alex_000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Λίπος μπαίνει όταν οι θερμίδες που εισάγουμε στο σώμα μας είναι περισσότερες από τις θερμίδες που εξάγουμε -η περίσσια γίνεται λίπος. Εγώ μίλησα για πολύ λίπος αλλά και πάλι αυτό που λες δεν είναι απόλυτα σωστό. Σε όσους γυμνάζονται η περίσσια γίνεται μυς και λίπος. Στους πιο αρχάριους με + μισό κιλό τον μήνα μπορεί η αναλογία να είναι και 40-60 με αποτέλεσμα να πάρουν 3-4 κιλά μετά να ρίξουν ένα και να είναι στο ίδιο ποσοστό λίπους με αυτό που αρχίσανε. Αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου δύσκολο για έναν 20 χρονο που ξέρει να γυμνάζεται, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει -2/3 κιλά κάτω από ύψος. Μετά δυσκολεύουν τα πράματα και αποθηκεύεται όλο και περισσότερο λίπος και αλλάζει η διαδικασία, πχ παίρνεις 5 κιλά στους 6 μήνες και ρίχνεις τα 3.
bosei Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Είπα να μπω να υπολογίσω λιγο στο fitnesspal τα της διατροφής μου, να δω που βρισκομαι και πιο πολύ για να προσέξω λίγο (καλοκαίρι γαρ). Έβαλα ότι θέλω να χάνω περίπου 0.3kg/week πειραματικά. Επέλεξα 50%carbs, 25%protein κ 25%fats. 90 κιλά είμαι οπότε για protein καλά είναι τα 150grams. Στα carbs/fat δεν είμαι σίγουρος αλλά θα δούμε πως θα πάει. Θα ζυγίζομαι και αναλόγως θα παίζει tweaking, μην λιμοκτονίσω κιολας ενόψει εξεταστικής. Μην πας κατευθείαν από εκεί που δεν μετράς τίποτα στις 2400. Πήγαινε αρχικά ελάχιστα κάτω από τις θερμίδες συντήρησης (όπου by the way κόβω το κεφάλι μου ότι δεν είναι 2700 για 90 κιλά άνρθωπο) και βλέπεις πως αντιδράει το σώμα σου από άποψη μείωσης ή όχι.
silverado Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 @silverado Αυτό που γράφεις για τον αέρα και την πεπτική ικανότητα από που προκύπτει? Σε επιστημονική βάση εννοώ. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link με κάποια έρευνα ? Την Ayurveda σιγουρα δεν θα την θεωρεις οτι στηριζεται σε επιστημονικες βασεις,γιαυτο και η παρεμβαση σου εδω. Εσυ περιμενε να το πουν οι Γιαπωνεζοι επιστημονες που εχουν και καποιο φιλοτιμο και ερευνουν πραγματα που τα εχουν επισημανει καποιοι αλλοι εδω και χιλιαδες χρονια μεσω απλα της παρατηρησης σε χιλιαδες ανθρωπους.
rupak Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ήδη πήγα να βάλω από τώρα τα 2 επόμενα προγραμματισμένα γεύματα και βλέπω πλησιάζω όσο δεν περίμενα τις ημερίσιες θερμίδες. Μου κάνει και κάτι "τραγικά" που μου υπολογίζει 9γρ. πρωτείνης στα 2scoop βρώμης, που ούτε καν θα τα μετρούσα. Ναι θα δω πως θα πάει. Απλά φέτος πήρα πάρα πολλά κιλά, ήμουν 82 τον Σεπτέμβρη, έφτασα περίπου 87-88 πριν το Πάσχα και τώρα είμαι 90. ΠΡΕΠΕΙ να προσέξω γιατί μάζεψα πολύ υλικό στην κοιλιακή χώρα
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σημερα πρωινο ξυπνημα.. Ηπια μισο λιτρο γαλα με ενα σκουπ πρωτεινη.. Βρωμη με ξηρους καρπους ταχινι κανελα... Σε καμια ωριτσα προπονηση... Δεν ειπα οτι θελω να παχυνω... Αν αυτο το ενα λιτρο εναμιση μου δωσει ομως παραπανω δυναμη θα το κρατησω...
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 0% φιλε παοκτζι ουτε για αστειο ! νερακι σκετο ειναι χωρις κανενα απο τα θρεπτικα του συστατικα ! ελαφρυ 2% ειναι το καυλτερο rupak εβαλες κοντα 10 κιλα σε μια σεζον ποσο χρ εισαι αν επιτρεπεται φιλε κ σε τι υψος? 1
yannis27gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγώ μίλησα για πολύ λίπος αλλά και πάλι αυτό που λες δεν είναι απόλυτα σωστό. Σε όσους γυμνάζονται η περίσσια γίνεται μυς και λίπος. Στους πιο αρχάριους με + μισό κιλό τον μήνα μπορεί η αναλογία να είναι και 40-60 με αποτέλεσμα να πάρουν 3-4 κιλά μετά να ρίξουν ένα και να είναι στο ίδιο ποσοστό λίπους με αυτό που αρχίσανε. Αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου δύσκολο για έναν 20 χρονο που ξέρει να γυμνάζεται, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει -2/3 κιλά κάτω από ύψος. Μετά δυσκολεύουν τα πράματα και αποθηκεύεται όλο και περισσότερο λίπος και αλλάζει η διαδικασία, πχ παίρνεις 5 κιλά στους 6 μήνες και ρίχνεις τα 3. Βρε δε διαφωνώ, δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Είπα ότι είναι μάλλον αναμενόμενο για κάποιον που θέλει να αποκτήσει μυική μάζα να πάρει και λίπος μαζί το οποίο θα παλέψει να το χάσει με recomp και να μείνουν μόνο μυς. Είπα οτι αυτή την περίοδο θα βάλει κιλά σε κοιλιά που ήταν περήφανος και χαρούμενος που τα χασε.Ας περιμένει κανα 4μηνο πριν αρχίσει το bulking. Αλλα το ξαναλέω, σωμα του ειναι οτι θελει κανει
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βρε δε διαφωνώ, δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Είπα ότι είναι μάλλον αναμενόμενο για κάποιον που θέλει να αποκτήσει μυική μάζα να πάρει και λίπος μαζί το οποίο θα παλέψει να το χάσει με recomp και να μείνουν μόνο μυς. Είπα οτι αυτή την περίοδο θα βάλει κιλά σε κοιλιά που ήταν περήφανος και χαρούμενος που τα χασε.Ας περιμένει κανα 4μηνο πριν αρχίσει το bulking. Αλλα το ξαναλέω, σωμα του ειναι οτι θελει κανει bulking = κοιλιά ξερω γω ούτε καν , αυτά ειναι για όσους χρησιμοποιούν το "bulking" σα δικαιολογία για να σαβουριάζουν Μη κοιτάτε τους pro bb που σε bulking πετάνε κοιλιά ΝΑ , αν κοιτάξτε απο κάτω πετάνε κοιλιακοί κ με μια ακόμα καλύτερη ματιά με μικροσκόπιο πετάνε σα κέρατα που βγάζουν μάτι τα ΑΑΣ. χχαχαχα Απλά τρώνε όσο όλοι εμεις μαζί κ ειναι μονίμος οι κοιλιές τους στη τσίτα. Το recomp δεν ειναι μονόδρομος για να χάσεις το λιπος μετά απο bulking , για την ακρίβεια κανένας που ξέρει τι κάνει σοβαρά δε σκέφτεται οτι θα μπω σε όγκο και μετά κάνω recomp, η ουσία του recomp ειναι να μη μπεις σε όγκο , να αντικαταστείσεις μαζα λίπους με μυική και γιαυτό παίρνει και παραπάνω καιρό απότι bulking/cutting , recomp δε σημαίνει γράμμωση , άλλο αν κατα κάποιο τρόπο έρχεται κ αυτό γιατι αυξάνοντας τους μυς κ παραμένοντας στα ίδια κιλά αυτομάτος έχεις bf loss αναλογικά. Ο καθένας βλέπει πως δουλευει πάνω του και αν τον βολευει στην καθημερινότητα του κ στο lifestyle του ο ένας η ο άλλος τρόπος κ διαλέγει. τώρα σχετικά με τον ογκο παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να το κάνεις σωστά. Καταρχάς οι περισότεροι αποτυγχάνουν γιατι φοβούνται να αυξήσουν αρκετά τις θερμίδες τους και παίζουν 100-150 πάνω απ τη συντήρηση λολ 1
