Monkey D. Luffy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ας γίνω ban. Ε αι στο διάολο πια με αυτήν την ιστορία, μας τα έχουν πρήξει. Μας παίζουν κανονικά και αυτό μπορεί να γυρίσει boomerang. Δηλαδή τι περιμένουν. Μια σειρά που λέγεται Πως Γνώρισα τη Μητέρα Σου/Σας, έχει φτάσει στην 8η season και ακόμα τίποτα από μητέρα, με ένα χαζό πατέρα και όλα τα δυνατά/πιθανά κλισέ σε σχέση με τους θείους και θείες. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ [Χάλασε και το Last Resort επειδή έφαγε κόψιμο, έχω τα χάλια μου]
privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 http://www.hitfix.com/whats-alan-watching/how-i-met-your-mother-officially-renewed-for-9th-and-final-season 1
brickoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μετάφραση: Δεν παίζει να δείτε την μάνα σε αυτήν την season. 1
Genatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα παντως δεν με χαλαει που δεν δειχνουν την μητερα... Ειναι σαν να σου δειχνει τον κακο στον αστυνομο Σαινη, ξενερωνεις ή δεν ξενερωνεις?
BadBoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα παντως δεν με χαλαει που δεν δειχνουν την μητερα... Ειναι σαν να σου δειχνει τον κακο στον αστυνομο Σαινη, ξενερωνεις ή δεν ξενερωνεις?
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Το ειδατε; ♪ I'm totally a slackerand I don't even care ♪♪ With my curling 'zinesand my faraway stare ♪♪ But deep down inside, yeahdeep down inside I'm dying ♪♪ I'm trapped in a cageof the tears I cry ♪♪ I praying to God,but she doesn't reply ♪(SHE?)♪ Even the robot saysMove on.♪ I'm trying! ♪♪ P.S. I love you.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο. Πολλά καλά σημεία. Νομίζω το αγαπημένο μου: Consider questioning authority, please.
mary Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Και μενα μ'αρεσε. Γενικα τα επεισοδια που εχουν να κανουν με την Ρομπιν Σπαρκλς είναι απο τα αγαπημένα μου!
vlachaquito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ναι ειχε την πλακιτσα του. Την τελευταια φραση την προσεξατε?? Κατι μου λεει οτι τουλαχιστον στο τελος της φετινης χρονιας θα δουμε την μανα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία τα δύο τελευταία επεισόδια. Πού και πού είδαμε και λίγο καλή υποκριτική.
paris.gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Το τελευταιο ηταν κλασσικη μουφα filler επισοδειο. Τα προηγουμενα ηταν καλα.
BadBoy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Το τελευταιο ηταν κλασσικη μουφα filler επισοδειο. Τα προηγουμενα ηταν καλα.Συμφωνώ, το τελευταίο ήταν χαλαρά στα 5 χειρότερα όλων των σεζόν. Απαράδεκτο επισόδειο, μακάρι να μην το είχα δει. Από την άλλη το προτελευταίο είχε πλάκα και μπορώ να πω πως ήταν μια καλή ανάκαμψη για τη σειρά. tl;dr: αν μπορείτε αγνοείστε το S08E17, χάρη θα κάνετε στον εαυτό σας.
postit Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Το καλο ειναι οτι βαζουν πολλα και δυνατα γκεστ ας ελπισουμε να το κρατησουν ετσι
mary Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ουτε σήμερα,ούτε και την άλλη δευτερα 11/3 θα έχει. Το επομενο 18/3 Μα καλά, τι εχει στο αμερικα αυτες τις 2 βομαδες και σχεδον καμιά σειρά (απο αυτες που βλεπω) δε θα εχει επεισοδια; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα