yannis27gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δε διαφωνώ αλλά τόσο εξονυχιστικά; Τεσπα, άλλες απόψεις έχουμε Λέω να ξεκινήσω το συγκεκριμένο ΗΙΙΤ, κυρίως για ποικιλία.
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι έκανες τα πάντα όλα. Απλά σου έγραψε αρκετές για να ηρεμήσεις... Αν δεν έχεις κάποια υποψία για πρόβλημα υγείας, δε βλέπω το λόγο για τόσο εξονυχιστικό έλεγχο. γιατί σου ειπε κανένας οτι δεν ειμαι ήρεμος ? αχχαχα γενικές μου έγραψε κ κάτι άλλες(για τα πάντα ολα) γιατι ειχα να κάνω απο μικρός , σε γιατρούς δεν πήγαινα ποτέ ακόμα και πυρετό να ειχα full checkup θα κάνω κάθε 6 μηνες from now on, τόσο χρειάζεται στη φάση μου προβλήματα υγείας δεν έχω απόσω ξέρω(μου έκαναν αρκετές για το χειρουργείο) ούτε έχω υποψίες αλλα ολοι χρειάζονται μια φορά το χρόνο ckeckup και όσοι γυμνάζονται σοβαρά κ περνάνε σε άλλη φάση κάθε 6 μηνες λογικά θα πάει κάθε 6 μηνες ορμονολογικές/αίματος και κάθε χρόνο full checkup στα πάντα
yannis27gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιάννη, έως τώρα τι κάνεις; για ΗΙΙΤ εννοεις; Διάφορα, πάλι από την ίδια, έχει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων. Τον τελευταιο καιρο ειχα κολλησει με σκετο ποδηλατο παντως καθως ηθελα να παρακολουθω καποια βιντεο απο το coursera και το στατικο ποδηλατο σου δινει τη δυνατοτητα αυτη. Εχω κι αλλα βιντεο να δω αλλα βαρεθηκα το ποδηλατο, εξ ου και είπα να ξεκινήσω αυτό το πρόγραμμα. Αυτα γινονται το πρωι, μαζί με κοιλιακούς/ραχιαιους. Κανα 2 ωρες μετα κανω τη μια μερα ανω σωμα (παγκο στήθος, καμψεις, pull ups, farmer's walk, βυθίσεις τρικέφαλο) και την επόμενη πόδια (πολύ squat σε διάφορες παραλλαγές, lunges, γάμπες, κτλ με kettlebell, σύνολο 12 ασκήσεις). 6 μέρες τη βδομάδα, 1 ξεκούραση. Θα παω ετσι μεχρι τελος Ιουνη που εχω κλεισει διακοπες. Εκει θα κανω μια βδομαδα deload, και μετα φτου από την αρχή, ελπίζοντας ότι στα πόδια θα έχω δυναμώσει αρκετά ώστε να ξαναμπει μπάρα σε squat. Άσχετο, κάτι fitness tips που διάβαζα: Work out with music. According to a study done by the research team led by Thomas Hans Fritz of the University of Ghent and the Max Planck Institute, music, due to its calming effect, can lead to reduced muscle tension and more efficient oxygenation. We are not just able to do more and feel less exhausted later on, but the exercise itself feels less taxing. Φαντάζομαι αυτό δεν ισχύει για death metal που ακούει ο Αλεξ, ε; 3
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 η μόνη μουσική που χρειάζεται στα σοβαρά γυμναστήρια ειναι ο ήχος απ τα σίδερα
kuzko21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιάννη αφού κανείς τόσες μέρες , γιατι το πας εναλλάξ upper body - legs? Δεν ειναι κουραστικό χωρίς λόγο? Δεν ξέρω αν το έχεις ξανασυζητησει εδώ αλλά μου φάνηκε περίεργο ενώ δίνεις τόσο πόνο κάθε μέρα. η μόνη μουσική που χρειάζεται στα σοβαρά γυμναστίρια ειναι ο ήχος απ τα σίδεραστα βάρη δεν έχω δει διάφορα αν και στο γυμν εχει πάντα μουσική.Στην αερόβια εκτός του τέμπο της μουσικής , με βοηθάει παααααρα πολύ το ότι δεν ακούω τις ανάσες μου οταν ακούω μουσική.
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 [...] Άσχετο, κάτι fitness tips που διάβαζα: Work out with music. According to a study done by the research team led by Thomas Hans Fritz of the University of Ghent and the Max Planck Institute, music, due to its calming effect, can lead to reduced muscle tension and more efficient oxygenation. We are not just able to do more and feel less exhausted later on, but the exercise itself feels less taxing. Φαντάζομαι αυτό δεν ισχύει για death metal που ακούει ο Αλεξ, ε; Μάλλον, εκεί στο University of Ghent έκαναν την έρευνά τους με τη λάθος μουσική... 2
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Γιάννη αφού κανείς τόσες μέρες , γιατι το πας εναλλάξ upper body - legs? Δεν ειναι κουραστικό χωρίς λόγο? Δεν ξέρω αν το έχεις ξανασυζητησει εδώ αλλά μου φάνηκε περίεργο ενώ δίνεις τόσο πόνο κάθε μέρα. Δεν έχω πολύ χρόνο κι έτσι οι προπονήσεις είναι μικρές και συχνές. Θέλω παράλληλα με τη δύναμη να αυξάνεται και η αντοχή, για πρακτικούς λόγους -να προσομοιάζω δηλαδή στην προπόνηση απαιτήσεις της πραγματικής ζωής, όπως τώρα που ετοιμάζομαι να βγω κανα 2ωρο στον μπαξέ για να φυτέψω τη 2η δόση καλοκαιρινών φυτών . 1
alex_000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 According to a study done by the research team led by Thomas Hans Fritz of the University of Ghent and the Max Planck Institute, music, due to its calming effect, can lead to reduced muscle tension and more efficient oxygenation. We are not just able to do more and feel less exhausted later on, but the exercise itself feels less taxing. Φαντάζομαι αυτό δεν ισχύει για death metal που ακούει ο Αλεξ, ε; Κάθε φορά που διαβάζω την φράση "According to a research" σκέφτομαι "Πάλι μαλακία θα ακούσω" 4
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Να ξαναγορασει οτι του τελείωσε αα λεω κι εγω. νομιζα οτι τα κοψε για να κανει restock (?) wtf στον εαυτο του και παλευα να καταλαβω τι ειναι 1
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 αα λεω κι εγω. νομιζα οτι τα κοψε για να κανει restock (?) wtf στον εαυτο του και παλευα να καταλαβω τι ειναι Φωτης ειναι αυτος! Να δεις που τον Οκτωβρη θα κανει restock σε burger και τυρογαριδακια
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Φωτης ειναι αυτος! Να δεις που τον Οκτωβρη θα κανει restock σε burger και τυρογαριδακια Πως και πως το περιμενω αλλα αργει ακομα QQ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πως και πως το περιμενω αλλα αργει ακομα QQΜια χαρα εισαι, θα ρθω να τα φαμε μαζι 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μια χαρα εισαι, θα ρθω να τα φαμε μαζι μαζι τα φαγατε 3
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 extra τυρογαριδάκια και δρακουλίνια θα ΄χει το πρόγραμμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις