Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

''Φίλε τα βάρη κάνουν κακό στο σώμα σου, τα ίδια έκανα και εγώ και τώρα έχω ένα κάρο προβλήματα''

Οταν μου το λενε, θελω να τους δειρω

βασικα, γενικα θελω να δειρω αλλα αλλο θεμα..

Το ο,τι εκανα ταρζανιες κ γαμηθηκαν, δεν σημαινει οτι ολοι κανουμε το ιδιο. Σωστη τεχνικη και σωστα κιλα με συνεπεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τους μαγικούς χυμούς που έχουν σούπερ γεύση και καίνε το τοπικό πάχος, θα παίζει όλο το καλοκαίρι, ε; 

Βράχε, τι σε καίει πόσο λίπος έχεις; Με μια ματιά βλέπεις που περίπου είσαι. Πες ότι σε βλέπεις κάπου στο 17-18%. Παίζει ρόλο αν η μέτρηση σε βγάλει 15 ή 20; Τα μηχανήματα δεν είναι αξιόπιστα, προσωπικά δε θα πλήρωνα για ένα νούμερο που δε λέει τπτ από μόνο του. Δώσε 2-3 ευρώ, πάρε ένα παχύμετρο και μετρήσου. :)

Δημοσ.

Αυτό με τους μαγικούς χυμούς που έχουν σούπερ γεύση και καίνε το τοπικό πάχος, θα παίζει όλο το καλοκαίρι, ε; 

Βράχε, τι σε καίει πόσο λίπος έχεις; Με μια ματιά βλέπεις που περίπου είσαι. Πες ότι σε βλέπεις κάπου στο 17-18%. Παίζει ρόλο αν η μέτρηση σε βγάλει 15 ή 20; Τα μηχανήματα δεν είναι αξιόπιστα, προσωπικά δε θα πλήρωνα για ένα νούμερο που δε λέει τπτ από μόνο του. Δώσε 2-3 ευρώ, πάρε ένα παχύμετρο και μετρήσου. :)

Βασικα το λιπος δεν με καει, (εγω το καιω :P) απλως εαν αυτο το μηχανημα που δινει αναλυση εχει καλη ακριβεια, ειναι ενας καλος τροπος να δεις τι εχεις κανει σε μια περιοδο απο αποψη αυξησης μαζας. ΠΧ αν σου δειχνει οτι χερι εχεις 8 κιλα, και μετα σου δειξει 8,5 ξερεις και βαση μετρησης ποσο κρεας εχεις βαλει. Επισης ειναι και καλος τροπος να βρεις ανισορροπιες. Αν σε μια μερια εχεις πιο αδυναμο χειρ ή ποδι.

Δημοσ.

Αν κάνεις άρσεις δικεφάλων με αλτήρες και στο ένα χέρι σηκώνεις 20 κιλά και στο άλλο 15, θες μηχάνημα να σου πει ότι η μια μεριά είναι πιο αδύναμη;

Επίσης, με μετρήσεις στην κοιλιά, που είναι το κατεξοχήν σημείο συγκέντρωσης λίπους στους άντρες, βλέπεις τη διαφορά.

Τεσπα, εμένα δε μου γεμίζουν το μάτι τέτοια μηχανήματα :)

• Like 1
Δημοσ.

Α μονο για στεγνωμα ειναι? Εγω θελω κατι που να περιστρεφει την σαλατα με την σαλτσα και τα περιεχομενα της κιολας. Κατι τετοιο που θα μπορουσα να βρω?

Ανακατευρήρι για σαλάτα δηλαδή? :P  Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν υπάρχει καν!

Δημοσ.

πανω η' κατω?

κατω

Λίγα είναι, να φας παραπάνω

θα φαω παραπανω οταν παω διακοπες B)

οχι οτι δεν τρωω τωρα αρκετα βεβαια..

• Moderators
Δημοσ.

95kg 3επαναλήψεις πάγκο. Στην τρίτη είχα λίγη βοήθεια. Μέχρι να φύγω ελπίζω να φτάσω 100αρα..

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

ε του πουστη μια 5αρα την ανεβαζω αυτη η την αλλη βδομαδα!

εχω κανει και 105 αλλα εχει περασει καιρος απο τοτε!

οφφ τοπικ (αλλα βαριεμαι να τα λεω σε αλλα τοπικ γιατι μπαινει ο καθενας και λεει οτι του ερθει, ενω εδω που σας ξερω μπορουμε να τσακωθουμε με την ησυχια μας :P )

ενας λογος που δεν θα παμε ποτε μπροστα και που δειχνει ποσο ζωα ειμαστε.

φιλος μου κανει βιντεοδουλειες (μονταζ κτλ) ενα μπιτς μπαρ τον προσλαμβανει για να τραβηκει το οπενινκ και να φτιαξει ενα βιντεο.

φτιαχνει το βιντεο ολα καλα και μετα ερχεται το τοπικο καναλι παιρνει το βιντεο του κοβει ενα κομματι 30δευτερολπετων προσθετη αλλα 7 δευτερολπετα δικα του και το πλασαρει σαν διαφημιση στην τηλεοραση και πουθενα δεν αναφερει τον δημιουργο.

ποσο για το πουτσο ειμαστε?

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ!!! Του σπας μετα το κεφαλι ή δε το σπας;;;

Πηρα κατι γαντια απο την intersport με μαλακη επενδυση γιατι στα πουσαπς σε εξωτερικο χωρο πιανονται. Για να δουμε.

Η αληθεια ειναι οτι εχω μπει σ εξοδα..εχω παρει τσαντες,σορτακια, μπουστακια, παγουρι, τις προαλλες πηρα στρωμα, βαρη ποδιων. Χαχαχα νομιζω ευκαιρια εψαχνα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...