Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω πολλα απο barb αλλα σιγουρα θες weapon+shield καλυτερα, και all resist φυσικα στα κομματια που δεν εχεις ηδη..

Δημοσ.

Παντου πεφτουν legendaries (υποθετω).Δηλ. εμενα μου ειχαν πεσει και στο act1.Το θεμα ειναι να σε θελει η τυχη και να χεις και MF%

η τυχη κολαει στο να σου βγει καλο legendary πανω απο ολα..εμενα 2-3 legendaries που μου επεσαν ηταν τραγικα.

Δημοσ.

καθαρα θέμα τυχης

μου πεσε στο Act3 χωρίς MF (30%)

ένα calamity που πουληθηκε 30M

στο θέμα μου

πείτε τη γνώμη σας

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GkAdam91-2209/hero/7755990

το DPS μουείναι αυτό

242iwy1.jpg

γιατι στο site δεν υπολογίζουν το crit DMG που είναι 210%

θα ήθελα όπλο με LOH αλλά κοστίζει πάααρα πολύ

Δημοσ.

καθαρα θέμα τυχης

μου πεσε στο Act3 χωρίς MF (30%)

ένα calamity που πουληθηκε 30M

στο θέμα μου

πείτε τη γνώμη σας

http://eu.battle.net...09/hero/7755990

το DPS μουείναι αυτό

242iwy1.jpg

γιατι στο site δεν υπολογίζουν το crit DMG που είναι 210%

θα ήθελα όπλο με LOH αλλά κοστίζει πάααρα πολύ

Μια χαρα εισαι, βγαλε το bloodthirst, δεν σου δινει κατι γιατι στο Inferno το Lifesteal ειναι nerfarismeno κατα 80%. Βαλε στην θεση του το ruthless και αλλαξε και το IP με το Battle Cry (με το 30% rune) και το dps σου θα παει κοντα στα 40k.

Δημοσ.

Που πεφτουν legendary items? ειμαι ποσο καιρο act 1 inferno και δεν εχει πεσει τιποτα

act 1 μου επεσαν 2 μεσα στην εβδομαδα,σκουπιδια βεβαια αλλα νταξ την ακους οταν βλεπεις το πορτοκαλι item!

• Super Moderators
Δημοσ.

2 σήμερα, ένα Ivory Tower (salvaged) και ένα Andariels με 150 Int μόνο, 1.2m με το ζόρι (με 160int άρχιζαν από το 1.4m)

Δημοσ.

3 εχω βρει ολα και ολα μετα το patch, τα 2 στο ιδιο σημειο, icefall caves στο act 3 απο elite(Οχι οτι παιζει ρολο αλλα οκ.. :P) και ενα lacuni απο armor rack στο rakkis crossing..

Δημοσ.

Εχω 89% mf και με το Valor παει 164% :S

@GkAdam

Αν μπορεις αλλαξε το chest,amulet,weapon,shield με items με sockets και βαλε + str και στο weapon +% crit dmg. Θα ανεβει πολυ το dps.

Δημοσ.

εγώ στον dh είχα μαζι με valor κοντά στα 250% mf αλλα ενώ έκανε dmg ψόφαγε πολυ ελεεινά.

τον έφτιαξα λίγο , ανέβασα hp/ress/crit chance και τώρα ειναι κομπλέ μέχρι και τέλους του act 3 (μετά δεν τραβάει) αλλα έριξα το mf και πάω κοντά στο 150% με valor.

το αποτέλεσμα ? με 250% έπεφταν ολο μουφές αλλα πολλές

με 150% στην καλύτερη θα παίσει 1 rare απο elite pack και αυτό θα είναι level 55

act 2,act 3 inferno.

/facepalm

αυτά έγιναν test μετά απο πολλά run και ξενέρωσα.

απλά θεωρώ πως ακόμα και με 0 mf απο gear θα έπρεπε τα elite να ρίχνουν 1 rare ...

δηλαδή ειναι χαζό με 5 valor @ act 3 inferno το elite pack να πετάει 1-2 μπλε level 58 ξερω γω ..

wtf δλδ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...