Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι τρολ. Αν γουστάρει να κάνει παραπάνω ας κάνει παραπάνω.Τι τον εμποδίζει?

απάντηση ξέρεις να μου δώσεις :;;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

και το παχος του μηκους B)

αλλαντιν σε καμμια κινα σε πηγαινε  να αραξεις ,   αυτοματα  εγινες ψηλος  τουμπανο και κουκλος :-)

• Like 1
Δημοσ.

Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω?

Γελαω...

Εγω μια ασκηση δικεφαλλα κανω 3*12 drop set και μια τρικεφαλλα 3*10 dropset και τα χερια μου ειναι τα πιο γραμμωμενα....

Κανε το 5*5 που σου λεει ο ντακον και αν εχεις ορεξη να κανεις πανω απο 3 ασκησεις θα πρεπει να ανεβαζεις κιλα στις αλλες...

Δημοσ.

Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω?

Γελαω...

Εγω μια ασκηση δικεφαλλα κανω 3*12 drop set και μια τρικεφαλλα 3*10 dropset και τα χερια μου ειναι τα πιο γραμμωμενα....

Κανε το 5*5 που σου λεει ο ντακον και αν εχεις ορεξη να κανεις πανω απο 3 ασκησεις θα πρεπει να ανεβαζεις κιλα στις αλλες...

οκ ευχαριστώαπλά δεν ήξερα άμα όντως μπορείς να κάνεις δουλειά και με 2 ασκήσεις π.χ
Δημοσ.

οκ ευχαριστώαπλά δεν ήξερα άμα όντως μπορείς να κάνεις δουλειά και με 2 ασκήσεις π.χ

μια χαρά κάνεις δουλειά, αρκεί να γίνονται σωστά και με σωστά κιλά

• Like 1
Δημοσ.

Τα δικέφαλα γυμνάζονται έμμεσα σε όλες σχεδόν τις ασκήσεις του άνω κορμού αφού πρέπει να σηκώσουν το βάρος με το οποίο θα γυμνάσεις ώμους, πλάτη, στήθος, κτλ. 1 φορά να τα γυμνάσεις αποκλειστικά αρκεί.

--------------------------

Την Τρίτη που έκανα εξέταση αίματος η γιατρός μου εκανε μια ωραιότατη μελανιά στο μέσα μέρος του αγκώνα. Δε μάσησα, άνω κορμός την ίδια μέρα, μποξ την επόμενη. Ίσως έπρεπε να μασήσω, η μελανιά επεκτάθηκε και τώρα έχω μια ωραιότατη, σαν την Αυστραλία μοιάζει, πάνω στον πήχη. Θα σκότωσα καμιά εικοσαριά αγγεία...

Δεν πονάει αλλά είπα να μην ξαναρίξω μπουνιές με το δεξί, μην το κάνω χειρότερα κι έχω κι άλλα. Βρήκα ευκαιρία σήμερα να δουλέψω το κουλό αριστερό B)  

και το παχος του μηκους B)

αλλαντιν σε καμμια κινα σε πηγαινε  να αραξεις ,   αυτοματα  εγινες ψηλος  τουμπανο και κουκλος :-)

Θα βρει και τον Σπεκτ, μια χαρά!

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα φιλε μου να σου πω..

Αν κανεις τις εξης ασκησεις με βαρια κιλα θα σαι κομπλε.

Οπως : Αρσεις θανατου. SLDL, Πιεσεις στηθους με μπαρα, στρατιωτικες ορθιος με ελευθερη μπαρα, πιεσεις ωμων με αλτηρες ορθιος παλι, σκουοτ, βαρια κωπηλατικη με μπαρα και με αλτηρα με ενα χερι εναλλαξ, τοτε θα σαι κομπλε ... Μετα θα πρεπει να δεις αν το σωμα σου θελει περισσοτερη πιεση, σε κιλα ή επαναληψεις, θα δοκιμασεις στην ουσια..

Μαργαρητα ωραιος ο βασιλιας.... Και καλη πατεντα αυτη με τις λαβες.... 

Τωρα ροδα οταν ξανακαταλαβω οτι το σωμα μου πηρε τα πανω του ...

Σημερα κοιμηθηκα απο της 2.00 τα ξημερωματα, μεχρι της 8.00 μετα εφαγα βρωμη, ηπια γαλα, ξανακοιμηθηκα μεχρι της 13.00 πηγα προπονηση πολυ χαλαρη, εφαγα, ηπια ενα φραπε , κοιμηθηκα και ξυπνησα πριν απο λιγο κομματια....

Δημοσ.

Ρωταω ενα φιλαρακι μου πως παει το γυμναστηριο... 

Εχουμε εδω στο χωριο δυο...

Λεει ασε ρε μακακα, εκλεισε για διακοπες καλοκαιριου, απο τον ιουνιο μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια....χαχαχαχαχχαχ... Με επιασε ενα τρελο σπαστικο...

Και ελεγα σπιτι μου σπιτακι μου....

Δημοσ.

Τι ναι αυτό ρε Δήμητρα ?

Κατά τ' άλλα φτιάχνω τώρα ένα προγραμματάκι που ζαχαρώνω εδώ και καιρό αλλά κανονικά είναι να το κάνω από Σεπτέμβριο ή πιό μετά και με έχει ψήσει  τόσο που με το ζόρι κρατιέμαι να μην αρχίσω αύριο.

Δημοσ.

Τι ναι αυτό ρε Δήμητρα ?

Κατά τ' άλλα φτιάχνω τώρα ένα προγραμματάκι που ζαχαρώνω εδώ και καιρό αλλά κανονικά είναι να το κάνω από Σεπτέμβριο ή πιό μετά και με έχει ψήσει  τόσο που με το ζόρι κρατιέμαι να μην αρχίσω αύριο.

Στομάχι bosei

Για μπρίζωσέ μας με το προγραμματάκι  

Δημοσ.

Στομάχι bosei

Για μπρίζωσέ μας με το προγραμματάκι  

Εννοώ τι σου κάνει...πονάς ?

Ένα rotational push-pull-legs είναι με 2on-1off κ.ο.κ.

Γυμνάζεις κάθε μυϊκή 1 φορά ανά 5 μέρες και έβαλα η μία μέρα για κάθε ομάδα να είναι High intensity-low volume (Power days) και Low intensity-High volume (Hypertrophy days). Η λογική θα επικρατήσει μάλλον και δεν θα το κάνω από τώρα μιας και δεν έχω ακόμα το ΚΝΣ για τέτοιο πράγμα. Όχι ότι θα είμαι σε διαφορετική κατάσταση τον Σεπτέμβριο αλλά τουλάχιστον τότε θα έχω την υπερθερμιδική να βοηθάει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...