YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάρα και εγκαταλείπει η λαβή σου πριν τα πόδια τότε στα οριακά σετ βάλε straps...Και σιγά σιγά θα φτιάξουν και οι λαβές...μπορείς να κάνεις και 1-2 ασκησούλες για να δώσεις ένα boost. straps?
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πάντα τα χέρια είναι πιο αδύναμα από τα πόδια. Λοιπόν εγώ θα πω μια τρελή ιδέα που δούλεψε για έναν επαγγελματία strongman και το μοιράστηκε και μπορεί να δουλέψει για σένα , αν τη δουλέψεις. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Μη βάλεις γάντια πάντως. Ούτε στραπς. Συνήθως τη λαβή τη δυναμώνουμε κρατώντας στατικά τα βάρη. Σιγά σιγά το πράγμα έρχεται στα ίσα του. Μπορείς αρχικά να μειώσεις τις επαναλήψεις στα dumbell row στις 8 και να ανεβάσεις το βάρος. Αλλά εφόσον θες και ευλιγισία στα δάχτυλα (την οποία μη φοβάσαι δε χάνεις εφόσον την προπονείς στα όργανα και με διατάσεις στο σπίτι ), πάρε ένα σκουπόξυλο και αρχίνα να το περιστρέφεις και να χτυπάς μαξιλάρια και να δουλεύεις τέτοιες κινήσεις.Δε μπορώ να βρω το βίντεο που το λέει ο τύπος , αλλά δε βλέπω λόγο γιατί να μη το δουλέψεις. Έχει και πλάκα.
bosei Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 straps? Τυλίγεις γύρω από την μπάρα ενώ το άλλο άκρο είναι περασμένο γύρω από τον καρπό σου και δεν ζορίζεται τόσο η λαβή σου. 1
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πάντα τα χέρια είναι πιο αδύναμα από τα πόδια. Λοιπόν εγώ θα πω μια τρελή ιδέα που δούλεψε για έναν επαγγελματία strongman και το μοιράστηκε και μπορεί να δουλέψει για σένα , αν τη δουλέψεις. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Μη βάλεις γάντια πάντως. Ούτε στραπς. Συνήθως τη λαβή τη δυναμώνουμε κρατώντας στατικά τα βάρη. Σιγά σιγά το πράγμα έρχεται στα ίσα του. Μπορείς αρχικά να μειώσεις τις επαναλήψεις στα dumbell row στις 8 και να ανεβάσεις το βάρος. Αλλά εφόσον θες και ευλιγισία στα δάχτυλα (την οποία μη φοβάσαι δε χάνεις εφόσον την προπονείς στα όργανα), πάρε ένα σκουπόξυλο και αρχίνα να το περιστρέφεις και να χτυπάς μαξιλάρια και να δουλεύεις τέτοιες κινήσεις.Δε μπορώ να βρω το βίντεο που το λέει ο τύπος , αλλά δε βλέπω λόγο γιατί να μη το δουλέψεις. Έχει και πλάκα. A ναι άλλο ένα πρόβλημα που ξέχασα, το dumbell row τι άβολη άσκηση Οκ, γάντια δε θα βάλω αλλά και το θέμα με τους κάλους δεναι λίγο για 'μένα ε. Ακόμα δεν έχω βγάλει αλλά το βλέπω να 'ρχεται.
bosei Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πάντα τα χέρια είναι πιο αδύναμα από τα πόδια. Λοιπόν εγώ θα πω μια τρελή ιδέα που δούλεψε για έναν επαγγελματία strongman και το μοιράστηκε και μπορεί να δουλέψει για σένα , αν τη δουλέψεις. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Μη βάλεις γάντια πάντως. Ούτε στραπς. Συνήθως τη λαβή τη δυναμώνουμε κρατώντας στατικά τα βάρη. Σιγά σιγά το πράγμα έρχεται στα ίσα του. Μπορείς αρχικά να μειώσεις τις επαναλήψεις στα dumbell row στις 8 και να ανεβάσεις το βάρος. Αλλά εφόσον θες και ευλιγισία στα δάχτυλα (την οποία μη φοβάσαι δε χάνεις εφόσον την προπονείς στα όργανα), πάρε ένα σκουπόξυλο και αρχίνα να το περιστρέφεις και να χτυπάς μαξιλάρια και να δουλεύεις τέτοιες κινήσεις.Δε μπορώ να βρω το βίντεο που το λέει ο τύπος , αλλά δε βλέπω λόγο γιατί να μη το δουλέψεις. Έχει και πλάκα. Αυτό λες ε ?
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Τι γνώμη έχετε για το spinning? Εχει κανει κανεις; Με ψηνει να παω ένας φίλος αλλά δεν τρελαίνομαι για ομαδικα προγράμματα με πορωμένους γυμναστες.
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Όχι , καμμία σχέση. Παίρνεις όντως ένα ξύλο και το περιστέφεις σαν Jedi και βαράς σάκους και μαξιλάρια. Yin , ότι και να λέμε εμείς , αν οι κάλοι είναι θέμα στη δουλειά σου, τότε γάντια. Θα ήθελα να έχεις μια δυνατή χειραψία με κάλους , έτσι να ψαρώνει ο κόσμος, αλλά δε θα φτάσουμε και στην υπερβολή. Γαντάκια.
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Όχι , καμμία σχέση. Παίρνεις όντως ένα ξύλο και το περιστέφεις σαν Jedi και βαράς σάκους και μαξιλάρια. Yin , ότι και να λέμε εμείς , αν οι κάλοι είναι θέμα στη δουλειά σου, τότε γάντια. Κοίτα για την ώρα το αφήνω ακόμα. Προσέχω και αν δω ότι πάει να μου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα θα δω τι θα κάνω. Επειδή παλιότερα είχα θέματα με τενοντίτιδες, παίζει πολύ σοβαρά η γυμναστική να το φτιάξει τελικά αντί γι'αυτό που φοβάμαι. Τα χέρια μου είναι αισθητά λιγότερο ευπαθή από τότε που ξεκίνησα βάρη. Στο dumbell row αντί για κωπηλατική επιμένεις ε; :ρ
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 τι μουσική ακούτε στην προπόνηση ? εγώ την βρίσκω με τέτοια φάση ιδικά αν με πιάσει καλά αυτό που ακούω μπορώ να δώσω πόνο μια φορά ξέχασα mp3/κινητό σπίτι και έκανα προπόνηση με την μουσική του γυμναστηρίουκαταραμένη μέρα , βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή , πήγα να κοιμηθώ όρθιος .
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 τι μουσική ακούτε στην προπόνηση ? εγώ την βρίσκω με τέτοια φάση Μεγάλο θέμα ανοίγεις ρε 'συ Νίκο. Πάω για κάτι δουλειές. Θα ποστάρω πλέηλιστ όταν γυρίσω :ρ
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 1-2 μήνα τουλάχιστον η κάθε άσκηση. Οι πολλές αλλαγές βλάπτουν. Επειδή θα γίνουμε μουσικό thread , παιδιά ήρεμα με τα τραγούδια.
bosei Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εγώ σπάνια ακούω μουσική...αν μου ρθει όμως συνήθως ακούω Iron Maiden και Metallica + Από τα πιό ποροτικά που έχω ακούσει σε προπόνηση είναι αυτό: (Από 2:20 και μετά).
YiN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πλάκα πλάκα, υπάρχει ένα θρεντ στο φόρουμ της μουσικής για σάουντρακ γυμναστηρίου. Θα το ξεθάψω. Εγώ σπάνια ακούω μουσική... Τσκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις