Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ειδα σε βιντεο...10m xp το καθε μεσα/εξω... κουραστικο...

πας τορ6 στο αλλο το bounty και βγαζεις 65m μεσα σε 2-3 λεπτα :) +420k gold..το προτιμω :)

Δημοσ.

το ειδα σε βιντεο...10m xp το καθε μεσα/εξω... κουραστικο...

πας τορ6 στο αλλο το bounty και βγαζεις 65m μεσα σε 2-3 λεπτα :) +420k gold..το προτιμω :)

2-3 λεπτά α? !

ωραία τότε όλο κ κάποιος θα βρεθεί να πάμε 3 χ 3 λεπτά = 9 λεπτά να ανεβάσω αλλα 3 alts

χαχαχαχαχαχαχαχα

εεεεε 6 char στο προηγούμενο acc και ενας σε αυτό pure solo (ο δευτερος πήρε κ boost) πόσο να αντέξει κάποιος το συχαμένο act 2 ...

Δημοσ.

@nicoc

τα xp που παιρνεις ειναι αναλογως το λεβελ. Δηλ αν εχω παρατηρησει καλα απο 60 και πανω παιρνεις 65m...αν ειναι λιγοτερο λεβελ...τοτε παιρνει λιγοτερα xp αλλα και παλι τραγικα πολλα για υποθεση 2 λεπτων...

παντως 60αρη τον πας 70 μεσα σε 1-1,5 ωρα και πολυ λεω....

αν ειναι πιο χαμηλος...θεωρω οτι αναλογικα μεσα σε λιγη ωρα..φτανει ψηλα...

Δημοσ.

με τον zeniath κάναμε κάτι
είχα 25ρη , μπήκε με 40ρη άνοιξε rift t6 , μπήκε με τον μεγάλο , καθάρισε το rift και αν θυμάμαι καλά βγήκα απο μέσα lvl 50-55 (νομίζω 55) φαντάσου ευκολο που ειναι να boostαριστεί κάποιος με legit τρόπο

ουσιαστικά 20-25lvl ->70 ειναι ευκολο

Καλό μου ακούγεται, υπάρχει καμια στραβή?

άραξε κ εγώ κάπου εκεί το πήρα. Το cd key το βρήσκεις χαμηλά 25-26 euro και με κανένα discount πάει 22-23

Δημοσ.

οχι ακομα. Περιμενω να πεσει η τιμη του και βλεπουμε. Τωρα που βγαινουν ποιο ασφαλη συμπερασματα θα αντεξει στο χρονο?

εχει μελλον? πως το βλεπεις.

Δημοσ.

οχι ακομα. Περιμενω να πεσει η τιμη του και βλεπουμε. Τωρα που βγαινουν ποιο ασφαλη συμπερασματα θα αντεξει στο χρονο?

εχει μελλον? πως το βλεπεις.

πόσο να πέσει δηλαδή ? εγώ 20 euro το πήρα και τώρα άντε στα 25 να το βρίσκεις

ποιο κάτω χλωμό να πάει απο τα 20-22 που παίζει συχνά , εκτός αν το πάρεις όταν θα το έχουν παρατήσει όλοι , σε μερικά χρόνια (αν δεν βγεί κ άλλο exp)

για cd key λέω ε , όχι το κουτί, αν θες κουτί πλήρωσε έξτρα :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...