alex_000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτό. Είναι πανέυκολο να χάσεις λίπος αν ξέρεις τι κάνεις. Μπορείς να βάλεις τα 2-3 κιλά σε 2-3 μήνες και να πάρεις πολύ λίγο λίπος που με το ζόρι φαίνεται και να χάσεις το 1 κιλό λίπους σε 2 ευδομάδες. Βάζω βάρος δεν σημαίνει κοιλιές και λίπος. 1
rupak Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 .. rupak εβαλες κοντα 10 κιλα σε μια σεζον ποσο χρ εισαι αν επιτρεπεται φιλε κ σε τι υψος? Ναι ξέφυγα φέτος! Έχεις pm για να μην κουράζω εδώ. 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 στο ειπα σε πμ θα στο πω και δημοσια ! ευγε ! αν θελεις βεβαια , αν ποσταρεις εδω τις 2 πρωτες φωτο που μου στειλες, βαλε στοιχημα σε ποση ωρα θα εχουν το αστερακι διπλα που λεει δημοφιλη ! συνγχαρητηρια φιλε μπραβο ! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 γουσταρω "φεις κοντρολ" μαους! καθε καινουριος εδω ρωταει ηλικια,υψος κτλ!! ειχα αγωνα σημερα!! 21χλμ βουνο (πουτσα το μονοπατι) 2.38 7ος κατηγορία - 16ος γενικη θα μπορουσα να κερδισω μερικες θεσεις αλλα ημουν απροπονητος και απο το 15 και μετα οι γαμπες μου πηγαιναν για κραμπα οποτε δεν το πιεσα! Επισης καποια στιγμη πετυχα κατι αλλους απο μπροστα και πηγαινα μαζι τους για να τους τραβηξω λιγο γιατι ειχαν και αυτοι θεματα με τραβηγματα κτλ!! Η διοργανωση γαμω και ο τερματισμος (τουλαχιστον για οσους τους προλαβαν) γαματος! φουλ κοσμος και μια ομαδα με κρουστα ! θα βαλω βιντεο οταν βρω! τελος το βουνο για την ωρα για εμενα! πουλαω παπουτσια και μενω μονο στο δρομο τρεξιμο μεχρι και τον αυγουστο που φευγω! ερωτηση για οποιον ξερει! γιατι οι γαμημενες οι γαμπες πανε για κραμπα καθε φορα? Ενυδατωση και φαγητο κομπλε, προπονημενες ειναι γενικα και δεν τις εχω κουρασει αυτο το καιρο! καμια ιδεα? 2
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ενταξει καλοπροαιρετα ρωταω , αν θελει καποιος απανταει ! τον φιλο τον ρωτησα για να δω σε πια ηλικια εβαλε 10 κιλα σε ενα χειμωνα !ειναι εγκληματικο .. απο την αλλη (και με δεδομενο οτι οσο μεγαλωνεις μπαινουν πολυ πιο ευκολτα κιλα) σκεφτομαι τι μεγαλη υποθεση ειναι που διατηρω το ιδιο ακριβως βαρος (συν , πλιν 2 το πολυ) εδω και 15 χρονια ! 2
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Είπα να μπω να υπολογίσω λιγο στο fitnesspal τα της διατροφής μου, να δω που βρισκομαι και πιο πολύ για να προσέξω λίγο (καλοκαίρι γαρ). Έβαλα ότι θέλω να χάνω περίπου 0.3kg/week πειραματικά. Επέλεξα 50%carbs, 25%protein κ 25%fats. 90 κιλά είμαι οπότε για protein καλά είναι τα 150grams. Στα carbs/fat δεν είμαι σίγουρος αλλά θα δούμε πως θα πάει. Θα ζυγίζομαι και αναλόγως θα παίζει tweaking, μην λιμοκτονίσω κιολας ενόψει εξεταστικής. υπολογιζεις και τις θερμιδες που χανεις απο γυμναστικη?εγω δεν τις βαζω απλα καταγραφω οτι τρωω.αυτο το net θεμα με μπερδευει.θα ξεκινήσω να περναω συνταγες για καλυτερα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις