Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jack Daniels sauce διαβαζω... Παλιες καλες εποχες στα fridays ααααχχχχ

Κατα τ αλλα... Maus μεχρι τωρα απο ξηρους καρπους ετρωγα μονο φυστικια Αιγινης. Μπορω να πω οτι αναθεωρησα! Σχεδον 1:30ω πριν τη προπονηση λοιπον

post-179314-0-93017300-1403098494_thumb.jpg

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 5
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

spect χορτοφαγος

yannis χορτοφαγος

εγω τη βγαζω με 10 αυγα τη μερα.Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε

Εγώ δεν είμαι αυστηρός χορτοφάγος. Μπορεί να μην τρώω συχνά κρέας, αλλά τρώω, πες 1 μικρή μερίδα κάθε 10-15 μέρες, και μάλλον θα το αυξήσω. Έχω βάλει και λίγο γάλα στη διατροφή μου. 

Όσο σοβαρεύει η προπόνηση και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του σώματος η χορτοφαγία δε με καλύπτει. Εξακολουθώ να τρώω πολλά φρούτα/λαχανικά/ξηρούς καρπούς/ταχίνι αλλά από μόνα τους... δεν... Έχουν είτε πολύ χαμηλή αναλογία πρωτείνης/λιπαρών (π.χ. ξηροί καρποί 18% πρωτεινη-75% λιπαρά) είτε πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με το ζόρι του στομαχιού να τα χωνέψει -όπως την πρασινάδα.

Ακούω/παρακολουθώ το σώμα μου και διαρκώς δοκιμάζω/βελτιώνω/προσαρμόζω τη διατροφή στις εκάστοτε απαιτήσεις. Δεν υπάρχει η βέλτιστη για όλες τις καταστάσεις, αλλάζει κατά περίσταση. Άλλες ανάγκες είχα πριν 6 μήνες, αλλες τώρα που μετά από 40' βάρη ρίχνω και 8' μπουνιές στο σάκο. 

Αν δω ότι με πειράζει θα το κόψω, αντιθέτως όμως βλέπω να αυξάνεται η ενέργεια και η δύναμη. 

Υ.Γ. Πάντως Φώτης να κατεβάζω στάνες, δε θα γίνω :P

• Like 7
Δημοσ.

spect χορτοφαγος

yannis χορτοφαγος

εγω τη βγαζω με 10 αυγα τη μερα.Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε

Εγώ δεν είμαι αυστηρός χορτοφάγος. Μπορεί να μην τρώω συχνά κρέας, αλλά τρώω, πες 1 μικρή μερίδα κάθε 10-15 μέρες, και μάλλον θα το αυξήσω. Έχω βάλει και λίγο γάλα στη διατροφή μου.

Όσο σοβαρεύει η προπόνηση και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του σώματος η χορτοφαγία δε με καλύπτει. Εξακολουθώ να τρώω πολλά φρούτα/λαχανικά/ξηρούς καρπούς/ταχίνι αλλά από μόνα τους... δεν... Έχουν είτε πολύ χαμηλή αναλογία πρωτείνης/λιπαρών (π.χ. ξηροί καρποί 18% πρωτεινη-75% λιπαρά) είτε πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με το ζόρι του στομαχιού να τα χωνέψει -όπως την πρασινάδα.

Ακούω/παρακολουθώ το σώμα μου και διαρκώς δοκιμάζω/βελτιώνω/προσαρμόζω τη διατροφή στις εκάστοτε απαιτήσεις. Δεν υπάρχει η βέλτιστη για όλες τις καταστάσεις, αλλάζει κατά περίσταση. Άλλες ανάγκες είχα πριν 6 μήνες, αλλες τώρα που μετά από 40' βάρη ρίχνω και 8' μπουνιές στο σάκο.

Αν δω ότι με πειράζει θα το κόψω, αντιθέτως όμως βλέπω να αυξάνεται η ενέργεια και η δύναμη.

πανε οι στανες τον χειμωνα παλι τωρα τρωω σαν γκομενα qq Sent from my iPhone5 using Insomnia
  • Like 2
Δημοσ.

τζαμπα ταλαιπωρείσαι. Το ελάχιστο θα έλεγα να τρως κρέας τις μέρες προπόνησης. Δεν είναι ανάγκη να είναι όλο κόκκινο, παίζε λευκό / κόκκινο / ψάρι

• Like 2
Δημοσ.

έγινε θα πάρω της On, η dynamize όντως φαίνεται να έχει καλύτερα "stats" αλλά η on είναι η πιο στανταριά κυριλέ μάρκα με φήμη ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται. Γεύση σοκολάτα δοκίμασε κανείς? (αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ Lol

http://youtu.be/nU4EJfX2aXE?t=1m44s

Εγώ έχω δοκιμάσει από αυτή μόνο double rich chocolate. Δεν είναι πάρα πολύ έντονη η γεύση σαν άλλες που έχω δοκιμάσει αλλά ας πει και κανάς άλλος γιατί με τις γεύσεις είμαι πολύ περίεργος.

π.χ. την Allwhey που πόσταρε ο Φώτης σε σοκολάτα κατάφερα να την πιώ μέχρι την μέση...την χάρισα την υπόλοιπη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω δοκιμάσει από αυτή μόνο double rich chocolate. Δεν είναι πάρα πολύ έντονη η γεύση σαν άλλες που έχω δοκιμάσει αλλά ας πει και κανάς άλλος γιατί με τις γεύσεις είμαι πολύ περίεργος.

π.χ. την Allwhey που πόσταρε ο Φώτης σε σοκολάτα κατάφερα να την πιώ μέχρι την μέση...την χάρισα την υπόλοιπη.

O Φώτης την παίρνει ενέσιμη δεν τον νοιάζει 

• Like 6
Δημοσ.

αχχαχααχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχα ειχα ακούσει μια φορά δυο μπακαλούδια να λενε "θα αρχίσω ενέσεις πρωτείνης μαλακα τουμπανο θα γινω μαλακα θα εχω ενα χερι σαν το κεφαλι σου μαλακα" κ ο αλλος συμφωνούσε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

brah u just made my day :-D

• Like 2
Δημοσ.

xaaxaxa  εχω συνδεσει σωληνακι μονιμα στο στομα μου με το δοχειο της πρωτεινης και απλα ρουφαω.Εννοειται πως στις διακοπες  την παιρνω και μαζι μου .

• Like 3
Δημοσ.

Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε

Μα δε μιλησα εγω ποτε για συμπληρωματα  - ο αλεξ εχει φαγωθει να φαρμακωθει και ψαχνει να βρει δικαιολογιες για παγωτα κτλ :-) - εγω μεχρι ξηρους καρπους προτεινω , αντε και λιγο μελι !!

μαργαριτα πες μας ποσα ρεκορ εσπασες σημερα , η φωτο σου τα εσπασε παντως !

να τα δικα μου τα συμπληρωματα φιλε κινγκ

αντε και καλη μας ορεξη !! :-)

• Like 10
Δημοσ.

φιλε δε τους φαινεται αλλα τα πιατα ειναι πολυ μεγαλα ! το μαυρο τεραστιο και το ασπρο πολυ βαθυ !

1 μεγαλη ντοματα ειναι , μισο αγγουρι και λιγο φετα ! αν βαλω και δευτερη δε θα την φαω κ δε  βαζω την σαλατα στο ψυγειο μετα .. μολις εσκασα μιλαμε ..

• Like 2
Δημοσ.

Η allwhey ήταν άθλια συμφωνώ. Νομίζω είχα γράψει κριτική της. 

Πως την πίνει ο Φώτης δεν καταλαβαίνω. Μάλλον είναι αυτό που έγραψε ο alex.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η allwhey ήταν άθλια συμφωνώ. Νομίζω είχα γράψει κριτική της.

Πως την πίνει ο Φώτης δεν καταλαβαίνω. Μάλλον είναι αυτό που έγραψε ο alex.

βανιλια πινω ρε μλκς και ειναι αριστη δεν εχω παρει την σοκολατα οεοοεοεο .Αυτη για την ακριβεια:

post-237837-0-37314100-1403109779_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι βρε δεν μιλησα για σενα.Εξαιρετικο το γευμα.Ντοματα και σκετο τυρι δυστυχως δεν τρωω αλλα βαζω αλλα αντιστοιχα τροφιμα στα φαγητα μου.

Το μελι ειναι απο τα πιο υγειινα γλυκα και ας εχει και λιγο ζαχαρη μεσα οπως και οι ξηροι καρποι.

Τωρα με τις ζεστες κατεβαζω και γω 1.5 λιτρο νερο σε καθε προπονηση.Θα προσθεσω και μια κουταλια μελι οπως εχεις πει παλιοτερα να εχει και λιγο γευση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...