Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα βαλω αυτο για φοντο !!

10250316_521601404634914_853279239509911

φατεεε πιτογυρα

σπεκτ οποιος προλαβε τον κυριο ειδε :-)

αυτη ειχα βαλει - την κατεβασα και εννοειται θα την ξανακατεβασω σε λιγο ειναι καπως gayστικη φωτο  :-D  !

ωραιοι οι κοιλιακοι δυσκολη υποθεση ομως ειδικα αν εχεις λιγο κρεας πανω σου

αχνοφαινοντε παντως ..

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

λοιπον να σας πω την γνωμη μου για την προδιαθεση! Βοηθαει σε ενα σημειο ΑΛΛΑ,

αν βασιστεις στην προδιαθεση σε βαθος χρονου θα κανεις μια τρυπα στο νερο, ενω αν βασιστεις στην πειθαρχια στο τελος θα εισαι καλυτερος απο τον αλλον! πιο απλα! Το οτι μπορει να εχεις ταλεντο σε κατι, αν ερθει καποις αλλος με λιγοτερο ταλεντο αλλα περισσοτερο πεισμα και αφοσιωση θα σε φτασει και θα σε περασει. Μπορει να του παρει παραπανω χρονο αλλο στο τελος θα το καταφερει. 

Ενα απο αυτα που εχω μαθει στο γυμναστηριο ειναι να θαυμαζω τα ωραια σωματα αλλα να μην τα παιρνω σαν προτυπα και να μην συγκρινομαι μαζι τους γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικος.

Για μενα ολα αυτα περι προδιαθεσεης κτλ εν τελει ειναι απλα δικαιολογια

• Like 1
Δημοσ.

Ναστε καλα Γιαννη και Μαργαριτα ! Κραταω αυτα που μου ειπατε και θα προσπαθησω να τα χωσω στο μυαλο μου καλα! Ηθελα ναξερα σε ποσο καιρο αραγες θα μπορω να πω οτι βλεπω αποτελεσμα, γιατι ετσι θα παρω παραπανω κουραγιο . Ειμαι οπτικος τυπος.. Οσο για το πυτογυρο απο πανω που το παταει λες και θα βγαλει κρασι....σιγα τη βρωμα, αφου θα ψηθει :P

• Like 1
Δημοσ.

Κ σ ενα μηνα αν κανεις σωστη διατροφη μπορεις να δεις αποτελεσμα.

Αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα, καθενας μας εχει αλλες αναγκες, αλλους ρυθμους.

Και επικεντρωσου σ αυτο που σου πα... Μικρους στοχους καθε φορα. Εγω στην αρχη "τολμησα" ν ανεβασω το διαδρομο στο 6 κ ανεβασα 180 παλμους ξερω γω. 2 βδομαδες μετα το 6 ηταν το χαλαρο μου.

Πιεσεις στηθους εκανα με το πιο ευκολο λαστιχο τωρα κανω μ ενα λεβελ παραπανω.

Πισινα εκανα ποσα λεπτα διαλειμμα αναμεσα στα 25ρια, τωρα μια χαρα βγαινουν 4 χ 25 ελευθερο.

Οπτικος τυπος ειμαι κ εγω.. Αυτο μ εφαγε! Το γαματο ειναι οτι μεχρι ν αρχισω γυμναστικη δε μπορουσα να σφιξω το αριστερο μου χερι και την αριστερη γαμπα. Αυτο που λεγαμε ξερω γω κ πιο μικροι το να δειξεις το "ποντικι" εγω στ αριστερα δε μπορουσα να το κανω για κανενα λογο. Τωρα το κανω, το κοιταω, και χαζοχαιρομαι :P

Εν τω μεταξυ επειδη ειχα μια βδομαδα να κανω ενδυναμωση κ πηγα σημερα και ξαναεχω τη πεμπτη μαθημα, λεω να μη παω αυριο , μη πεσει βαρυ 3 μερες σερι.

#ΣτοΔρομοΤησΑυτοσυγκρατησης :P

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον να σας πω την γνωμη μου για την προδιαθεση! Βοηθαει σε ενα σημειο ΑΛΛΑ,

αν βασιστεις στην προδιαθεση σε βαθος χρονου θα κανεις μια τρυπα στο νερο, ενω αν βασιστεις στην πειθαρχια στο τελος θα εισαι καλυτερος απο τον αλλον! πιο απλα! Το οτι μπορει να εχεις ταλεντο σε κατι, αν ερθει καποις αλλος με λιγοτερο ταλεντο αλλα περισσοτερο πεισμα και αφοσιωση θα σε φτασει και θα σε περασει. Μπορει να του παρει παραπανω χρονο αλλο στο τελος θα το καταφερει. 

Ενα απο αυτα που εχω μαθει στο γυμναστηριο ειναι να θαυμαζω τα ωραια σωματα αλλα να μην τα παιρνω σαν προτυπα και να μην συγκρινομαι μαζι τους γιατι ο καθενας ειναι διαφορετικος.

Για μενα ολα αυτα περι προδιαθεσεης κτλ εν τελει ειναι απλα δικαιολογια

Φυσικά και δεν έγραψα ότι έγραψα με στόχο να κλαφτώ ή να δικαιολογηθώ και να πω τα παρατάω δεν κερδίζω άλλο. Ούτε που μου περνάει απ το μυαλό να τα παρατήσω πλέον. Μου αρέσει αυτό που κάνω κάθε απόγευμα και το απολαμβάνω και ας είμαι με τα 5-κιλα αλτηράκια στα χέρια ακόμα όταν άλλοι δίπλα μου κάνουν σφυριά και εκτάσεις όμων με 40αρια...

Εννοείται όμως συμφωνώ με ότι γράφεις. Το πείσμα/διάθεση/αφοσίωση πολλές φορές σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος.ποτέ δεν ξέρεις...

• Moderators
Δημοσ.

μην το παιρνεις προσωπικα! δεν πηγαινε σε σενα το μηνυμα. Γενικα πολλοι το χρησιμοποιουν σαν διακαιολογιο για να σταματησουν, για να φανε και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Οσο για τα κιλα να ξερεις ενα πραγμα! ειναι απλα ΝΟΥΜΕΡΑ. ειμαι η "Γκομενα" στα κιλα εδω μεσα τι να λεει ομως αυτο? στο  στυλ που κανω το προγραμμα μου και να θελω δεν βγαινει να βαλω κιλα.

για να ανπτυχθει ο μυς θελει να τον πιεσεις ωστε να κανει κατι παραπανω απο αυτο που αντεχει τωρα αν αυτο θα ειναι με 50 κιλα η με 15 δεν λεει και πολλα. Ξαναλεω, φαε σωστα, κανε συστηματικα τη γυμναστικη σου και ολα θα ερθουν μονα τους!

ειμαι 1.70 και γενικα παιρνω λιπος ευκολα αλλα οταν παιρνω δεν κατηγορω τα γενετικα μου αλλα εμενα γιατι αν ετρωγα οσο χρειαζομουν δεν θα επαιρνα! ;)

ολα ειναι καθαρη θεμα επιλογων και αποφασεων

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι με ένα παλικάρι στο γυμναστήριο οποίος είναι 1,78 και καμιά 87αρια κιλά αλλά λίπος έτσι, κάπως χοντρούλης... Λιώνει στο διάδρομο, ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής σχεδόν ένα μήνα++ τώρα απ ότι μου είπε και έχει χάσει μόλις 3 κιλά ένα μήνα τώρα και παρόλα αυτά το σκαρί του είναι να είναι ενδομορφικός.

Για μένα είναι το χειρότερο σωματότυπο αυτό...

Από την άλλη εγώ ως εκτομορφικός μια βδομαδα να κάνω διάδρομο 20 λεπτά τη μέρα θα καταλήξω 50 κιλά στο τέλος της εβδομάδας, χώρια ότι για να παρω κιλά  αναγκαστικά πρέπει να ξεκωλοθώ στο φαγητό σε σημείο να είμαι έτοιμος να σκάσω...

Διαφωνώ. Για μένα είναι άλλοι παράγοντες, μη εύκολα ορατοί, που κάνουν τη διαφορά. Όπως:

1. Τσιμπολόγημα. Έχω φάει πολλές φορες με χοντρούς ανθρώπους. Τρώω περισσότερο απ' αυτούς. Αναρωτιούνται που τα βάζω, πώς γίνεται να είμαι αδύνατος, έχω καλο μεταβολισμό, κι άλλες αηδίες. Ενδιάμεσα στα 3 κύρια γεύματα όμως εγώ θα φάω φρούτα κι αυτοί θα τσιμπολογήσουν, δεν το θεωρούν φαί, τυροπιτάκια, κρουασανάκια, κτλ (παρατηρούμε το υποκοριστικό; λες κι αν το κάνουμε μικράκι έχει λιγότερες θερμίδες... )

2. συνέχεια του 1. Ρητό: Οι χοντροί τρώνε όταν βλέπουν φαι, οι αδύνατοι όταν πεινάνε. Όλοι οι χοντροί που ξέρω, και ξέρω πολλούς, μόλις καποιος κεράσει κάτι, συνήθως γλυκό=παχυντικό, θα απλώσουν το χέρι να πάρουν. 

3. Σχετικά με τα βάρη: 1ο λάθος είναι η κακή τεχνική. Πολλοί, κυρίως οι αρχάριοι, νταλκαδιάζουν να σηκώσουν πολλά κιλά κι όχι να κάνουν την άσκηση σωστά. Έτσι, "κλέβουν", με αποτέλεσμα να ενεργοποιούν άλλους μυς απ' αυτούς που θέλουν να γυμνάσουν και να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

4. Αντοχή στον πόνο: Όταν το σώμα ζορίζει και ο αθλητής τα παρατάει εύκολα, δε θα δει αποτέλεσμα. Η αύξηση μυών γίνεται όταν επιμένουμε εκεί που το σώμα λέει σταματα (ο άρνολντ νομίζω είπε ότι έχτισε το σώμα που έχτισε επειδή έκανε 2 επαναλήψεις παραπάνω απ' αυτές που άντεχε). Εδώ ελλοχεύει ο τραυματισμός βέβαια αλλά είναι μάλλον αναπόφευκτος όταν χτίζεις μυς, κανείς δεν το πέτυχε αλώβητος.

Τα πέρι σώματος για μένα είναι δικαιολογίες (και το λέει άνθρωπος που είναι εκτομορφικός+λιπαίνει σε λάθος σημεία πανεύκολα). Με διατροφή προσανατολισμένη στη μυική αύξηση + σωστή τεχνική στις ασκήσεις + υπομονή/επιμονή, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Εννοείται φίλε ότι δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, απλά πιάστηκα απ' αυτό, έτσι; Μην παρεξηγηθούμε χωρίς λόγο :)

Υ.Γ.2. Πριν λίγο έδωσα αίμα, έτοιμος να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους. Πάω να λιώσω και μετά βουρ στη θάλασσα με τις κοριτσάρες μου. Ζήλεια, ζήλεια...  B)

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να δουμε τι θα γινει με την υπομονη και την πειθαρχεια.. η που θα χασω και θα σουλουπωθω, η θα αντιδρασω και θα παω με τη μια για σουμο :P

Δημοσ.

Nαι ρε σεις δεν το πήρα προσωπικά συζήτηση κάνουμε είπαμε :))) Όπως εξάλλου έγραψα έχουμε ακόμα δρόμο για την Ιθάκη απλά η συζήτηση ξεκίνηση για τη γεννετική προδιάθεση...

Δημοσ.

Αντε να δουμε τι θα γινει με την υπομονη και την πειθαρχεια.. η που θα χασω και θα σουλουπωθω, η θα αντιδρασω και θα παω με τη μια για σουμο :P

αν το πάρεις απόφαση, όλα γίνονται

Δημοσ.

Ξερει κανεις εαν τα kettlebells επηρεαζουν την αναπτυξη?

Γνωστο μου παιδι 14 ετων κανει προπονηση με kettlebells και μου γεννηθηκε η απορια...

Δημοσ.

ναι την επηρεαζουν και πολυ μαλιστα , να μην κανει καθολου!

οτιδηποτε ασκηση κανεις ορθιος σε ηλικια αναπτυξης μπορει να σου κοψει υψος ! ποσο μαλλον τα κετλερ ..

Υ.Γ.2. Πριν λίγο έδωσα αίμα, έτοιμος να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους. Πάω να λιώσω και μετά βουρ στη θάλασσα με τις κοριτσάρες μου. Ζήλεια, ζήλεια...  B)

αυτο εν ολιγης ειναι το νοημα της ζωης ..

• Like 2
Δημοσ.

ναι την επηρεαζουν και πολυ μαλιστα , να μην κανει καθολου!

οτιδηποτε ασκηση κανεις ορθιος σε ηλικια αναπτυξης μπορει να σου κοψει υψος ! ποσο μαλλον τα κετλερ ..

δηλαδη εγω αν δε πηγαινα μπασκετ θα χα φτασει το 1.80 :P

• Like 2
Δημοσ.

ποσο εισαι τωρα ? ασκησεις με βαρη ορθιος εννοω  δε κανει με τιποτα πριν τα 17-18 !

πχ αρσεις η  μπαρα για δικεφαλα ορθιος απαγορευεται  ,(κριμα ειναι και 1-2 ποντους να χασει καποιος,  το υψος το μενει  για παντα)

γυμναστικη η και ασκησεις με βαρη καθιστος μπορεις να κανεις οσο θελεις ..

μονοζυγο πχ κανε ολη μερα ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...