somebody:) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ας κανω και γω μια ερωτησουλα προπαθησα να κανω κοιλιακους σπιτι καθως ακολουθω ενα προγραμμα που μου συστησαν και οπως τους εκανα (τωρα δε ξερω πως να το περιγραψω ελπιζω να καταλαβετε) οχι στο"πηγαινε" που σκυβεις μπροστα αλλα στο "ελα" ακουγοταν καθε φορα ενας ηχος (απο τη σπ.στηλη νομιζω ακουγοταν χαμηλα).αυτος ο ηχος που κανει ενα κοκκαλο οταν βγαινει και ξαναμπαινει. και ανησυχησα λιγο και το παρατησα κατατ'αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με τη μεση ουτε ποναω ουτε τπτ. *εχω να γυμναστω περιπου 2 χρονια. φταιει το τελευταιο? ειναι νορμαλ τωρα αυτο? **παρακαλω μη με φρικαρετε χωρις λογο
somebody:) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ναι οχι τελειως βεβαια γιατι προσπαθουσα να τα σφηνωσω κατω απο 2 καναπεδες
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 αρχικα δεν χρειαζεται να τα σφηνωσεις πουθενα , λυγισμενα φτανουν. απο κει και περα ποναγε η απλα το ακουγες? και εισαι σιγουρος οτι ηταν απο τη σπονδυλικη στηλη? μηπως ηταν απο τα πλευρα σου? προσπαθησε να κανεις του κοιλιακους σωστα , βαζοντας δυναμη απο τον κορμο σου και οχι απο τον αυχενα σου , και εχε ποπο και πλατη ενα με το στρωματακι σου.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 . Η ροδα σε ψωφισε ρε συ χρηστο.Δεν θελει τοσο σκληρη προπονηση.Εμεις αρχησαμε λαιμαργα 3 μερες τωρα και γυρναω λιωμα σπιτι και κοιμαμε 13-14 ωρες και παλι πτωμα νιωθω.Αυτη η ζεστη δεν παλευετε ειδικα στο χωραφι που ειμαστε ολη μερα πανω στο δεντρο. Πιστευω ειναι ολα μαζι... Ανεβαζα σαν τρελος κιλα παντου...Ενιωθα γαματα... Εκανα την ροδα καθε σαββατο που δεν ειχα προπονησεις, το απογευμα της ιδιας μερας πιασιμο παντου... Με γ@μησε την ψυχολογια καποιος ουτε να κοιμηθω τα βραδια μπορουσα γιατι αγχωνομουν αν βρω αμαξι να παω στην δουλεια... Ντρεπομουν να πω τον προισταμενο οτι δεν εχω αμαξι να πηγαινω.... Σκεφτηκα πολυ τρελα να πηγαινω με ποδηλατο στην χειροτερη απο το πεισμα μου και μονο, αλλα στον γυρισμο θα μουν ενα πτωμα.... Σημερα πηγα για προπονηση ποδια.... Μου ανεβασε την ψυχολογια στα υψη η ενταση που εδωσα..... 2
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Φώτη, να ρε σιξ πακ, που τη βγάζεις 6 μήνες νηστικός: 4
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Προπονηση με αερακι και στο βαθος θαλασσα σημερα, ολα τα λεφτα. Επρεπε να βγαλω φωτο πιο μετα γμτ με το ηλιοβασιλεμα. Αυριο μαγνητικη, το ποδι δε ποναει πια, ενοχλει ωρες ωρες. Περιμενω πως κ πως να μπορεσω να τρεξω παλι Sent from my iPad using Insomnia 6
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Προπονηση με αερακι και στο βαθος θαλασσα σημερα, ολα τα λεφτα. Επρεπε να βγαλω φωτο πιο μετα γμτ με το ηλιοβασιλεμα. την αρπαξες την κοκκινη ! τελος 3
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Η κοκκινη παει στ οτι δεν εβγαλα με το ηλιοβασιλεμα?
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Προπονηση με αερακι και στο βαθος θαλασσα σημερα, ολα τα λεφτα. Επρεπε να βγαλω φωτο πιο μετα γμτ με το ηλιοβασιλεμα. Αυριο μαγνητικη, το ποδι δε ποναει πια, ενοχλει ωρες ωρες. Περιμενω πως κ πως να μπορεσω να τρεξω παλι : Sent from my iPad using Insomnia που ναι τα ελεύθερα βάρη, μπάρες δίσκους; φώτοσοπ;
somebody:) Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αρχικα δεν χρειαζεται να τα σφηνωσεις πουθενα , λυγισμενα φτανουν. απο κει και περα ποναγε η απλα το ακουγες? και εισαι σιγουρος οτι ηταν απο τη σπονδυλικη στηλη? μηπως ηταν απο τα πλευρα σου? προσπαθησε να κανεις του κοιλιακους σωστα , βαζοντας δυναμη απο τον κορμο σου και οχι απο τον αυχενα σου , και εχε ποπο και πλατη ενα με το στρωματακι σου. ειναι λαθος? μα και στον παγκο για κοιλιακους δε σφηνωνεις τα ποδια? μου ειναι πολυ δυσκολο αν δεν βρισκω αντισταση.δεν πονεσα οταν το ακουσα ουτε και μετα.οχι δε νομιζω να ταν τα πλευρα.πιστευω ηταν η σπ.στηλη.
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 που ναι τα ελεύθερα βάρη, μπάρες δίσκους; φώτοσοπ; Χαχα οχι φωτοσοπ... Στη ταρατσα δεν εχει τιποτα ρε, παιρνεις εσυ αυτα που χρειαζεσαι κ πας. Αυτο που φαινεται δεξια απο το στρωμα ειναι βαρη ποδιων και ειχα και το trx αριστερα, αλλα δε το επιασε στο καδρο.
kuzko21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 δεν ειναι λαθος οχι , αλλα ισως πιεζεις το σωμα σου σε καποια περιεργη σταση ενω προσπαθεις να εχεις σφηνωμενα τα ποδια σου. μπορεις να τα εχεις και σηκωμενα ορθη γωνια ενω εισαι ξαπλα με τις γαμπες παραλληλες στο πατωμα. για τους ηχους/αισθηση, αν οντως ειναι απο την σπ στηλη οπως λες δε νομιζω οτι μπορει να σου πει καποιος κατι απο το ιντερνετ... ΕΓΩ , θα ξαναεκανα εφοσον δεν με πονεσε να δω αν θα ξαναγινοταν, στο κατω-κατω κοιλιακους κανεις τι να παθεις πια
somebody:) Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 δεν ειναι λαθος οχι , αλλα ισως πιεζεις το σωμα σου σε καποια περιεργη σταση ενω προσπαθεις να εχεις σφηνωμενα τα ποδια σου. μπορεις να τα εχεις και σηκωμενα ορθη γωνια ενω εισαι ξαπλα με τις γαμπες παραλληλες στο πατωμα. για τους ηχους/αισθηση, αν οντως ειναι απο την σπ στηλη οπως λες δε νομιζω οτι μπορει να σου πει καποιος κατι απο το ιντερνετ... ΕΓΩ , θα ξαναεκανα εφοσον δεν με πονεσε να δω αν θα ξαναγινοταν, στο κατω-κατω κοιλιακους κανεις τι να παθεις πια ευχαριστω πολυ για την απαντηση! και κατι ακομα. μια φιλη απο τεφαα μου πε οτι πρεπει να κανω τις ασκησεις αυτες με το που σηκωνομαι.παιζει ρολο τωρα αυτο? λιγο κουλο δεν ειναι? εννοω απο αποψη τραυματισμων οχι διαθεσης κλπ..
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Η κοκκινη παει στ οτι δεν εβγαλα με το ηλιοβασιλεμα? στο οτι η φωτο τα σπαει κ στο οτι θα εκανα εκει πανω ανετα 1 ωριτσα προπονηση ακομη κ στο στρωμα προς γλυφαδα μερια ειναι ε ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις