Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού θέλω όγκο, διατροφή όγκου θα κάνω. Έβαλα στόχο τα +11 κιλά, είμαι στα +2 1/2.

Έκανα σήμερα τις μετρήσεις μου, το στήθος πήρε πολύ. Ο επικλινής και καπάκι κάμψεις με πόδια στα σκαλοπάτια μετά δουλεύει. Μάους, εσύ δεν το ειχες προτείνει αυτό; Άρχοντας  B)

ναι άλλο λέω , το body recomp ειναι "βγάζω λίπος βαζω μυς ταυτόχρονα" . Δηλαδή θα αλλάξεις τη σύσταση , θα εισαι στα ίδια κιλά αλλα με λιγότερο bf κ περισότερο muscle άρα μπορείς να το κάνεις εξαρχής , ποιος ο λόγος να κάνεις όγκο και να προσπαθείς να κάψεις το λίπος του όγκου κ δεν ξέρω κ εγω τι ? μου φαινεται τζάμπα κόπος , όχι πως δεν κάνεις δουλειά αλλα κάνεις παραπάνω δουλειά για το ίδιο αποτέλεσμα γιατι αμα κάνεις όγκο κ έχεις πάρει 2,5 κιλά σε 1,5 μήνα οταν εισαι αδυνατος μόνο όγκος δεν ειναι ... 

κάνε κάτι απλό , κάντο σωστά και μην κουράζεσαι έξτρα , τα ποιο απλά φέρνουν το αποτέλεσμα.

Αν θες όγκο μαζι σου! αρκει να κάνεις όγκο->γράμμωση

αν θες recomp το ίδιο , αλλα μην τα μπερδευεις μεταξύ τους , όπως σου ειπα κάνεις έξτρα κόπο για το ίδιο ή λιγότερο αποτέλεσμα.

καλοπροαίρετα στο λέω , δεν μηδενίζω την προσπάθεια που κάνεις , απλά σου λεω τι θα ηταν καλύτερο

ur choise

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Είμαι άνθρωπος ρε, απλά λιγάκι αδύνατος  :-)

Νίκο, δε σε νιώθω. Μου φαίνετε αδύνατο να βάλω όγκο χωρίς να βάλω λίπος, εξ ου και λέω πώς όταν φτάσω στα κιλά που θέλω (80), θα κάνω recomp για να μείνω στα 80 κιλά αλλάζοντας τη σύσταση.

Μπορώ από τα 72 που είμαι τώρα να πάω στα 80 χωρίς να βάλω λίπος; Κι αν ναι, σε πόσο καιρό; 

Δημοσ.

οχι , εφοσον θα βαλεις κιλα και εφοσον για να βαλεις κιλα θα κανεις υπερθερμιδικη θα βαλεις και λιπος.

το μονο που θα κοιταξεις ειναι να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο...end of story.

ειναι αδυνατον να παρεις 8 καθαρα μυικα κιλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα χρόνο τώρα προσπαθο'υμε να τον παχύνουμε να γίνει άνθρωπος. Άσε να πάρει κανένα κιλό. Δεν παθαίνει τίποτα.

ωρε δε του ειπα να μη πάρει ,  να αποφασίσει τι θα κάνει κ να το κάνει σωστά του ειπα, όχι λιγο απόλα mix και οτι γίνει , τζάμπα κούραση . Ογκος με +100-200 θερμίδες δεν γίνεται , η κάνουμε όγκο/γράμμωση ή κάνουμε recomp

ειναι αδυνατον να παρεις 8 καθαρα μυικα κιλα natural.

fixed

• Like 1
Δημοσ.

Νίκο, δε σε νιώθω. Μου φαίνετε αδύνατο να βάλω όγκο χωρίς να βάλω λίπος, εξ ου και λέω πώς όταν φτάσω στα κιλά που θέλω (80), θα κάνω recomp για να μείνω στα 80 κιλά αλλάζοντας τη σύσταση.

Μπορώ από τα 72 που είμαι τώρα να πάω στα 80 χωρίς να βάλω λίπος; Κι αν ναι, σε πόσο καιρό; 

Body Recomp ειναι καινουρια εννοια? Τον τελευταιο χρονο την ακουω συνεχεια αλλα πιο πριν δεν τη γνωριζα. Προφανως ειναι να κρατας τα κιλα σου αλλαζοντας την δομη του σωματος σου. Στην ουσια ειναι σαν συντηρηση, αλλα συντηρηση θερμιδων? Καθαρη Εννοια Συντηρησης που λενε, ειναι να διατηρεις το σωμα σου ανεπαφο, ουτε ογκο ουτε γραμμωση?

Παντως οπως το περιγραφεις ειμαι και γω. Επειδη φοβαμαι να βαλω το κατι παραπανω στο φαι, το παω αργα και σταθερα και ενω δεν αλλαζει πολυ το βαρος μου αλλαζει το σωμα μου. Τωρα που πεισμωσα και αρχισα να τρωω λιγο παραπανω αμεσως την ειδα την κοιλιτσα....

Δημοσ.

μην φοβαστε ρει....

Ολα στο χερι σας ειναι.. μην τρομαζουμε μεβτο παραμικρο...

Λιγο το φαι να καψεις και κανεις την προπονηση που εκανες με ενταση θα σαι κομπλε..

Οκ αν το γαμησεις θα σε αφησει και αυτο...

Γιαννη νομιζω αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο...

Πιο ευκολο ειναι να βαλεις λιπος και μετα να διαμορφωσεις το σωμα σου οπως γουσταρεις...

Παντως εγω να πω μια μικρη μου μαλακια...

Τοσα χρονια φοιτητης(4.5) τελευταιο εξαμηνο πηγα γυμναστηριο ενω θα μπορουσα να χω πιο καλες βασεις...

Τωρα λεω τι σκατα εκανα.. γιατι μου αρεσει τρελα...

Ειδικα οταν φτανεις στο σωμα σου στα ορια και λες δεν εχει αλλο, κανεις υπομονη και δινεις ξανα...

Δημοσ.

τι δεν νιώθεις ? body recomp κάνει οποιος έχει να χάσει λιπος και θέλει να βάλει μυς ,να μείνει στα ίδια κιλά κ να αλλάξει τη σύσταση.

εσυ θες να βάλεις μυς , έχεις λιπος ? δεν νομίζω .

θα να εισαι 80 κιλά λες, ωραία, κάνε καθαρό όγκο μέχρι τα 85 και μετά γράμμωση στα 80(πχ) και διατήρισε τα , αυτό που κάνεις θα πάρει διπλάσιο χρόνο και θα σε κουράσει , δεν γίνεται όγκος αν φοβάσαι να φας μην πάρεις λίπος , εφόσον δεν τρως σαβούρες δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.

θες και αερόβια ? εννοείται πως θα κάνεις αφου σου αρέσει κ θες να κρατάς κ το καρδιοαναπνευστικό σου σε καλο επίπεδο , απλά ΦΑΕ!

:-)

• Like 1
Δημοσ.

το recomp είναι όντως πολύ αργό (και μιλάω εγώ που σε μένα ήταν 100% επιτυχημένο), αλλά το μεγαλύτερο θέμα του είναι ότι μπορεί να μην πετύχει και καθόλου και να κάνεις μια τρύπα στο νερό γιατί έχει 2-3 συγκεκριμένα διατροφικα προτόκολα που δουλεύει καλά (intermittent fasting ή low cal με high carb reefed day cycle). Με χύμα διατροφικά προτόκολα δεν το βλέπω...Τελος, είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον τελείως αρχάριο στα 6μνα noob gains, τότε δεν θέλει τίποτα συγκεκριμένο απλά γίνεται μόνο του.

θέλει πολύ προσοχή με 3 πράματα

1) μέτρηση βάρους και μεζούρας μέσης κάθε 2 εβδομάδες και αλλαγές στο πρόγραμμα κτλ αναλόγως

2) οι επιδόσεις πρέπει όπωσδήποτε να ανεβαίνουν, στην συγκεκριμένη μέθοδο αν σηκώνουμε συνεχώς τα ίδια, το σώμα θα μένει ίδιο. 

3) Δυνατό πρόγραμμα προπόνησης.. όχι λάστιχα, κολύμπι και κάμψεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Και γω αυτο λεω.. βαρα βαρια κιλα.στις ασκησεις που προτεινα και μετα να τα ξαναπουμε...

Αυτο που λεει ο νικος ειναι απλο και κατανοητο...

Δημοσ.

μετανιώνωωω, καθε ωρα και στιγμή μετανιωωωνωωωω, που εφαγα τοσο πολύ, μετανιωνωωωω, μετανιωωνωωωω. Η αρχή της μπάκαC! :D

Μαζεψα τα πραγματα, έχω καιρο για διπλή προπόνηση σήμερα!

Δημοσ.

Εμενα η αεροβια με κοβε παρα πολυ... 

Δλδ πώς ακριβώς σε έκοβε;

Έκανες μισή ώρα ξερω γω με φουλ παλμούς; Ετσι λογικό να σε κόβει.

Η είσαι έτοιμος για αγώνες 80 κιλά με 7% λίπος ξέρω γω, έτσι έχεις δίκιο ότι σε κόβει.

Το αν γίνεται πριν η μετά τα βάρη η αεροβική επίσης δεν έχει καμία σημασία εκτός και αν είσαι για αγώνες.

Αερόβιο κάνουμε για καύση λίπους, για εκγύμναση καρδιάς ,για φυσική κατασταση. Γενικότερα για την καλή υγεία, οπότε για μένα όποιος δεν κάνει καθόλου αερόβιο κάνει μια μαλακία και μισή.

Προσωπικά με υπερθερμιδική διατροφή τις 2 πρώτες βδομάδες που είχα ξεκινήσει κάνοντας μόλις 5 λεπτά διάδρομο μέρα παρά μέσα ίσα ίσα για το ζέσταμα κατέληξα με bloated face κοινώς γοριλόφατσα και ήμουν 63 κιλά σκέψου.

Τώρα είμαι 70... Εννοείται ότι πλέον χτυπάω αερόβιο μέτριας προς μεγάλης έντασης για κάνα τέταρτο και συνεχίζοντας υπερθερμιδική διατροφή τα πραγματα είναι σαφώς καλύτερα, όντως κρατάς το λίπος χαμηλότερα απ ότι αν έκανα τη γυμναστική του γορίλα δλδ "πάω γυμναστήριο να σηκώσω βάρη και τρώω 3000 θερμίδες χωρίς αερόβιο όμως γιατί θα χάσω μύες ουγκ ουγκ ουγκ".

Ετσι όπως τα λέει ο Γιάννης27 είναι...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

νικο που βασιζεις οτι αεροβικη πριν και μετα τα βαρη εχει το ιδιο αποτελεσμα?

αν ακολουθησεις ενα δυο πραγαμτα σωστα οτι και να κανεις αεροβιο ή βαρη δεν γινεσαι γοριλας

εσυ προφανως δεν ετρωγες σωστα και για αυτο εγινες ετσι οπως λες

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...