Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@%#!%@!#@%%!#%! μου το στειλανε χωρις cd key στο κουτι. @%$!#%@!

ποιος στο εστειλε? πως γινεται αυτο? σφραγισμενο δεν ειναι?

Δημοσ.

ποιος στο εστειλε? πως γινεται αυτο? σφραγισμενο δεν ειναι?

Ναι σφραγισμενο κανονικα ηρθε απο το amazon.co.uk.

Ειχε τα παντα μεσα εκτος απο το αυτοκολητο με το cd key

Δημοσ.

Ναι σφραγισμενο κανονικα ηρθε απο το amazon.co.uk.

Ειχε τα παντα μεσα εκτος απο το αυτοκολητο με το cd key

εισαι σιγουρος? αν ηταν σφραγισμενο περιεργο μου φαινεται. κοιταξες καλα? πολυ περιεργα πραγματα

Δημοσ.

εισαι σιγουρος? αν ηταν σφραγισμενο περιεργο μου φαινεται. κοιταξες καλα? πολυ περιεργα πραγματα

Ναι σφραγισμενο κανονικοτατα εχω κοιταξει τα παντα, εκανα και ticket στην blizzard αλλα θα παρει αιωνες να απαντησουν

Δημοσ.

Ναι σφραγισμενο κανονικοτατα εχω κοιταξει τα παντα, εκανα και ticket στην blizzard αλλα θα παρει αιωνες να απαντησουν

Mιλα και με την amazon. Άντε τωρα να βγαλεις άκρη και να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας :-(

Δημοσ.

Mιλα και με την amazon. Άντε τωρα να βγαλεις άκρη και να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας :-(

Εστειλα mail και στην amazon περιμενω να μου απαντησουν, δεν ξερω αν θα μου δωσουν και refound αν το στειλω πισω

Δημοσ.

Εστειλα mail και στην amazon περιμενω να μου απαντησουν, δεν ξερω αν θα μου δωσουν και refound αν το στειλω πισω

Μπες στο live chat και μίλα με έναν εκπρόσωπο. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και σίγουρα θα την βρείτε την άκρη.

Δημοσ.

Η Blizzard συνηθως απανταει πολυ γρηγορα (ακομα και την ιδια μερα) αλλα νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα αμαζον.

Δημοσ.

Μπες στο live chat και μίλα με έναν εκπρόσωπο. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και σίγουρα θα την βρείτε την άκρη.

Μου απαντησαν απο το amazon σχεδον αμεσα, θα το κοιταξουν λεει με το τεχνικο τμημα και θα ξανααπαντησουν.

Δημοσ.

κατω απο το cd ειναι το αυτοκολλητο στην πλαστικη θηκη.εσενα εκει ειναι κενο?

Ναι δεν υπαρχει αυτοκολητο πουθενα. ουτε στο πλαστικο πισω/πανω/κατω απο το cd ουτε στο manual που λενε μερικοι οτι ηταν

Δημοσ.

Ναι δεν υπαρχει αυτοκολητο πουθενα. ουτε στο πλαστικο πισω/πανω/κατω απο το cd ουτε στο manual που λενε μερικοι οτι ηταν

έπεσες στην περίπτωση...και εγώ σήμερα παρέλαβα απο αμαζον και το αυτοκολλητο είναι ακριβως κάτω απο το dvd.

η μουσική μέχρι να ολοκληρωθει το install σε τρελαίνει...

Δημοσ.

Από εδώ (http://www.diablofans.com/topic/43700-diablo-3-sells-35-million-in-24-hours-not-including-ap/page__p__889475#entry889475)

Blizzquote

IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Blizzard Entertainment, Inc. today announced that as of the first 24 hours of Diablo® III's release, more than 3.5 million copies had been sold, setting the new all-time record for fastest-selling PC game.* That number does not include the more than 1.2 million players who received Diablo III as part of signing up for the World of Warcraft® Annual Pass promotion. Altogether, more than 4.7 million gamers around the world were poised to storm Sanctuary on day 1 of Diablo III's release -- representing the biggest PC-game launch in history.

As of the first week of the game's availability, that number had already grown to more than 6.3 million.* The above figures also do not include players in Korean Internet game rooms, where Diablo III has become the top-played game, achieving a record share of more than 39% as of May 22.†

Θέμα για κουβέντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...