Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα απορω πως εχεις ακομα αυχενα. Τελειως αφυσικη θεση αυχενα και ωμων. Φλερταρεις σοβαρα με τραυματισμο

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν παω το κεφαλι απο μπροστα θα ειναι σαν chin ups και θα πιανει ωμους/στηθος σωστα?Μπορω και να ανεβω ισια πανω χωρις να φερω το κεφαλι μπροστα αλλα ετσι δεν πιανει πλατη.Οπως ο bosei ειπε εφοσον δεν μου κανει κατι καλο σαν ασκηση και επιβαρυνει κιολας τις αρθρωσεις θα αρκεστω στα pull ups/chin ups.

Πραγματικα απορω πως εχεις ακομα αυχενα. Τελειως αφυσικη θεση αυχενα και ωμων. Φλερταρεις σοβαρα με τραυματισμο

Βασικα ανεβαινω σαν να μην εχω βαρος και δεν με εχει πονεσει κατι μεχρι στιγμης συνηθως βαζω και βαρος και σηκωνομε.Θα τη σταματησω εννοειται για αυτο εβαλα τα βιντεο να μου πειτε.

Δημοσ.

Να είσαι κομμάτια λαχανιασμένος μετά από 10' ΗΙΙΤ.

Να τρέχει ο ιδρώτας από το κεφάλι λες και σου βίδωσαν βρύση εκεί πάνω.

Να έχεις νταλακιάσει και να πίνεις μια γερή γουλιά νερό κατευθείαν από το μπουκάλι.

Και να έχεις μπερδέψει το νερό με το τσίπουρο.

ΜΑΛΑΚΑ...  :wacko:  :-D

Ανεκτίμητη εμπειρία...

• Like 10
Δημοσ.

Αν παω το κεφαλι απο μπροστα θα ειναι σαν chin ups και θα πιανει ωμους/στηθος σωστα?Μπορω και να ανεβω ισια πανω χωρις να φερω το κεφαλι μπροστα αλλα ετσι δεν πιανει πλατη.Οπως ο bosei ειπε εφοσον δεν μου κανει κατι καλο σαν ασκηση και επιβαρυνει κιολας τις αρθρωσεις θα αρκεστω στα pull ups/chin ups.

Βασικα ανεβαινω σαν να μην εχω βαρος και δεν με εχει πονεσει κατι μεχρι στιγμης συνηθως βαζω και βαρος και σηκωνομε.Θα τη σταματησω εννοειται για αυτο εβαλα τα βιντεο να μου πειτε.

Αν πας το κεφάλι μπροστά θα κάνεις Pull ups...chin ups θα έκανες αν χρησιμοποιούσες underhand grip. Και όχι δεν θα πιάσεις στήθος-ώμους...πλάτη θα πιάσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πας το κεφάλι μπροστά θα κάνεις Pull ups...chin ups θα έκανες αν χρησιμοποιούσες underhand grip. Και όχι δεν θα πιάσεις στήθος-ώμους...πλάτη θα πιάσεις.

Οποτε συνεχιζω με κανονικα pull ups στις μερες που εχω πλατη.Δεν ηξερα οτι πιανουν πλατη τα pull ups.

Δημοσ.

Φίλε king και ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε τις μέρες που έχουμε πλάτη να χτυπάμε μονόζυγο... Εννοείται πιάνει πλάτη. Γενικά το μονόζυγο ξέρω ότι μπορεί να γυμνάσει και δικεφαλα και ώμους απλά εκτελείς διαφορετικές ασκήσεις + οτι βοηθάει όταν είσαι στην ανάπτυξη. Πάντως αυτό με τον αυχένα μπροστά απέφυγε το... Μια στραβή να σου κάτσει γαμηθηκε ο αυχένας σου + οτι είναι άχρηστη άσκηση η συγκεκριμμένη.

Πάντως μονόζυγο για πλάτη προσωπικά θέλω να το εντάξω στο πρόγραμμα μου επειδή μου αρέσουν τα pull ups. Πιστεύω η τροχαλία με ανοιχτή και κλειστή λαβή είναι ούτως ή άλλως πολύ καλή άσκηση για πλάτη.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.2 βιντεακια με pull ups για πλατη να μου πειτε αν τα κανω σωστα.

1. Κατεβαινε μεχρι να τεντωσουν τα χερια σου τελειως. Να τεντωνουν τελειως και οι αγκωνες και οι ωμοι/πλατη. Μεχρι να νιωσεις την πλατη να μην μπορει να κατεβει αλλο.

2. Ανεβαινε τουλαχιστον μεχρι το πηγουνι σου να φτανει στο μονοζυγο και να νιωθεις τις ωμοπλατες σου πισω να πλησιαζουν μεταξυ τους, για να κανεις την κινηση σε ολο το ευρος και να δουλευουν οι μυες της πλατης. Ακομα καλυτερα να ανεβαζεις και το στηθος σου μεχρι το μονοζυγο.

3. Κανε την κινηση αργα, τουλαχιστον 2" στο ανεβασμα και αλλα 2" στο κατεβασμα. Να μπορεις να καταλαβαινεις τους μυες σου να δουλευουν.

Τα pull ups γυμναζουν πλατη και δικεφαλους. Και λιγο τους πισω δελτοειδεις (ωμους). Οι ωμοι χωριζονται σε τρια μερη κατακορυφα.

Πιο ανοιχτο πιασιμο εστιαζει περισσοτερο στους μυες της πλατης και πιο κλειστο περισσοτερο στους δικεφαλους.

Και τα chin-ups (αναποδο πιασιμο στο μονοζυγο, οι παλαμες σου να κοιταζουν προς τα σενα), δουλευουν παλι περισσοτερο τους δικεφαλους (ετσι κι αλλιως με τα chin-ups λογω της δομης της ασκησης δε γινεται να κανεις ανοιχτη λαβη).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

σημερα εκανα στηθος και ειπα να μην κανω σουπερ σετ σε επικληνη και ισιο ετσι για αλλαγη! τα αποτελεσματα

επικληνη με αλτηρες

2χ10χ10 (ζεσταμα)

12χ22

10χ25

10χ27

10χ30

6χ32(στην τελευταια κατεβασα το ενα χερι λιγα εκατοστα πιο χαμηλα και επαιξε βοηθεια

παγκο

12χ50

12χ60

10χ70

8χ80

2χ90

μετα εκανα κατακλεινει με κρος οβερ λαβη απο πανω

4χ12χ50(κατακλινη)+ 12χ25(κρος οβερ)

και τελος πουλ οβερ με αλτηρα με κρος οβερ λαβη απο κατω

12χ27+12χ10

12χ30+12χ10

10χ36+12χ15

07χ40+12χ15

για την ηλικια μου καλα ηταν :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σπεκτ μας έλεγες για γυναικεία κιλά και ήρθε λίγο ο ουρανός τώρα...

In other news 

Σήμερα που πήγα παραλία πήρα τάπερ και ξέχασα να πάρω το κωλοπιρούνι...ε είπα για να μην ξεφτιλιστώ και φάω το ρύζι σαν σούπα προτίμησα να κάτσω να στουμπώσω με 1000+ θερμίδες τώρα από 2 γεύματα μαζεμένα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

μπος κανω σουπερ σετ παντα και μικρα διαλλειματα γενικα οποτε αναγκαζομαι να παιξω σε λιγα κιλα

μια στο τοσο που αλλαζω λιγο το προγραμμα σε καμια προπονηση γιατι εχω ορεξη παιζω πιο μεγαλα διαλλειματα και ανεβαζω κιλα!

αλλα αυτο το κανω μια φορα το 3μηνο και αν :P

• Like 1
Δημοσ.

παιδια αυτη την περιοδο μου επεσαν μερικα πραγματα στο κεφαλι...

Απο την προηγουμενη παρασκευη οι προπονησεις πανε ολο και πιο κατω... το σωμα μου ειδικα τα χερια οταν ξαπλωνω ή περπαταω λες και κοιμαμαι ειναι..

Αυτη την εβδομαδα ανεβηκα σκουοτ στα 2*5 2.5 κιλα παρολα αυτα , πιεσεις στηθους αλλα 3*5 2.5 κιλα...

Αρσεις εκανα 5*3 και με.πολυ ζορι τα 100 κιλα...

Σκεφτομαι να το αλλαξω σε σπλιτακι μεχρι αρχες σεπτεμβριου...

Δωστε τα φωτα σας.

Το χω συνηθισει ετσι.

Κυριακη ωμοι τρικεφαλλα

Δευτερα ποδια

Τεταρτη στηθος

Παρασκευη πλατη μαζι με γαμπες κοιλιακι..

Την ροδα την ξεχναω για κανενα δυμηνο μεχρι να παρω κανενα 5κιλο...

Δημοσ.

Λίβε ωραίος που έπιασες τα 100...

Δεν παίρνεις πρώτα ένα deload 1-2 βδομάδες και να δεις μετά από αυτό πως είσαι. Αν και πάλι είσαι κάπως. Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα ένα push-pull-legs για να μειώσεις και λίγο την συχνότητα από το 4ήμερο σπλιτ.

Δημοσ.

Εγω ειπα να στραφω στο Upper/lower που βαλε ο ντακον....

http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout

αυτο αλλα θελω να μου πει καποιος στην πρεσσα τη ασκηση να βαλω και τα σετ εκει που λεει 3/4 σετ 8/12 επαναληψεις... ποσο να τις κανω.. στο περιπου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...