kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 χτυπας 2 φορες την εβδομαδα ολους τους μυς με αυτο που εβαλε ο ντακον , χωρια και το δευτερο μισο του προγραμματος εχει πολλες ασκησεις και πολλες επαναληψεις. δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο προγραμμα για να ξεκουραστεις...
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ή κατι τετοιο http://startingstrength.wikia.com/wiki/Push/Pull_and_Upper/Lower_Splits Ναι και αυτο που εκανα ειχε 5*10 σετ επαναληψεις .... Δεν θελω να εγκαταλειψω την δυναμη... Αλλα μπορει να ναι η μαμημενη ψυχολογια μου....
bosei Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Λίβε εγώ λέω κάνε πρώτα το deload σου να δεις πως θα γυρίσεις γιατί μπορεί και τσάμπα να ψάχνεσαι να αλλάξεις και απλά να θέλεις λίγη ξεκούραση
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ειναι η εβδομαδα ντελοαντ... αυτο θ κανω και θα δω.... 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 σπεκτ χωρις ιχνος Αμφιβολίας και Αμφισβήτησης σε αυτα που γραφεις θα σου πω μονο πως αν παιζεις τα 80 κιλα 8 φορες στον επικλινη αυτοματως πας 5 φορες τα 90 και το λιγοτερο 2 φορες τα 100 !! κοιτα , αυτα τα κιλα για 70 κιλα ανθρωπο δεν ειναι γυναικεια αλλα απλησιαστα σχεδον ! ειμαι 90κ και σε καλη κατασταση τωρα σχετικα , παιζω λιγα κιλα πανω απο σενα (τελευταια φορα που φορτωσα εκανα 9φορες τα 90 , μολις 10 κιλα δηλαδη πανω απο σενα με 20 κιλα σωματικο βαρος μεγαλυτερο)- και σε ομαδα που ειναι απο τις πιο δυνατες μου στα κιλα κ σενα η χειροτερη σου , σε ογκο τουλαχιστον ! σουπερ ουαου τα κιλα που παιζεις λοιπον .. 70 κιλα ανθρωπος να χτυπαει κατοσταρες στον επικλινη δε παιζει συχνα ..
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μαους τα 80 ηταν σε μπεντς πρες οχι στον επικλινη! επικλινη κανω αλτηρες και εκει επαιξα μεχρι τα 32 κιλα!! το θεμα ειναι ποσο ανετα τα βγαζεις εσυ και ποσο ανετα τα βγαζω εγω. ποσες φορες εσυ και ποσο εγω!! και επισης παιζει παντα ρολο η ξεκουραση ,το φαγητο και 1002 ακομη!! για αυτο εγω δεν δινω πολυ βαση στα νουμερα. αν σημερα ειμαι χωμα και πχ τα 20κιλα μου φαινονται πολλα θα μεινω εκει ας εκανα μια βδομαδα πριν με 30!
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 οκ στον ισιο ειναι πιο ευκολα λιγακι τα κιλα (γυρω στα 10 με 15 κιλα πιο πανω ειναι συνηθως οι περισσοτεροι στον ισιο σε σχεση με τον επικλινη) για το ποσες φορες τα κανω εγω και ποσες εσυ , σου εξηγησα 9 φορες τα 90 με πολυ ζορι εννοοειται οχι ευκολα ! δεκατι φορα δε σηκονοντουσαν ! μονος μου χωρις βοηθεια ! επισης για το αν εχεις φαι καλα αν εισαι χωμα κτλ εννοειται πως ισχυουν αυτα που λες, τα κιλα που παιζεις ομως και τα νουμερα που βρισκεσαι ειναι παντα αυτα που κανεις οταν εισαι καλα ! τα κιλα σου εσενα δηλαδη ειναι κατοσταρα στον ισιο και ειναι σουπερ κιλα ..
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ισως να φτασω 100αρα (παλιοτερα ειχα φτασει 102.5 αν θυαμαι καλα) αλλα ξανα λεω σημερα στα 90κιλα στον ΙΣΙΟ παγκο γονατισα! οπως και να χει ναι σαν νουμερα δεδομενων των κιλων μου ειναι αψογα! 1
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 3 πρπονησεις μονο αυτη τη βδομαδα τριτη πεμπτη κ σημερα. Δε βαριεσαι..ας περασει κ χαλαλι.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 εχεις φτασει να κανεις 3 προπονησεις την βδομαδα και να λες ''μονο'' , αρωστακι
Sed22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια... Ψαχνω για 2 day routine workout.. να γυμνασω οσο γινεται τα παντα και αρκετα καλα.. ( ογκο θελω λιγο ακομα και να χασω κανενα κιλο. παραλληλα στο τελος θα κανω και διαδρομο κτλπ) εχω βρει αυτη την routine μου φαινεται ικανοποιητικη και τα εχει ολα μου φαινεται... Site: 2 DAY ROUTINE WORKOUT αμα εχετε κατι να προτεινετε δεκτον !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις