imr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 @%#!%@!#@%%!#%! μου το στειλανε χωρις cd key στο κουτι. @%$!#%@!
Doug21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 @%#!%@!#@%%!#%! μου το στειλανε χωρις cd key στο κουτι. @%$!#%@! ποιος στο εστειλε? πως γινεται αυτο? σφραγισμενο δεν ειναι?
imr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ποιος στο εστειλε? πως γινεται αυτο? σφραγισμενο δεν ειναι? Ναι σφραγισμενο κανονικα ηρθε απο το amazon.co.uk. Ειχε τα παντα μεσα εκτος απο το αυτοκολητο με το cd key
Doug21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι σφραγισμενο κανονικα ηρθε απο το amazon.co.uk. Ειχε τα παντα μεσα εκτος απο το αυτοκολητο με το cd key εισαι σιγουρος? αν ηταν σφραγισμενο περιεργο μου φαινεται. κοιταξες καλα? πολυ περιεργα πραγματα
imr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 εισαι σιγουρος? αν ηταν σφραγισμενο περιεργο μου φαινεται. κοιταξες καλα? πολυ περιεργα πραγματα Ναι σφραγισμενο κανονικοτατα εχω κοιταξει τα παντα, εκανα και ticket στην blizzard αλλα θα παρει αιωνες να απαντησουν
_Drakos_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι σφραγισμενο κανονικοτατα εχω κοιταξει τα παντα, εκανα και ticket στην blizzard αλλα θα παρει αιωνες να απαντησουν Mιλα και με την amazon. Άντε τωρα να βγαλεις άκρη και να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας
imr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Mιλα και με την amazon. Άντε τωρα να βγαλεις άκρη και να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας Εστειλα mail και στην amazon περιμενω να μου απαντησουν, δεν ξερω αν θα μου δωσουν και refound αν το στειλω πισω
Angeldust Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εστειλα mail και στην amazon περιμενω να μου απαντησουν, δεν ξερω αν θα μου δωσουν και refound αν το στειλω πισω Μπες στο live chat και μίλα με έναν εκπρόσωπο. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και σίγουρα θα την βρείτε την άκρη.
starmanwarz Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι σφραγισμενο κανονικοτατα εχω κοιταξει τα παντα, εκανα και ticket στην blizzard αλλα θα παρει αιωνες να απαντησουν Η Blizzard συνηθως απανταει πολυ γρηγορα (ακομα και την ιδια μερα) αλλα νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα αμαζον.
imr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μπες στο live chat και μίλα με έναν εκπρόσωπο. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και σίγουρα θα την βρείτε την άκρη. Μου απαντησαν απο το amazon σχεδον αμεσα, θα το κοιταξουν λεει με το τεχνικο τμημα και θα ξανααπαντησουν.
aekoupoli Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 κατω απο το cd ειναι το αυτοκολλητο στην πλαστικη θηκη.εσενα εκει ειναι κενο?
imr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 κατω απο το cd ειναι το αυτοκολλητο στην πλαστικη θηκη.εσενα εκει ειναι κενο? Ναι δεν υπαρχει αυτοκολητο πουθενα. ουτε στο πλαστικο πισω/πανω/κατω απο το cd ουτε στο manual που λενε μερικοι οτι ηταν
rizla7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι δεν υπαρχει αυτοκολητο πουθενα. ουτε στο πλαστικο πισω/πανω/κατω απο το cd ουτε στο manual που λενε μερικοι οτι ηταν έπεσες στην περίπτωση...και εγώ σήμερα παρέλαβα απο αμαζον και το αυτοκολλητο είναι ακριβως κάτω απο το dvd. η μουσική μέχρι να ολοκληρωθει το install σε τρελαίνει...
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Από εδώ (http://www.diablofans.com/topic/43700-diablo-3-sells-35-million-in-24-hours-not-including-ap/page__p__889475#entry889475) BlizzquoteIRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Blizzard Entertainment, Inc. today announced that as of the first 24 hours of Diablo® III's release, more than 3.5 million copies had been sold, setting the new all-time record for fastest-selling PC game.* That number does not include the more than 1.2 million players who received Diablo III as part of signing up for the World of Warcraft® Annual Pass promotion. Altogether, more than 4.7 million gamers around the world were poised to storm Sanctuary on day 1 of Diablo III's release -- representing the biggest PC-game launch in history. As of the first week of the game's availability, that number had already grown to more than 6.3 million.* The above figures also do not include players in Korean Internet game rooms, where Diablo III has become the top-played game, achieving a record share of more than 39% as of May 22.† Θέμα για κουβέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις