bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδες με τα ανθραλουχα ποτα zero τι γνωμη εχετε... Δεν πινω τα σποφευγω.. Που και που κανενα redbull αλλα σπανια... Αλλα την παρασκευη πηγα για ποτο. Προτημισα να παρω λευκο κρασι, αλλα ηταν χαλια και ενα ποτηρι με εκανε σαν να ηπια το μπουκαλι. Οχι μονο εμενα αλλα και τη κοπελα που μασταν μαζι . Και ειπα ολη φορα να παιρνω κατι σφραγγιστω... Σε μαγαζια που δεν γνωριζω... Ε κλάιν...για την μία φορά που θα βγεις αντί για ποτό είναι οκ...ειδικά αν θες κάτι χωρίς θερμίδες είναι μονόδρομος. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 έχουν βγει κάτι μπύρες χωρίς αλκοὀλη, δεν ξέρω τι φάση είναι αλλά σίγουρα δεν είναι ποτά
Psipsinakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αναγκαστικα απο αυτη τη βδομαδα θα πηγαινω για προπονηση 3 φορες τη βδομαδα και οχι 5.Ελεγα να κανω στηθος-πλατη, ομους-ποδια και χερια μονα τους.Και να παιζω σουπερ σετ(νταξ οχι τους ομους με τα ποδια ) αλλα φοβαμαι για τη μερα που θα εχω στηθος και πλατη μιας και ειναι μεγαλες μυικες ομαδες και η προπονηση που θα κανω δεν θα φτανει..Καμια ιδεα;
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αναγκαστικα απο αυτη τη βδομαδα θα πηγαινω για προπονηση 3 φορες τη βδομαδα και οχι 5. Ελεγα να κανω στηθος-πλατη, ομους-ποδια και χερια μονα τους. Και να παιζω σουπερ σετ(νταξ οχι τους ομους με τα ποδια ) αλλα φοβαμαι για τη μερα που θα εχω στηθος και πλατη μιας και ειναι μεγαλες μυικες ομαδες και η προπονηση που θα κανω δεν θα φτανει.. Καμια ιδεα; Αμαρτία μεγάλη να δίνεις στα χέρια μέρα δικιά τους και να προσπαθείς να χωρέσεις ώμους με πόδια. Κάνε το πρόγραμμα push/pull/legs καλύτερα. Αν δεν το ξέρεις googl-αρέ το...λογικά θα το βρεις πολύ εύκολα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μερα 1. στηθος - ωμοι και ολιγο απο τραπ μερα 2 πλατη - χερια μερα 3 ποδια σουπερ σετ καποιες ασκησεις στηθους - ωμοι πχ εκτασεις ωμων με πουλ οβερ σουπερ σετ δικεφαλα -τρικεφα ! τελειο προγραμμα για 3 μερες ..
silverado Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 "Σενάριο ζωής" το ονομάζει ο Φροιντ, τα λάθη που κάνουμε ξανά και ξανά. Συμφωνώ σ' αυτό. Ωστόσο το μόττο βασίζεται στα ιατρικά δεδομένα που ανέφερα και σχετίζεται με αλλαγές σε συνήθειες, όχι άλλου είδους λάθη όπως το να διαλέγει κάποιος λάθος σύντροφο. Εσύ εκεί το πήγες κι εκεί φυσικά πρέπει να μελετήσεις το παρελθόν αν δε θες να το ξαναζήσεις. Όμως η εικόνα αναφέρεται σε άλλους είδους αλλαγή. Π.χ. θες να κόψεις μια ενοχλητική συνήθεια όπως το κάπνισμα; Δεν μπορείς να ξεμάθεις να καπνίζεις, αυτή η συνήθεια έχει ριζωθεί στη νευρωνική μνήμη -γι αυτό και νιώθουμε ενίοτε νοσταλγία για συνήθειες του παρελθόντος. Μπορείς όμως να το αντικαταστήσεις με μια άλλη συνήθεια, όπως η γυμναστική. Κι αντί να καταναλώνεις την ενέργεια σου μη καπνίζοντας -δηλαδή στην καταπολέμηση της παλιάς συνήθειας, την εστιάζεις 100% στη νέα συνήθεια, τη γυμναστική. Προτού το καταλάβεις καλά-καλά, η παλιά/κακιά συνήθεια έχει αντικατασταθεί με τη νέα/θετική. Έτσι απλά κάποιοι κόβουν το τσιγάρο εύκολα κι άλλοι παιδεύονται χρόνια. Αυτή είναι η ουσία του μηνύματος στην αφίσα, γι αυτό και δείχνει την κοπέλα να αθλείται. Αποφάσισε ποια κακιά συνήθεια θες να αντικαταστήσεις με καλή -όπως η γυμναστική-, κάντο, και μετά δώσε βαρύτητα στη νέα συνήθεια. Εκεί και μόνο εκεί. Η διατυπωση του μοττο δεν μου αρεσει. Τα παντα στην ζωη μας ειναι θεμα συνηθειας ,συνηθειας που δημιουργειται απο την προσπαθεια να καλυψουμε βασικες ή μη αναγκες στην ζωη μας.Το μοττο λες βασιζεται σε ιατρικα δεδομενα και αναφερεις οτι για να κοψεις μια κακη συνηθεια πρεπει να την αντικαταστησεις με μια αλλη καλη. Π.χ. θες να κόψεις μια ενοχλητική συνήθεια όπως το κάπνισμα; Δεν μπορείς να ξεμάθεις να καπνίζεις, αυτή η συνήθεια έχει ριζωθεί στη νευρωνική μνήμη -γι αυτό και νιώθουμε ενίοτε νοσταλγία για συνήθειες του παρελθόντος. Μπορείς όμως να το αντικαταστήσεις με μια άλλη συνήθεια, όπως η γυμναστική. Κι αντί να καταναλώνεις την ενέργεια σου μη καπνίζοντας -δηλαδή στην καταπολέμηση της παλιάς συνήθειας, την εστιάζεις 100% στη νέα συνήθεια, τη γυμναστική. Προτού το καταλάβεις καλά-καλά, η παλιά/κακιά συνήθεια έχει αντικατασταθεί με τη νέα/θετική. Έτσι απλά κάποιοι κόβουν το τσιγάρο εύκολα κι άλλοι παιδεύονται χρόνια. Σε τι ποσοστο δουλευει ομως αυτη η μεθοδος Γιαννη ? Τι γινεται οταν στην θεση του τσιγαρου ειναι τα ναρκωτικα ? Μπορει να ισχυριστει καποιος οτι καλως θα τα αντικαταστησεις με μια νεα καλη συνηθεια την γυμναστικη και αντι να καταναλωσεις την ενεργεια σου στην καταπολεμηση της παλιας σου συνηθειας θα εστιασεις 100% στη νεα συνηθεια ,τη γυμναστικη ? Για μενα απλα ειναι σαν να γυριζεις την πλατη στην πραγματικη αιτια που σου δημιουργησε την αναγκη για τα ναρκωτικα και προσπαθεις το συμπτωμα που ειναι η χρηση των ναρκωτικων να του αλλαξεις μορφη, πιστευοντας πως με την εκγυμναση θα το αντιμετωπισεις.Το πιθανοτερο αποτελεσμα, ειναι ομως αν υπαρχει μια στο εκατομμυριο με αυτην την μεθοδο να κοψεις τα ναρκωτικα ,η αιτια που σε εσπρωξε στα ναρκωτικα,να σε οδηγησει με την ιδια ευκολια στα αναβολικα μεσω της εκγυμνασης,εξωραιζοντας αυτην την νεα κατασταση ως καλυτερο δρομο,αλλα μη προσφεροντας ουσιαστικα τιποτα γιατι θα εισαι απο την Σκυλλα στην Χαρυβδη. Εδω ειναι η βασικη μου διαφωνια με τη διατυπωση που υπαρχει στην φωτογραφια. Ποτε δεν πρεπει να αγνοεις το προβλημα σου,ποτε δεν πρεπει να παψεις να δινεις την απαραιτητη ενεργεια που χρειαζεται μεχρι να το νικησεις οριστικα.Το να ασχοληθεις παραλληλα με κατι νεο ειναι κατι το βοηθητικο αλλα οχι το κυριο,κατι το οποιο θα σε βοηθησει ποιο ευκολα να βρεις τον δρομο σου, αλλα η κυρια μαχη θα γινει αλλου.Αλλιως μπορει να αποκτησεις μια νεα καλη συνηθεια χωρις ομως να καταφερεις να ξεφορτωθεις πληρως την παλια κακη. Αν τωρα μου πεις οτι παλι γενικευω και οτι τα ναρκωτικα ειναι αλλη περιπτωση και το μοττο δεν αναφερεται σε τετοιες ακραιες περιπτωσεις καλα θα καναν στην διατυπωση της φωτογραφιας να αποφευγαν αυτοι την γενικευση και να μην περιλαμβαναν το ολη. Οπως και να εχει ολο το μοττο ειναι πολυ κακο για το τιποτα και υπαρχει ουσιαστικα μονο για τους λογους που αναφερε ο tehAllantin. Τουλαχιστον για μενα δεν υπαρχουν αλλου ειδους λαθη,οπως το να διαλεγει καποιος λαθος συντροφο.Ολα τα λαθη πηγαζουν απο κακες συνηθειες γι΄αυτο δεν κανω και διαχωρισμο. Ολος ο συλλογισμος μου μπορει να ειναι εκτος του γενικου πλαισιου, ισως γιατι προσωπικα οταν θελω να κοψω μια κακη συνηθεια το κανω ακαριαια, χωρις καμμια αναγκη για αντικατασταση αυτης μεσω καποιας αλλης.
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Υπάρχει η μία προσέγγιση που λέει: Σκάψε, σκάψε βαθιά στο υποσυνείδητο, στις πρωτόλειες παιδικές εμπειρίες και βιώματα για να βρεις τα γεγονότα που σε διαμόρφωσαν ως χαρακτήρα και πιθανώς να σε ώθησαν σε κακές συνήθειες όπως ναρκωτικά, τσιγάρο, ποτό, τζόγος, κτλ. Αυτή η προσέγγιση θέλει να αλλάξει το άτομο συνολικά και μέσω αυτής της αλλαγής να καταπολεμηθεί η κακή συνήθεια. Υπάρχει και η άλλη προσέγγιση που λέει: Αδιαφορώ για ό,τι σε έφερε εδώ, με νοιάζει μόνο το τώρα και η κακή συνήθεια, και πώς θα πολεμήσω αυτήν αποκλειστικά, σαν σπυρί που πρέπει να καθαριστεί και βάζεις κρέμα μόνο στο σπυρί, όχι σ' όλο το σώμα. Προσωπικά, χρησιμοποιώ την 1η στρατηγική. Έχω τις γνώσεις για να ξέρω που να σκάψω και τι ψάχνω να βρω και ταυτόχρονα την αυτοπειθαρχία για να αλλάξω όταν βρω το σημείο που πρέπει να αλλαχθεί. Στο σύνολο του πληθυσμού όμως επιτυχία έχει η 2η. Οι περισσότεροι άνθρωποι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους. Ήταν η 1η μου μεγάλη απογοήτευση ως ψυχολόγος Το μότο βασίζεται στα νέα επιστημονικά δεδομένα που κυριαρχούν στο χώρο της ψυχολογίας και βρίσκονται σε βιβλία "λαικής" κατανάλωσης όπως το Predictably Irrational ή το Stumbling on Hapiness. Από κει το τσίμπησε ο μαρκετίστας και είναι τόσο επιστημονικά ορθό όσο και πρακτικά χρήσιμο. Πολύς κόσμος έχει καταφέρει να βελτιώσει τη ζωή του χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική --> γυρνάω την πλάτη στο παρελθόν, χτίζω νέο παρόν. Πώς αποφεύγουν να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη; Έχουν συνοδηγό κάποιον ψυχολόγο που λειτουργεί ως σύστημα συναγερμού και τους ενημερώνει αν πρόκειται να κάνουν τα ίδια. Λίγοι το καταφέρνουν και μόνοι τους πάντως. Ας κλείσουμε εδώ το οφτοπικ, άμα θες το συνεχίζουμε με πμ. Υ.Γ. Επειδή δεν βρίσκω αρκετά πανιά, άμα στο σάκο του μποξ βάλω στο κέντρο σακούλες με άμμο -για να καλύψουν μεγάλο μέρος του όγκου- και περιμετρικά πανιά, θα έχω θέμα με τα χέρια μου; 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το πιο κορυφαιο ολων ειναι που βγαινουν σ εστιατοριο, ξεσκιζονται στο φαι, αλλαααα η κοκακολα ειναι zero! Eνταξει σωστο στην ουσια αλλα π.χ εγω τον χειμωνα που τρωω ελευθερα τα παντα πινω coca light οχι για τις θερμιδες αλλα γιατι μου αρεσει περισσοτερο η γευση απο την κανονικη που ειναι πολυ γλυκια για τα γουστα μου και παντα με παγακια Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από Fotis13
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ναι ρε συ αλλο αυτο! Εξκιουζμι εσυ γιατι τρως ελευθερα το χειμωνα;;;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 bulking! βαζεις μυς και λιπος(οσο λιγοτερο μπορεις) το χειμωνα και μετα κανεις cutting και χανεις λιπος και μυς (οσο λιγοτερο μπορεις) και βγαινεις στην παραλια φετες! 1
alex_000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Υ.Γ. Επειδή δεν βρίσκω αρκετά πανιά, άμα στο σάκο του μποξ βάλω στο κέντρο σακούλες με άμμο -για να καλύψουν μεγάλο μέρος του όγκου- και περιμετρικά πανιά, θα έχω θέμα με τα χέρια μου; Οι σακούλες με άμμο θα πάνε στον πάτο του σάκου σε 1-2 μέρες και θα γίνει γίνει σκληρός κάτω με όλο το κέντρο βάρους κάτω και απο πάνω άδειος. Η Αμμος επίσηες σε τέτοιο context γίνεται πραγματικά σαν πέτρα, βαρια και άκαμπτη Ισως μπορείς να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου μέ κάποιο άλλο φτηνο υλικό (κάτι σαν ελαφρόπετρα ίσως?) Eνταξει σωστο στην ουσια αλλα π.χ εγω τον χειμωνα που τρωω ελευθερα τα παντα πινω παντα coca light οχι για τις θερμιδες αλλα γιατι μου αρεσει περισσοτερο η γευση απο την κανονικη που ειναι πολυ γλυκια για τα γουστα μου και παντα με παγακια οι coca coles εθιζουνε στην γεύση. Αν πίνεις κανονική 1-2 μήνες και ξαναπιείς light θα την φτύνεις και το αντίθετο. Εγώ πίνω αρκετά light αναψυκτικά, κυρίως sprite 0 και fanta 0 την cola την έκοψα, έπινα πολύ παλια και μου γάμισε το στομάχι. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από alex_000 1
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Η μαμα μου εχει εθιστει στη κοκακολα και δεν ακουει κανεναν. Πινει μεγαλες ποσοτητες καθημερινα σχεδον. Μεχρι ν αρχισω τη διατροφη, επινα κι εγω μαζι, οχι τοσο , αλλα επινα αρκετα. Τωρα εχω να τη βαλω στο στομα μου 20 μερες περιπου, ανοιγω το ψυγειο κ κανω οτι δε τις βλεπω. Παντως εχω διαβασει αρκετες φορες αρνητικα αρθρα για τη light , οποτε οταν επινα επινα κανονικες. Τωρα πια απο αναψυκτικα μονο σοδες εχω στο ψυγειο, κι εχω πιει μονο μια φορα (Τα ποδια ειναι οκ σημερα , μονο αν παω να κανω βαθυ καθισμα νιωθω τους τετρακεφαλους(κυριως) να με τραβανε. Μαλλον απο ασκηση με βαθια καθισματα με kettlebells που κανα χτες. Τουλαχιστον δε ξαναεμφανιστηκε καμια κραμπα. Σημερα εχω ρεπο, αυριο παλι gym)
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ναι ρε συ αλλο αυτο! Εξκιουζμι εσυ γιατι τρως ελευθερα το χειμωνα;;; Γιατι μπορω ! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 γιαννη πηγαινε σε κανενα μαγαζι που ραβουν κτλ που εχουν σακουλες με απομηνρια απο ρουχα για πεταμα! δεν νομιζω να τα θ ελουν! και το αλλο που μπορεις να βαλεις νομιζω ειναι πριονιδι ή αυτο που γεμιζουν τα ευθραυστα πραγματα στις κουτες 1
alex_000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Η μαμα μου εχει εθιστει στη κοκακολα και δεν ακουει κανεναν. Πινει μεγαλες ποσοτητες καθημερινα σχεδον. Μεχρι ν αρχισω τη διατροφη, επινα κι εγω μαζι, οχι τοσο , αλλα επινα αρκετα. Τωρα εχω να τη βαλω στο στομα μου 20 μερες περιπου, ανοιγω το ψυγειο κ κανω οτι δε τις βλεπω. Παντως εχω διαβασει αρκετες φορες αρνητικα αρθρα για τη light , οποτε οταν επινα επινα κανονικες. Τωρα πια απο αναψυκτικα μονο σοδες εχω στο ψυγειο, κι εχω πιει μονο μια φορα (Τα ποδια ειναι οκ σημερα , μονο αν παω να κανω βαθυ καθισμα νιωθω τους τετρακεφαλους(κυριως) να με τραβανε. Μαλλον απο ασκηση με βαθια καθισματα με kettlebells που κανα χτες. Τουλαχιστον δε ξαναεμφανιστηκε καμια κραμπα. Σημερα εχω ρεπο, αυριο παλι gym) πες την να αρχίσει να πίνει sprite η fanta. Εκ πείρας σου λέω ότι η coca cola σε μεγάλες ποσότητες χαλάει στομάχι και έντερα. γιαννη πηγαινε σε κανενα μαγαζι που ραβουν κτλ που εχουν σακουλες με απομηνρια απο ρουχα για πεταμα! δεν νομιζω να τα θ ελουν! και το αλλο που μπορεις να βαλεις νομιζω ειναι πριονιδι ή αυτο που γεμιζουν τα ευθραυστα πραγματα στις κουτες το πριονίδι είναι επίσης πολύ καλό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις