Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτυπας 2 φορες την εβδομαδα ολους τους μυς με αυτο που εβαλε ο ντακον , χωρια και το δευτερο μισο του προγραμματος εχει πολλες ασκησεις και πολλες επαναληψεις.

δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο προγραμμα για να ξεκουραστεις...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Λίβε εγώ λέω κάνε πρώτα το deload σου να δεις πως θα γυρίσεις γιατί μπορεί και τσάμπα να ψάχνεσαι να αλλάξεις και απλά να θέλεις λίγη ξεκούραση

Δημοσ.

σπεκτ χωρις ιχνος Αμφιβολίας και Αμφισβήτησης σε αυτα που γραφεις θα σου πω μονο πως αν παιζεις τα 80 κιλα 8 φορες στον επικλινη αυτοματως πας 5 φορες τα 90 και το λιγοτερο 2 φορες τα 100 !! κοιτα , αυτα τα κιλα για 70 κιλα ανθρωπο δεν ειναι γυναικεια αλλα απλησιαστα σχεδον ! ειμαι 90κ και σε καλη κατασταση τωρα σχετικα , παιζω λιγα κιλα πανω απο σενα (τελευταια φορα που φορτωσα εκανα 9φορες  τα 90 , μολις 10 κιλα δηλαδη  πανω απο σενα με 20 κιλα σωματικο βαρος μεγαλυτερο)- και σε ομαδα  που  ειναι απο τις  πιο δυνατες μου στα κιλα κ σενα η χειροτερη σου , σε ογκο τουλαχιστον !

σουπερ ουαου τα κιλα που παιζεις λοιπον .. 70 κιλα ανθρωπος να χτυπαει κατοσταρες στον επικλινη δε παιζει συχνα ..

• Moderators
Δημοσ.

μαους τα 80 ηταν σε μπεντς πρες οχι στον επικλινη! επικλινη κανω αλτηρες και εκει επαιξα μεχρι τα 32 κιλα!!

το θεμα ειναι ποσο ανετα τα βγαζεις εσυ και ποσο ανετα τα βγαζω εγω. ποσες φορες εσυ και ποσο εγω!!

και επισης παιζει παντα ρολο η ξεκουραση ,το φαγητο και 1002 ακομη!! για αυτο εγω δεν δινω πολυ βαση στα νουμερα. αν σημερα ειμαι χωμα και πχ τα 20κιλα μου φαινονται πολλα θα μεινω εκει ας εκανα μια βδομαδα πριν με 30!

Δημοσ.

οκ στον ισιο ειναι πιο ευκολα λιγακι τα κιλα (γυρω στα 10 με 15 κιλα πιο πανω ειναι συνηθως οι περισσοτεροι στον ισιο σε σχεση με τον επικλινη)  για το ποσες φορες τα κανω εγω και ποσες εσυ  , σου εξηγησα 9 φορες τα 90 με πολυ ζορι εννοοειται οχι ευκολα ! δεκατι φορα  δε σηκονοντουσαν ! μονος μου χωρις βοηθεια !

επισης για το αν εχεις φαι καλα αν εισαι χωμα κτλ εννοειται πως ισχυουν αυτα που λες, τα κιλα που παιζεις ομως και τα νουμερα που βρισκεσαι ειναι παντα αυτα που κανεις οταν εισαι καλα !

τα κιλα σου εσενα δηλαδη ειναι κατοσταρα στον ισιο και ειναι σουπερ κιλα ..

• Moderators
Δημοσ.

ισως να φτασω 100αρα (παλιοτερα ειχα φτασει 102.5 αν θυαμαι καλα)

αλλα ξανα λεω σημερα στα 90κιλα στον ΙΣΙΟ παγκο γονατισα! :P

οπως και να χει ναι σαν νουμερα δεδομενων των κιλων μου ειναι αψογα! 

• Like 1
Δημοσ.

εχεις φτασει  να κανεις 3 προπονησεις  την βδομαδα και να λες ''μονο'' , αρωστακι :-)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...

Ψαχνω για 2 day routine workout.. να γυμνασω οσο γινεται τα παντα και αρκετα καλα.. ( ογκο θελω λιγο ακομα και να χασω κανενα κιλο.

παραλληλα στο τελος θα κανω και διαδρομο κτλπ)

εχω βρει αυτη την routine μου φαινεται ικανοποιητικη και τα εχει ολα μου φαινεται... 

Link.png Site: 2 DAY ROUTINE WORKOUT

αμα εχετε κατι να προτεινετε δεκτον !!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...