Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εσείς που ασχολείστε με πρωτεΐνες κτλ, έχετε να προτείνεται κάτι σε recovery protein; Δώστε μου απλά εταιρίες/παραδείγματα, στο παρόν στάδιο δεν με ενδιαφέρουν τιμές/ποσότητες, την έρευνά μου θέλω να ξεκινήσω.

Υ.Γ.: Στον επόμενο που θα κοκορευτεί, θα στείλω τον Φώτη να του ρίξει μπούφλα! :-D

Εγώ παίρνω πρωτεϊνες και τις χρησιμοποιώ στο μαγείρεμα, δεν έχω ακούσει ποτέ για recovery protein !!! 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

(μου είπαν ότι) Η recovery protein, χρησιμοποιείται για ανάπλαση των μυών μετά την άσκηση.

Oλες αυτο κανουν μικροδιαφορες υπαρχουν .Η σημαντικη ειναι το ποσοστο λιπαρων που εχουν ,ολα τα αλλα  ειναι bro science .

• Moderators
Δημοσ.

Ελξεις κανεις πολυ καιρο; Αμα δε βαριεσαι πες και απο βαρη τι ασκησεις κανεις για πλατη και δικεφαλους. Και κιλα. Χωρις κοκορεματα ομως.

παντα εκανα ελξεις!

Δικεφαλο

chin up 3-4(set)χ10 συνηθως δεν βαζω εξτρα κιλα (εχω καταφερει παντως να σηκωθω 2-3 ελξεις με ανθρωπο 50κιλα κρεμασμενο :P)

στραβομπαρα ορθιος 4χ7+7+7χ25 κιλα (τα 7 ειναι 7 ροκανισματα χαμηλα 7 ροκανισματα ψηλα και 7 ολοκληρες)

σφυρια + στραβομπαρα καθιστος 4χ12χ20κιλα & 35 κιλα στη στραβομπαρα

αυτοσυγκεντρωση 4χ12+15 (ή 17 καμια φορα) σε επικλινη παγκο ορθιος την κανω οχι καθιστος (και την κανω σουπερ σετ με μια ασκηση για τρικεφαλο για ζεσταμα )

για πλατη

3-4 σετ ελξεις

μπορει να τα κανω ολα χωρις κιλα στις 10 επαναληξεις αλλιως φορτωνω κιλα στα ποδια (απο 20 μεχρι 30) και κανω οσα βγουν σε καθε σετ

τροχαλια μπροστα και πισω 4χ12χ100 ή 90 κιλα (σουπερ σετ παλι 12 μπροστα 12 πισω διαλλειμα(

κοπηλατικη 1+1+2χ12χ50κιλα/100κιλα (1+1+2 πρωτο αριστερο χερι μετα το δεξι μετα και τα δυο μαζι και μετα διαλλειμα. τα 50 κιλα πανε ανα χερι και τα 100 οταν κανω και τα 2)

Bent Over Barbell Rows+ Link.png Site: αυτη 4χ12χ60-70 κιλα στην 1η και γυρω στα 70 στν δευτερη ασκηση.

αρσεις θανατου 3χ7χ70-90 κιλα

σε αυτη που εχω στο λινκ πυ δεν ξερω πως λεγετε την κανω οχι στο υψος που την κανει αυτος αλλα πιο χαμηλα με κλειστους αγκωνες ωστε να δουλευει πλατη/φτερα

αυτα! αν εχεις καμια απορια γιατι το εγραψα καπως πες μου

• Like 1
Δημοσ.

Recovery protein ε;

In other news

Και εκεί που λες οτι θα αρχίζει να αδειάζει σιγα-σιγά το gym, ξαφνικά δεν βρίσκεις ούτε dumbbell...

Δημοσ.

"Remembered Beer, forgot leg day"...αχαχαχαχαχ

πωωω το παλικάρι , ειπαμε μερικοί δε δουλευουν πόδι αλλα αυτός το γάμησε τελείως αχχαχααχ

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ παίρνω πρωτεϊνες και τις χρησιμοποιώ στο μαγείρεμα, δεν έχω ακούσει ποτέ για recovery protein !!! 

Για πες καμμια ιδεα, γιατι ειχα ρωτησει για αυτο προσφατα. Σε τι φαι βαζεις πρωτεινη?

Δημοσ.

Για πες καμμια ιδεα, γιατι ειχα ρωτησει για αυτο προσφατα. Σε τι φαι βαζεις πρωτεινη?

Κυρίως ενισχύω ποιοτικά τα σνακ μου, πχ βάζω στο frozen yogurt που τρώω τα βράδια προ ύπνου, στο αυγολοκέικ. 

Μπορείς να το ρίξεις όμως και στα φαγητά, πχ στα φασολάκια, στον αρακά. Πειραματίσου και δες τι σου αρέσει, όλα γούστα είναι!

Δημοσ.

καλοκαιρι,διακοπες,ζεστη= αποχη απο το τζιμ , συμπληρωματα , πρωτεινες , κρεατινες  και σαπιλα :P

Δημοσ.

Επιτελους ηρθε ξανα αυτη η γ@@@@νη μερα που εφυγα απο τη προπονηση νιωθοντας σουπερ, power και ευχαριστημενη!!!

Το προγραμματακι εμπλουτιστηκε με leg extention & leg curl 3χ15 στα μηχανηματα (με προσοχη λογω ποδιου)+ οι πιεσεις στηθους με λαστιχο εγιναν στο μηχανημα. Κατι που δε μπορουσα να κανω ουτε στα 2.5Κ που ειναι το κατωτερο.

Επισης προστεθηκαν εκτασεις ωμων με αλτηρες.

Οποτε αυτη τη βδομαδα πηγε τριτη-πεμπτη-παρασκ ενδυναμωση & σκ πισινα.

Αυταααα :) Κατα τ αλλα περιμενω τη Δευτερα με αγωνια. Ημικαθισματακια στις 30μοιρες.. Ας μη μου τα κοψει θεε μ!

• Like 2
Δημοσ.

Επιτελους ηρθε ξανα αυτη η γ@@@@νη μερα που εφυγα απο τη προπονηση νιωθοντας σουπερ, power και ευχαριστημενη!!!

Το προγραμματακι εμπλουτιστηκε με leg extention & leg curl 3χ15 στα μηχανηματα (με προσοχη λογω ποδιου)+ οι πιεσεις στηθους με λαστιχο εγιναν στο μηχανημα. Κατι που δε μπορουσα να κανω ουτε στα 2.5Κ που ειναι το κατωτερο.

Επισης προστεθηκαν εκτασεις ωμων με αλτηρες.

Οποτε αυτη τη βδομαδα πηγε τριτη-πεμπτη-παρασκ ενδυναμωση & σκ πισινα.

Αυταααα :) Κατα τ αλλα περιμενω τη Δευτερα με αγωνια. Ημικαθισματακια στις 30μοιρες.. Ας μη μου τα κοψει θεε μ!

Μαργαρίτα, άσε το leg curl και πιάσε το hip thrust. Με ευχαριστείς αργότερα για τους θεικούς γλουτιαίους που θα φτιάξεις :P (συν του οτι δουλευεις και μηριαιο δικεφαλο)

Δημοσ.

καλοκαιρι,διακοπες,ζεστη= αποχη απο το τζιμ και σαπιλα :P

Εισαι το προτυπο μου .Αλλα οχι και ολο το καλοκαιρι ρε  ειναι πολυς καιρος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...