Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με min 0.25 $/euro per unit? δλδ 2.5 $/euro για 1m όταν από κινέζους το αγοράζεις με τα μισά λεφτά? ΣΙΓΟΥΡΑ... :rolleyes:

Μα να πουλησω gold θελω, οχι να αγορασω :P.

Σιγουρα παρα πολλοι θα παρουν απο το rmah για την extra ασφαλεια.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελεγε οτι μια δημοπρασια λήγει σε 2' αλλά μετα απο λιγα sec την εβγαλε ως ακυρη, τι παιζει; Ειναι σχετικά ραντομ ο χρονος που δειχνει προς το τέλος για να μην περιμένεις τελευταια στιγμη να χτυπήσεις το Item?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα να πουλησω gold θελω, οχι να αγορασω :P.

Σιγουρα παρα πολλοι θα παρουν απο το rmah για την extra ασφαλεια.

ποιος θα τα αγοράσει είναι το θέμα όμως...

Δημοσ.

Αυτα τα resist πρεπει να σε βγαζουν και act2 ευκολα, και το life ειναι μια χαρα και για act2-3. Και το dps σου μια χαρα ειναι, εγω μονο dps θα ανεβαζα, οσο περισοτερο τοσο το καλυτερο, αλλα και ετσι εισαι μια χαρα για να βγαλεις ευκολα το act1.

Εξασκησου λιγο με το kite, με αυτο το build δεν πρεπει να σε βαρανε καθολου τρεχε συνεχεια ενω ριχνεις blizzard και οποτε εχεις χρονο το κανονικο σου attack (πχ shock pulse με piercing orb).

Με τα resist που εχεις ισως να δουλευει και ενα melee build, θελουν crit chance αυτα βεβαια αν δεν σαρεσει το kiting (που ειναι ο καλυτερος τροπος για μενα).

Παντως blizzard/hydra εγγυημενη λυση και δεν χρειαζεσαι παραπανω gear

Εγω με magic find gear που farmarw ευκολα act1 σκεψου οτι εχω ~300 resists, 22k hp και 28κ dps

Για κοιτα και εδω μπας και σε βοηθησει http://www.youtube.com/watch?v=S0r2EzZDngQ&feature=relmfu

Εχει πολυ dps βεβαια ο τυπος απλα να παρεις μια ιδεα, πως περιπου γινεται το kite (εσυ θα τρεχεις πολυ περισοτερο και θα βαζεις συνεχεια και αλλες blizzard/hydra) εχει και ενα guide στο chanel του γενικα για inferno wizards

Σ' ευχαριστώ. Το video βοήθησε, ενώ όπως αποδείχτηκε εγώ έπαιζα με λάθος τρόπο.

Μόλις σκότωσα τον Skeleton King.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ. Το video βοήθησε, ενώ όπως αποδείχτηκε εγώ έπαιζα με λάθος τρόπο.

Μόλις σκότωσα τον Skeleton King.

Ακυβερνησια και στο ντιαμπλο..... :confused:

Δημοσ.

Ελεγε οτι μια δημοπρασια λήγει σε 2' αλλά μετα απο λιγα sec την εβγαλε ως ακυρη, τι παιζει; Ειναι σχετικά ραντομ ο χρονος που δειχνει προς το τέλος για να μην περιμένεις τελευταια στιγμη να χτυπήσεις το Item?

Πρέπει αν το ανανεώνεις συχνά για να είσαι σίγουρος. Νομίζω ότι όταν είσαισ την οθόνη και απλά περιμένεις και μένουν ας πούμε 2 λεπτά και περάσει το 1, το νούμερο δε θα αλλάξει. Θα φαίνεται 2 και ας έχει περάσει 1. Έτσι ήταν, δε νομίζω να άλλαξε κάτι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Δημοσ.

Πρέπει αν το ανανεώνεις συχνά για να είσαι σίγουρος. Νομίζω ότι όταν είσαισ την οθόνη και απλά περιμένεις και μένουν ας πούμε 2 λεπτά και περάσει το 1, το νούμερο δε θα αλλάξει. Θα φαίνεται 2 και ας έχει περάσει 1. Έτσι ήταν, δε νομίζω να άλλαξε κάτι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Ναι ετσι ειναι, δεν κανει refresh αν δεν αλλαξεις tab.

Εβαλα 10m gold να δω αν θα πουληθουν rmah για 32ε (-οσα κρατησει η blizzard) να δουμε αν θα πουληθουν

Δημοσ.

ρε παιδιά θέλω μια βοήθεια..

παίζω τώρα hell με 59 lvl DH και παίζει από τον ίδιο λογαριασμό κι ο αδερφός μου που παίζει με wizard 55lvl (ένα λαπτοπ άρα δεν υπάρχει λόγος για δύο games)

τι να κάνω με τα λεφτά?

ξεμένω αμέσως και νομίζω θα δυσκολευτώ πάρα πολύ στο inferno λόγω του οτι δεν θα φτάνει το ρευστό και για τους δυο μας..

καμια συμβουλή?

και γενικά για DH τι πάιζει σε inferno και τι stats να χω?

μήν πολυπετάτε έννοιες γτ είμαι και λίγο νουμπάς και δεν τα πιάνω αμέσως αλλά τα πιάνω γρήγορα ;)

Δημοσ.

ρε παιδιά θέλω μια βοήθεια..

παίζω τώρα hell με 59 lvl DH και παίζει από τον ίδιο λογαριασμό κι ο αδερφός μου που παίζει με wizard 55lvl (ένα λαπτοπ άρα δεν υπάρχει λόγος για δύο games)

τι να κάνω με τα λεφτά?

ξεμένω αμέσως και νομίζω θα δυσκολευτώ πάρα πολύ στο inferno λόγω του οτι δεν θα φτάνει το ρευστό και για τους δυο μας..

καμια συμβουλή?

και γενικά για DH τι πάιζει σε inferno και τι stats να χω?

μήν πολυπετάτε έννοιες γτ είμαι και λίγο νουμπάς και δεν τα πιάνω αμέσως αλλά τα πιάνω γρήγορα ;)

Δεν ξερω τι παιζει με dh αλλα μην αγχωνεσαι, το act1 δεν ειναι πολυ δυσκολο, απλα πρεπει να μαζεψεις λιγο gear ωστε να πηγαινεις act1 inferno χωρις να πεθαινεις συνεχεια, εκει μαζευεις και λεφτα και εχει καλα drops για auction house.

Αν δεν εχεις καθολου gold απλα farmare λιγο ακομα στο hell act3/4 μεχρι να μαζεψεις λιγα gold να εχεις για τα repairs

Δημοσ.

Θα τελειωσω με το καλο το hell και θα σας πω στατιστικα να μου πειτε τη γνωμη σας.. Ποσο περιπου damage να χω οταν τελειωσω? 8.5-9Κ ειναι καλα;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Παλευα εδω και τοσο καιρο να φτιαξω ενα kit για να farmαρω act 3 που ντεμεκ εχει τα καλυτερα drops. ΠΑΠΑΡΙΑ.

Δινεις 3-4m στο AH αγοραζεις full mf kit και farmαρεις για παντα act 1 με 300%mf γιατι παρολο που η αγαπητη blizzard ελεγε οτι το mf δεν επηρρεαζει την "ποιοτητα" του αντικειμενων προχθες μας γνωστοποιησε ότι επηρρεαζει των αριθμο των affixes......LOL

Και αναρωτιεμαι. Γιατι να σκιζομαι act 3 για να βγαλω 10 ilvl63 items οταν στον ιδιο χρονο με 300%mf τα βγαζω σε act1 ναι μεν με λιγοτερη ικανοποιηση και "διασκεδαση" αλλα με περισσοτερα affixes με το 1/100 που χρειαζεσαι σε gold για να μπορεις να farmαρεις efficiently????? 6 affixes ilvl63 weap ή 3 affixes ilvl63 weap???χμμμ...

Δηλαδη ριχνω φραγκα για ενα weapon και αυτο ήταν? Μαλιστα.... Και ασε τους αλλους να αναρωτιουνται αν tank/dps/tornado/frenzy/weapon throw build ειναι καλυτερο για farmαρισμα....

Ποσο ζωα ομως ειναι. Ποτε βγαινει το guild wars ειπαμε?

Δημοσ.

Ποσο ζωα ομως ειναι. Ποτε βγαινει το guild wars ειπαμε?

Μετά το swtor , diablo -> guild wars?

Τρίτο ναυάγιο για φέτος?

Το guild wars έχει και cash shop ...

edit.

Τα mobs στο act3 τα tankareis όπως και χτες πριν το patch?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...