Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σημερα στην δουλεια... Τρωω βρωμη και αρχιζω να δουλευω... Εχουμε εναν αξονα περιπου ενα μετρο που ζυγιζει 30 κιλα... Μου λεει εκει ενας εξυπνος ουτε δυο φορες δεν μπορεις να το σηκωσεις(κατι σαν καμψεις δικεφαλλων με μπαρα) το κοιταω και γελασα.... Αρχιζω την πλακα και του λεω αν κανω 10 χανεις 20 ευρω... με κοιταει σοβαρευει, λεει σιγα, λεω βγαλτα και βλεπουμε....Κολωσε... Ασχετα που δεν θα το εκανα.... Αυτες ειναι μαγκες για αλλους, που βγαινουν εξω και κραταν την αναπνοη τους για να πεταγεται το στηθος εξω...οχι για μενα. Εγω γυμναζομαι για μενα... Δεν θα αποδειξω σε κανεναν, ειδικα σε εναν που ειναι 130 κιλα, τι μπορω να κανω, ανταγωνισμο μονο μεσα στις προπονησεις θα δεχομουν γιατι θα με εκαναν καλυτερο... Μ αρεσε ομως που ψαρωσε.... 1
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 @εννοειται: Με μετρο ομως, οι φυτικες ινες προκαλουν δυσπεψια και φουσκωμα.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αυτα τα οσπρια ειδικα οταν τα τρωω την αλλη μερα υποφερω εγω και οι γυρω μου...χ.χαχχαααχα
ennoeitai Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) @εννοειται: Με μετρο ομως, οι φυτικες ινες προκαλουν δυσπεψια και φουσκωμα.Ναι; Εγω νομιζα οτι βοηθουν στη δυσπεψια. Μου το ειχε πει κι ενας γιατρος. A Badass Workout Playlist. http://www.youtube.com/watch?v=WQ3sNNSvxdE&list=PLV9H8vTeWwrUCBsc-zBiR4CVVgYyJHk82 Towel bicep curls με το ποδι, με ολη σου τη δυναμη, 10" στην καθε επαναληψη. Γεια σας δικεφαλοι, τα λεμε στην επομενη μετενσαρκωση. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από ennoeitai
alex_000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή από βαρεμάρα κυρίως και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό push/pull/legs 6 days per week δηλαδή Δ - Push Τ - Pull Τ - Legs+Lower back Π Rest Π Push Σ Pull Κ Legs + lower back φυσικά ο χρόνος προπόνησης θα μειωθεί στα 45 λεπτά - 1 ώρα. Τα drop sets θα μείνουν. Έχει κανείς εμπειρία με κάτι αντίστοιχό?
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ο bosei τωρα δουλευει ενα τετοιο προγραμματακι...
bosei Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ο bosei τωρα δουλευει ενα τετοιο προγραμματακι... Είναι κάπως διαφορετικό αυτό που θα κάνω γιατί είναι rotational (δηλαδή 80% των φορών 4ημερο και 20% 5ημερο)...ο Άλεξ θέλει 6ημερο. Σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή από βαρεμάρα κυρίως και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό push/pull/legs 6 days per week δηλαδή Δ - Push Τ - Pull Τ - Legs+Lower back Π Rest Π Push Σ Pull Κ Legs + lower back φυσικά ο χρόνος προπόνησης θα μειωθεί στα 45 λεπτά - 1 ώρα. Τα drop sets θα μείνουν. Έχει κανείς εμπειρία με κάτι αντίστοιχό? Υπεροβολή είναι ρε συ 6 μέρες προπόνα. Μπορείς να το αντέξεις ? Γιατί δεν κοιτάς κάτι σαν αυτό που λέω πάνω στον Live ? Πάντως γουστάρεις να πηγαίνεις στα άκρα ε?
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μπορει να τα κανει ετσι.. Κυριακη puss δευτερα pull τεταρτη legs lower back παρασκευη push σαββατο pull δευτερα legs lower back κλπ.... Eγω ετσι θα το εκανα
bosei Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Live έτσι βγαίνει αυτό που λέω...2on-1off-1on-1off-2on κ.ο.κ. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μα ο Kali είπε πως δεν υπάρχει overtraining και όλα είναι στο μυαλό μας και προπονείται 7 μέρες την εβδομάδα και πίνει καφέ και κόκα κόλα και κομπλέ και το είδα σε ένα site και το ίδιο κάνει και ο Coleman. 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μια χαρα ειναι η 6 μερες αν μπορεις , εγω πιστιρικας που ειχα αντοχες το εκανα σερι για πολλα χρονια ! δεν επαθα τιποτα κ ημουνα σε τουμπανο κατασταση .. αν βλεπεις οτι κουραζεσαι η δεν εχεις δυναμεις για ενα διαστημα οκ το αφηνεις .. 3
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μα ο Kali είπε πως δεν υπάρχει overtraining και όλα είναι στο μυαλό μας και προπονείται 7 μέρες την εβδομάδα και πίνει καφέ και κόκα κόλα και κομπλέ και το είδα σε ένα site και το ίδιο κάνει και ο Coleman. Ποιος ειναι ο kali;;;
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Είναι κάπως διαφορετικό αυτό που θα κάνω γιατί είναι rotational (δηλαδή 80% των φορών 4ημερο και 20% 5ημερο)...ο Άλεξ θέλει 6ημερο. Υπεροβολή είναι ρε συ 6 μέρες προπόνα. Μπορείς να το αντέξεις ? Γιατί δεν κοιτάς κάτι σαν αυτό που λέω πάνω στον Live ? Πάντως γουστάρεις να πηγαίνεις στα άκρα ε? μου φαίνεται πιο ξεκούραστο από αυτό που κάνω τώρα, παρόλο που στο τωρινό πάω 4 αλλά κανω και τις 4 squat γενικά κουράζομαι δύσκολα και αναρρώνω εύκολα. Δεν θέλω λιγότερο γιατί το να πάω μια μέρα στο gym και να κάνω στήθος και τρικέφαλα ξέρω γω είναι το ίδιο σαν να μην κάνω τίποτα. Την επόμενη που θα έχω πλάτη + δικέφαλα θα είμαι τελείως καλά μια χαρα ειναι η 6 μερες αν μπορεις , εγω πιστιρικας που ειχα αντοχες το εκανα σερι για πολλα χρονια ! δεν επαθα τιποτα κ ημουνα σε τουμπανο κατασταση .. αν βλεπεις οτι κουραζεσαι η δεν εχεις δυναμεις για ενα διαστημα οκ το αφηνεις .. έτσι ακριβώς πρώτα κουράζεσαι και μετά λες κουράστηκα, δεν κωλώνεις πριν καν αρχίσεις.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις