς το γνωρίζουν οι περισσότεροι, φυσικά τώρα θα συμβιβαστέι και θα πληρώσει αρκετά ποσά.. Ο Τζομπς δεν κοιμάται τα βράδυα. Μένει άγρυπνος κάτω από ένα πορτατίφ καπνίζοντας στριφτά και πίνοντας Johnny Red γιατί δεν ξέρει πως να κάνει το OSX να μοιάσει περισσότερο στα Windows. Ακούει το "Ποιος να συγκριθεί μαζί σου" στη διαπασών και βροντοφωνάζει το ρεφραίν ενώσω ξεσπάει σε λυγμούς. Και φυσικά παίρνει τηλέφωνο τον Γκέιτς να τον θερμοπαρακαλέσει να του δώσει τη μυστική συνταγή του Καλού Λειτουργικού (όπως ο Πλανκτόν παρακαλάει τον κ. Καβούρια να του δώσει τη μυστική συνταγή της καβουροπάτυ). Έλεος. Στο θέμα μας, το ότι η οθόνη είναι μάπα είναι ένα το κρατούμενο. Το σημαντικό όμως είναι ότι ΜΠΟΡΕΙ να αποδώσει εκατομμύρια χρώματα, και άρα δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Σε περίπτωση που είμαι λάθος και δεν μπορεί να τα αποδώσει, τότε όλα τα δίκια στην αμερικανίδα. Πάντως έχω την εντύπωση ότι είναι άλλη μια περίπτωση που κάποιος ανθρωπάκος στο Αμέρικα θα ζητήσει όσα του λείπουν από μια πολυεθνική εταιρία. Τίποτα σπουδαίο και πρωτόγνωρο δηλαδή.
Chupacabra Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Παρ'όλο που θεωρώ τον εαυτό μου υποστηρικτή της Apple και των προϊόντων της ( στα όρια του fanboy-σμου), στο συγκεκριμένο μοντέλο έκανε χοντρή πατάτα. Κι αυτό γιατί παντού υπάρχουν αρνητικά σχόλια για την οθόνη του, οπότε μάλλον εδώ ισχύει το "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Και όλος αυτός ο θόρυβος δυσφημίζει την Apple συνολικά (χωρίς φυσικά να το αξίζει). Προσωπικά, τον αλουμινένιο 20"αρη δεν θα τον αγόραζα ποτέ. Και νιώθω διπλά τυχερός που πρόλαβα και πήρα τον τελευταίο "άσπρο" 20"αρη με την καλή οθόνη.
haHa Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Προσωπικά, τον αλουμινένιο 20"αρη δεν θα τον αγόραζα ποτέ. Και νιώθω διπλά τυχερός που πρόλαβα και πήρα τον τελευταίο "άσπρο" 20"αρη με την καλή οθόνη. +1 Ο προηγουμενος 20" ειναι καλυτερος και ειχε παρομοια τιμη με τον καινουριο υποδεεστερο 20" οταν κυκλοφορουσαν ταυτοχρονα.(μεχρι να φυγει το στοκ)
Lomar Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Το ότι αντιγράφει ασύστολα ο Τζόμπς το γνωρίζουν οι περισσότεροι, φυσικά τώρα θα συμβιβαστέι και θα πληρώσει αρκετά ποσά.. H αντιγραφή τι σχέση έχει με την υπόθεση;
thanocaster Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 H αντιγραφή τι σχέση έχει με την υπόθεση; Ειλικρινά τώρα, περιμένεις μια οποιαδήποτε λογική απάντηση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 βασικά η σωστή ερώτηση είναι αν περιμένει απάντηση γενικότερα...το bot δεν είναι προγραμματισμένο για να απαντάει...
michael92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εγώ έχω μια απορία, λες και θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πάνω από 262.000 χρώματα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 μάλιστα...άρα η χρωματική απόδοση των TN Panel είναι ίδια με αυτή των υπολοίπων michael92?
michael92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 μάλιστα...άρα η χρωματική απόδοση των TN Panel είναι ίδια με αυτή των υπολοίπων michael92? Σαφώς όχι, αλλά δεν θα υπάρχει και τρομερή διαφορά κατά την γνώμη μου.
haHa Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εκτος απο τα χρωματα ,σημαντικη διαφορα εχουν και στις γωνιες θεασης.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1736194#post1736194 Τα λεγαμε καιρο,αλλα καποιοι επιμεναν να λενε οτι ο καινουριος φθηνος iMac 20" ηταν καλυτερος με τον παλιο,παρολο που ο παλιος ειχε μακραν καλυτερη οθονη και οριακα καλυτερες επιδοσεις για ιδια τιμη οταν κυκλοφορουσαν ταυτοχρονα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Σαφώς όχι, αλλά δεν θα υπάρχει και τρομερή διαφορά κατά την γνώμη μου. για αυτό έχει πέσει το απίστευτο κράξιμο στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρει το topic πάντως εγώ την βλέπω (την διαφορά) και μου κακοφαίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα