jim777 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τι να σου πω throw. Για να το λες σε πιστευω. Απλά είχα παραπάνω dps, ίδιο built, παραπάνω life, ίδια res και act 3 ζοριζομουν απ την αποψη οτι δε μ'αρεσει να κανω dodge rare packs σε farm run.
ThrowDOWN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 δεν υπαρχει skip πουθενα , kill'em all , αντε να βγει και το patchaki να ανεβασουμε κανα lvl
Xorxhs! Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 τα legendaries/unique items που καποιοι έχουν ήδη, θα αναβαθμιστούν και αυτά με νέα stats μετα το 1.04?
greeneye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 @greeneye το +200 είναι ήδη μέσα στο 800 Αυτο το υπεθεσα και εγω μεχρι που ειδα ενα συνδιασμο βαλε-βγαλε που ΔΕΝ υπολογιζε μονο αυτο. Τι εννοω Να εχει armor ενασ βαρβαρος 8000 na afaireis παντελονι με 500 armor και να μη βγαζει 7500 αλλα αλλο νουμερο! Εκει χαθηκα λιγο πως τα υπολογιζει
violatus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 τα legendaries/unique items που καποιοι έχουν ήδη, θα αναβαθμιστούν και αυτά με νέα stats μετα το 1.04? Όχι, τα παλιά legendaries θα μείνουν ως έχει. Από ότι λένε μάλλον θα μπει μια νέα παράμετρος που θα λέγεται Legacy ώστε να ξεχωρίζουν ευκολότερα από τα καινούργια: Legacy Legendary Label It looks like old legendaries will have their own label when in the AH LegacyLegendaryLabel - {s1} [Legacy] Όσον αφορά τα crafted αν έχεις κάποια συνταγή μετά το patch θα μπορείς να φτιάξεις την αναβαθμισμένη έκδοση, αλλά αυτό το γράφω με κάθε επιφύλαξη. Προσωπικά πιστεύω ότι ίσως θα παίξουν και νέες συνταγές.
xaralas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αυτο το υπεθεσα και εγω μεχρι που ειδα ενα συνδιασμο βαλε-βγαλε που ΔΕΝ υπολογιζε μονο αυτο. Τι εννοω Να εχει armor ενασ βαρβαρος 8000 na afaireis παντελονι με 500 armor και να μη βγαζει 7500 αλλα αλλο νουμερο! Εκει χαθηκα λιγο πως τα υπολογιζει Μην ξεχνας τα passive (25% armor, vitality 100% to armor). Αν δηλαδη τα pants ειχαν vitality τοτε θα σου αφαιρεσει τα 500 + vitality.
MeSiaSs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 "The time to reach the upper Paragon levels approximates the long-term time investment required to get a level 99 character in Diablo II". Αυτό εδώ φαίνεται ενδιαφέρον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κι έλεγα να κοιμηθώ το μεσημέρι... Edit: Τώρα που κοίταξα τις ώρες λέει για Ευρώπη 22 του μηνός, 8 pm PDT, τότε... μεθαύριο; (τώρα είναι ακόμα 20 11:41 pm PDT) I can sleep then. Edit 2: •A repair tab has been added to the Blacksmith Μπα, κάνουμε την δουλειά μας τώρα;
klainmaingr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πιθανότατα θα το ξαναπιάσω και γώ απο Δευτέρα. Το patch κάνει το παιχνίδι pretty much όπως έπρεπε να είναι στο launch του. Paragon + loot + κάτι to look for και όχι μόνο το σάπιο nat's για να καταφέρω στο τέλος να cheatάρω το παιχνίδι με ψόφια base stats = profit. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έχω αγγίξει εδώ και καιρό μιας και τώρα θα είχα ένα μεγάλο Loser hat στο κεφάλι μου για το xp to paragon σκέλος. 60% περισσότερο xp απο τα monsters 60-63 lvl. Sweet. Έβλεπα το xp range να είναι κάπου στα 7m για το πρώτο paragon lvl και είχα αγχωθεί Γενικά απο ότι βλέπω όποιος το ξαναπιάσει χωρίς να κάνει την παραμικρή αλλαγή σε gear με τόσα nerfs στο health και το dmg όλων των monsters + τα πλέον καλύτερα drops θα έχει όλα τα acts faceroll farm. 1
lalanis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Και εγώ θα το ξαναπιάσω μάλλον.... Η κοπέλα μου θα διαφωνήσει,αλλά θα τις εξηγήσω τις αλλαγές στο loot και νομίζω θα καταλάβει... 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Η κοπέλα μου θα διαφωνήσει,αλλά θα τις εξηγήσω τις αλλαγές στο loot και νομίζω θα καταλάβει... Πρόσεχε μην ρίξει nerf εκείνη πουθενά.
jim777 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πρόσεχε μην ρίξει nerf εκείνη πουθενά. Sex proc coefficient reduced from 0.667 to 0.001 3
lalanis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Θα buffάρουν όλα τα elite girlfriends με το perk pantofla.... 4
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Muahaha ζωντάνεψε το thread πάλι, ελπίζω να τα πούμε ingame
Προτεινόμενες αναρτήσεις