LRoi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΟΝ ΜΛΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Epic Chill is epic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το τσίμπησα το 2 μόλις από εδώ Απ΄ έξω το Bioshock 1 κουτάτο το έχει δει κανείς σε λογική τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Πολύ καλό το παιχνίδι όμως δεν ξέρω μου λείπουν ο big daddy και οί little sisters 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν φαίνονται οι αναβαθμίσεις επάνω στα όπλα. Πάντως το AI της Elizabeth είναι φανταστικό, και όχι μονο δεν block πόρτες αλλα τις ανοίγει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Θέλω να ενεργοποιήσω το gamepad wireless x-box 360 PC (για να το παίξει ο ανιψιός μου εγώ το παίζω με πλήκτρα και ποντίκι) Προσπάθησα μεσα απο το μενού του game και δεν τα κατάφερα. Sorry αν ξανά - ειπώθηκε. Άκυρο το βρήκα έπρεπε να το ξανατρέξω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2013 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εντάξει μου ήρθε η premium έκδοση αν και δεν είναι και τπτ ιδιαίτερο για την τιμή που έχει και δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τις δύο collector του bioshock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Και εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα είναι η αλήθεια.. Τουλάχιστον αποζημιώνει και με το παραπάνω το παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εντάξει και εγώ έχω απογοητευτεί λίγο ειδικά με την φιγούρα που είναι σα σκατουλάκι.Δεν την έχω παραλάβει ακόμα αλλά έχω δει βίντεο με unboxing και όλοι το τονίζουν αυτό.Βέβαια συμφέρει, έδωσα 48 ευρώ στο amazon και πήρα τη premium απο 45 ευρώ που θέλουν οι δικοί μας για την απλή οπότε πάλι κερδισμένος είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Τα οπλα απο πιο σημειο και μετα τα αναβαθμιζεις γιατι εχω παιξει κανα 2ωρο(visit station in island) και ακομα τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Η απλή retail έχει κάτι παραπάνω από το dvd και το manual μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 σεναριακα εχει να κανει και με τα προηγουμενα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 σεναριακα εχει να κανει και με τα προηγουμενα ? Βοηθάει να έχεις παίξει και τα άλλα γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Άμα προσέξετε κάποια από τα gameplay videos που είχανε βγει δεν υπάρχουν καν μέσα στο game. Πολύ καλή δουλειά αλλα το τέλος ποιος το έγραψε? Ο J.J. Abrams? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 True το θέμα με πολλά βίντεο που δεν υπάρχουν, αλλά δεν με πείραξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα