Zugzwang Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ούτε εμένα μου φάνηκε αστείο αλλά ήταν καλό επεισόδιο, ενδιαφέρον!!!
gpgalanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Κατηφορος διχως τελος. Οσο για τον "κακο" του Karate Kid ποσο ακομα πιο χαμηλα; Αν και κατι ακούγεται για guest star Γαρδελη στο επόμενο.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Tελειωσε η σειρα; Αν ναι πειτε μας τι εγινε και σε μας που δεν αντέξαμε να τη δουμε ως το τέλος. Επίσης σε πιο επεισοδιο εμφανίζεται η μανα;
Sellers Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δεν τελείωσε. Θέλει άλλα 2 επεισόδια για αυτην την σεζόν και θα έχει άλλη μια μετά. (τελευταία υποτίθεται αλλα...)
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Κατηφορος διχως τελος. Οσο για τον "κακο" του Karate Kid ποσο ακομα πιο χαμηλα; Αν και κατι ακούγεται για guest star Γαρδελη στο επόμενο. Και δεν ήξερε να "παίζει" και ο Karate Kid! Πολύ ερασιτέχνης!
deesnider Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αστείο που ήταν το καινούργιο!!! Ξε-καρ-δι-στι-κό!!! Το είδα πριν από μία ώρα και ακόμα δε μπορώ να σταματήσω να γελάω!!! Το στομάχι μου μ' έπιασε!!!
gpgalanis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Γενικα η σειρα ειναι κατήφορος αλλα ελπιζω η μανα να ειναι η Ρομπιν
chill Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Γενικα η σειρα ειναι κατήφορος αλλα ελπιζω η μανα να ειναι η Ρομπιν Δεν είναι, έχει αναφερθεί πολλάκις από τον future Mosby σαν θεία Robin και μάλιστα σαν ΣΤΕΙΡΑ θεία Robin 1
nickmanak Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 τα ιδια παλι ρε παιδια. επειδη υπεγραψαν και νεο κυκλο, πρεπει να γεμισουν το σεναριο με ακομα 20 επεισοδια. Ολα για τα λεφτα γινονται. Αμα το τραβας συνεχεια το στορυ, γινεται λαστιχο.
aris1986 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Απο συνηθεια τα βλεπω πια. Ευτυχως που υπαρχει το community η αλλη σειρα και εχει κατι το διαφορετικο!
gpgalanis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν είναι, έχει αναφερθεί πολλάκις από τον future Mosby σαν θεία Robin και μάλιστα σαν ΣΤΕΙΡΑ θεία Robin Συμφωνω απλα η σειρα εχει γινει απίστευτα βαρετη και ακυρη οποτε μακαρι να το εκλειναν οπως το άρχισαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα