Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι απολυτη, απαραιτητη προυπόθεση η δυναμη για να σε παει υψηλότερα από τους αλλους σε ένα αθλημα. Η δυναμη χρειαζεται και ειναι βασικο δομικό της επιτυχίας ως ένα σημειο, ως το σημειο που δεν επηρεάζει την ταχυτητα σου, την ελαστικότητα των μυών σου κλπ απο ένα σημειο και έπειτα αποτελή τροχοπέδη για έναν αθλητη.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το άρθρο που πόσταρα? Τα farmers walk που ανέφερα? Ή ότι αν θες να βελτιώσεις τις επιδόσεις σε ένα άθλημα ή μια ασχολία σου , το να γίνεις δυνατότερος θα σε πάει εκεί που θες. Αν το τελευταίο σου φαίνεται επαναλαμβανόμενο μοτίβο τι να πω. Τότε όταν θα πέφτει ένα θέμα στο τραπέζι , εμείς θα λέμε ένα κάρο μαλακίες και τα βασικά θα τα πετάμε από την πόρτα για να μη φανούμε επαναλαμβανόμενοι σε κάτι τύπους σαν και σένα που περιμένουν την επιφοίτηση. Trolling succesful btw

Αφού το έχεις καταλάβει οτι είσαι επαναλαμβανομενος...

Επίσης

Αν θέλεις να κανείς σωστή κριτική θα πρέπει να κολλησεις και τις ανάλογες ταμπέλες.

Πχ

Δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους fitnessακηδες επειδή το ντουλαπαmode ειναι καλύτερο στα ματιά μου...

Μιας και μιλάς για successful trolling...

Δεν ειναι απολυτη, απαραιτητη προυπόθεση η δυναμη για να σε παει υψηλότερα από τους αλλους σε ένα αθλημα. Η δυναμη χρειαζεται και ειναι βασικο δομικό της επιτυχίας ως ένα σημειο, ως το σημειο που δεν επηρεάζει την ταχυτητα σου, την ελαστικότητα των μυών σου κλπ απο ένα σημειο και έπειτα αποτελή τροχοπέδη για έναν αθλητη.

Some common sense... Finally

Δημοσ.

Chris τι καταλαβαίνεις όταν μιλάμε για δύναμη? Τίποτα μαστόδοντα? Δυνατός όσο δυνατός μπορείς να είσαι στα πλαίσια αυτού που κάνεις. Αν κάνεις κρίκους, τόσο δυνατός όσο δυνατός μπορείς να είσαι και να αποδίδεις. 

Αφού το έχεις καταλάβει οτι είσαι επαναλαμβανομενος...

Επίσης
Αν θέλεις να κανείς σωστή κριτική θα πρέπει να κολλησεις και τις ανάλογες ταμπέλες.
Πχ
Δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους fitnessακηδες επειδή το ντουλαπαmode ειναι καλύτερο στα ματιά μου...

Μιας και μιλάς για successful trolling...

Some common sense... Finally

Ποιος μίλησε για ντουλάπα mode? Ειλικρινά έχει πέσει τόσο κόμπλεξ στα μάτια σου που δεν βλέπεις τίποτα πλέον. Είπε κανείς εδώ, γίνετε ντουλάπες?Άλλο αν στα πλαίσια του χιούμορ να πειράξουμε τα παλικάρια εδώ μέσα και να ελαφρύνει η κουβέντα. Α, δεν βάλαμε χαμογελάκια παντού. Ε εντάξει , λογικό να μπερδεύτηκες.

Και μας μιλάς για common sense? Ουστ. Τρολάκι.

Δημοσ.

Τώρα το θετεις σε σωστότερη βάση, αλλά και πάλι το σημαντικότερο για μένα είναι να κατέχεις την τεχνη του αθληματος το οποίο υπηρετείς και μετά έρχονται όλα τα αλλα παρε παραδειγμα τον http://3-ponto.blogspot.gr/2013/06/larry-legend.html δεν πηδουσε εφημεριδα, σαφως και δεν ηταν γυμνασμένος σε συγκριση με τους αντιπαλους του, δεν ηταν γρήγορος και απο ένα σημειο και μετά με το ζορι περπατουσε λογω προβληματων στη μεση κατείχε ομως σε απόλυτο βαθμο τα μυστικά του αθληματος, κατι που τον έκανε έναν απο τους καλύτερους.

Σαφεστατα και αν ηταν πιο αθλητικός θα πηγαινε σαφώς ψηλότερα αλλά βασικη προυπόθεση της επιτυχίας είναι να κατέχεις την τεχνη του αθληματος το οποίο υπηρετείς.

Δημοσ.

Ε εντάξει, γιαυτό χρησιμοποιώ και το all things considered equal. Η τεχνική, γνώση ,είναι πάντα το πρώτο πράγμα και το σημαντικότερο.\

Χιουμοριστικό , η στιγμή όμως με τη γάμπα τα σπάει. That leg hasnt stopped bleeding from deadlifting since the 70s.

Δημοσ.

Chris τι καταλαβαίνεις όταν μιλάμε για δύναμη? Τίποτα μαστόδοντα? Δυνατός όσο δυνατός μπορείς να είσαι στα πλαίσια αυτού που κάνεις. Αν κάνεις κρίκους, τόσο δυνατός όσο δυνατός μπορείς να είσαι και να αποδίδεις. 

Ποιος μίλησε για ντουλάπα mode? Ειλικρινά έχει πέσει τόσο κόμπλεξ στα μάτια σου που δεν βλέπεις τίποτα πλέον. Είπε κανείς εδώ, γίνετε ντουλάπες?Άλλο αν στα πλαίσια του χιούμορ να πειράξουμε τα παλικάρια εδώ μέσα και να ελαφρύνει η κουβέντα. Α, δεν βάλαμε χαμογελάκια παντού. Ε εντάξει , λογικό να μπερδεύτηκες.

Και μας μιλάς για common sense? Ουστ. Τρολάκι.

Μιλάς για κόμπλεξ όταν θέλεις να γίνεις σαν τον Tate?

Seriously?

Πήγαινε για κανά squat and oats και ξανά σκέψου την απάντηση σου.

Επίσης

Ειναι το fitness topic και όχι το bearmode topic...

Ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Δημοσ.

Βέβαια ο dakon, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις του, έχει συνεισφέρει απείρως στο θρεντ - unlike you. Μη γίνεσαι θρασύδειλος. Κρίμα είναι, νέο παιδί.

Δημοσ.

Έχω κόμπλεξ εφόσον θέλω να γίνω σαν τον Tate 

Ας πάω να κάνω squats. 

Και είναι το ''fitness'' topic. 

Τι να πρωτοσχολιάσω. 

επ,Yin τώρα που πόσταρες , πως τα πάμε με το πρόγραμμα? Παρατηρήσεις? Πονάκια? Προβληματικές ασκήσεις? Κρατάς ημερολόγιο προπόνησης? ϊσα ίσα τα νούμερα και επαναλήψεις. 

Δημοσ.

επ,Yin τώρα που πόσταρες , πως τα πάμε με το πρόγραμμα? Παρατηρήσεις? Πονάκια? Προβληματικές ασκήσεις? 

Όχι, όλα οκ. Την περασμένη βδομάδα με ενόχλησε λίγο η μέση μου αλλά για κάποιο μυστήριο, βλαμμένο λόγο ξεκίνησε στο τρέξιμο κι όχι σε κάποια άσκηση. Τώρα πέρασε. Εχθές είχα πάλι deadlift κι εκτός του ότι δεν ψόφησα αυτή τη φορά, ανέβασα και 5 κιλά στο τελευταίο σετ. Μάλλον είναι αυτό που σου έλεγα που το κάνει πιο δύσκολο από το squat - squat έχω κάνει πολύ περισσότερο καιρό από deadlift.

Γενικώς κανένα θέμα πέρα από αυτό με τα χέρια που σου είπα για το stiff legged. Υπάρχει ένα θεματάκι εκεί γιατί με ζορίζουν λίγο οι τένοντες και είμαι μουσικός. Μάλλον με βλέπω για γάντια.

Δημοσ.

ετοιμάζομαι να μπω σε κέτο για καιρό
θα αλλάξω ολοκληρωτικά την διατροφή μου σε κέτο , δεν θα την κάνω για 1-2 μήνες  
κάθε 3ης μήνες περίπου θα κάνω υδατανθράκωση με pizza/παγωτό και οτι άλλο μπορέσω να σκεφτώ(γιατι στις γιορτές τρώω , δεν κάθομαι σαν τον περίεργο να τα κοιτάω).

στην κέτο θα έχω μπέικον , λουκάνικα , χοιρινό,κοτόπουλο, μοσχάρι , αυγά, τυρί , ταχίνι , φυστικοβούτιρο και ότι άλλο λιπαρό και νόστιμο μπορώ να σκεφτώ
τα Χριστούγεννα θα τα βάλω κάτω και θα δω πόσο με ωφέλησε , αν λειτουργήσει καλά πάνω μου όπως σε ενα gym buddy που ειναι όλο το χρόνο κομμένος και τουμπανέιρο θα την κρατήσω για πάντα.(εκτός απροόπτου) .

σήμερα που είχα προπόνηση χέρια είχα φορέσει αμάνικη (σπάνια φοράω αμάνικη γενικά , συνήθως φοράω ρούχα που κολυμπάω γιατι νιώθω άνετος). Πόσο πορωτικό να βλέπεις 2 φλέβες χοντρές απο την κορυφή του χεριού μέχρι και κάτω απο το δικέφαλο να πετάνε και όλους τους μυς στα χέρια να διαγράφονται και να χωρίζουν 
είχα να τα δω αυτά απο πριν το στρατό  :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κόμπλεξ εφόσον θέλω να γίνω σαν τον Tate 

Ας πάω να κάνω squats. 

Και είναι το ''fitness'' topic. 

Τι να πρωτοσχολιάσω. 

Αν θέλεις Να σχολειασεις κάτι, ξεχνά την κασέτα με την δύναμη θα μείνεις στασιμότητα και όλο το ευαγγέλιο σας.

Simple staff

Δημοσ.

Μπορεί να είναι θέμα pattern overload. Δηλαδή ζορίζεται μια ήδη ζορισμένη περιοχή. Σε πια περιοχή του χεριού? Αγκώνες? Πήχεις? Καρπός?

Δημοσ.

Πήχεις. Honestly πιστεύω ότι είναι επειδή τα χέρια μου είναι πολύ πιο αδύναμα από τα πόδια άρα το stiff legged βγαίνει εύκολα από άποψη ποδιών κτλ, αλλά δεν μου είναι εύκολο να κρατήσω τη μπάρα με πολλά κιλά. Παίζει σοβαρά να φόρτωνα κι άλλα αν δεν ζορίζονταν τα χέρια.

Δημοσ.

Πήχεις. Honestly πιστεύω ότι είναι επειδή τα χέρια μου είναι πολύ πιο αδύναμα από τα πόδια άρα το stiff legged βγαίνει εύκολα από άποψη ποδιών κτλ, αλλά δεν μου είναι εύκολο να κρατήσω τη μπάρα με πολλά κιλά. Παίζει σοβαρά να φόρτωνα κι άλλα αν δεν ζορίζονταν τα χέρια.

Αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάρα και εγκαταλείπει η λαβή σου πριν τα πόδια τότε στα οριακά σετ βάλε straps...Και σιγά σιγά θα φτιάξουν και οι λαβές...μπορείς να κάνεις και 1-2 ασκησούλες για να δώσεις ένα boost.

Δημοσ.

το θέμα με τους πήχεις το έχω και εγώ

αν φορτώσω πολύ πράγμα πονάνε υπερβολικά και παθαίνω και μικροτραυματισμούς 

κανονικά θα έπρεπε να τους περιμένω να δυναμώσουν γιατι δεν ακολουθούν το υπόλοιπο σώμα αλλα δεν ψήνομαι

σήμερα έκανα κάμψεις δικεφάλων με μπάρα 40kg και πόναγε ο αριστερός πήχης σε σημείο να θέλω να πετάξω την μπάρα 

αλλα οκ .. δεν είμαστε τέλειοι ... κάποια στιγμή όλα θα φτιάξουν , με υπομονή ..

και το περίεργο ειναι οτι δεν έχω μικρούς πήχεις ...... anyway .. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...