yannis27gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Θεμα για ζαλαρη συζητηση που προεκυψε απο την περιεργια μου. Οταν κανεις γυμναστικη αλλαζει το DNA σου? Οχι βασικα χαρακτηριστικα κομματια, αλλα οι αλλαγες στο σωμα σου, επιφερουν μικροαλλαγες στο γενετικο σου υλικου, το οποιο να περνιεται στην μετεπειτα γενια? Δλδ αν εισαι 80 κιλα με 8% την στιγμη που κανεις παιδι, θα εχει γενετικη προδιαθεση σε αθλητισμο και μυικοτητα, και αντιστοιχα αν εισαι 100 με 27% θα εχει προδιαθεση σε παχος και θα ειναι ενδομορφος κτλ? Οχι, δεν επηρεάζεται το DNA από τις επιλογές που κάνεις ως άτομο. Είναι ήδη καθορισμένο κατά τη διάρκεια της σύλληψης και μένει αναλλοίωτο σ' όλη σου τη ζωή -εκτός κι αν επηρεαστεί από παράγοντες μετάλλαξης όπως ακτινοβολία. Γι αυτό βγάλε το κινητό από την τσέπη, δε το θες κοντά στα @@ σου -------------------\ Πονάει όλο το κορμί, ειδικά τα πόδια που τα έχω βάλει στο μάτι αφού έχω σκοπό να τα μετατρέψω από καλαμάκια σε γυμνασμένα και να καταρρίψω την ιδέα περί "σκαριού". Είχα κανονίσει κάθε Κυριακή πρωί να πηγαίνω βόλτα το σκύλο αλλά δε νομίζω να το κάνω, έχω ανάγκη να ξεκουραστώ. Εν τω μεταξύ, εδώ και 2 βδομάδες ακολουθώ διατροφή στο στυλ που ανέφερε παλιότερα ο Άλεξ. Δηλαδή τις 4 μέρες που γυμνάζομαι με βάρη τρώω πολύ πολύ ενώ τις υπόλοιπες τρεις που είτε κάνω αεροβική είτε ξεκούραση τρώω πολύ λιγότερο. Αν ας πούμε έχω στόχο τις 2500 θερμίδες, τις μέρες που γυμνάζομαι πάω στις 2800 και τις άλλες 2200. Παρατηρώ ότι λειτουργεί πολύ θετικά καθώς ναι μεν βάζω πιο αργά κιλά αλλά μπαίνουν σωστά κι έτσι θα είναι πιο εύκολο αργότερα όταν θα κάνω γράμμωση. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 λιβε αυτο ειναι το νοημα του να κανεις προπονηση με καποιον πιο γρηγορο απο σενα !αυτο το να σε τραβαει που λεμε εννοουμε να σε κανει να πας λιγο πιο γρηγορα ή λιγο πιο μακρια απο οτι μπορεις!
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μαλλον παρα εκανα εντιτ στη μια σα φαντασμα φαινεται χαχα! Παρολαυτα τρικεφαλακι says hi! Sent from my iPhone using Insomnia 5
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μαλλον παρα εκανα εντιτ στη μια σα φαντασμα φαινεται χαχα!<br><br> Παρολαυτα τρικεφαλακι says hi!<br><br><br><br> <br><br><br><br> <br><br><br><br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia τουμπανος κοπελια ,εχεις παρει σημαντικα σε σχεση με την αρχη. Sent from my ipad4 using Insomnia 2
wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 wizzy ποσες θερμιδες παιζει να εκαψες και τι φαγητο να εριξες τωρα... Υπολογίζω, βάσει προηγούμενων στατιστικών (διάρκεια ποδηλασίας, απόσταση διαδρομής, δυσκολία διαδρομής κτλ), ότι πρέπει να έκαψα γύρω στις 3000 θερμίδες. Πάντως, μετά από κάθε ποδηλασία, τρώω πολύ προσεκτικά - δεν χλαπακιάζω ό,τι βρω μπροστά μου. Φροντίζω να παίρνω πρωτεΐνη (σε μορφή recovery bars) για αποκατάσταση των μυών και επικεντρώνω τα γεύματά μου σε συνδυασμό υδατανθράκων και πρωτεϊνών. ΟΚ, μία φορά το μήνα, μπορεί να "χτυπήσω" και ένα παγωτό, μετά την ποδηλασία, αλλά δεν λέει κάτι... Αποτελέσματα 1ης εβδομάδας προπόνησης άνω κορμου "Πρόγραμμα yannis27gr" Ημέρα Άσκηση Επαναλήψεις (5 sets/failure) Δευτέρα Chin ups 4, 5, 5, 4, 4 Τρίτη Push ups 14, 16, 15, 15, 15 Τετάρτη Pull ups 1, 1, 1, 0, 1 Πέμπτη Push ups 15, 15, 16, 15, 15 Παρασκευή Chin ups 5, 5, 4, 4, 4 Την επόμενη εβδομάδα αντί για δύο μερες Chin ups θα έχει δύο μέρες Pull ups και αντί για push ups θα έχει βυθίσεις τρικεφάλων. Αποτελέσματα 2ης εβδομάδας προπόνησης άνω κορμου "Πρόγραμμα yannis27gr" Ημέρα Άσκηση Επαναλήψεις (5 sets/day @ failure) Δευτέρα Pull ups 1, 1, 1, 1, 1 Τρίτη Diamond Push ups 13, 13, 13, 11, 13 Τετάρτη Chin ups 5, 5, 5, 5, 5 Πέμπτη Diamond Push ups 13, 13, 13, 13, 13 Παρασκευή Pull ups 1, 1, 1, 1, 1 Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφω στο πρόγραμμα της προ-προηγούμενης εβδομάδας (όπως στο quoted post), την μεθεπόμενη στο πρόγραμμα της εβδομάδας που πέρασε κι ούτω καθεξής. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για πρόοδο, αλλά παρατηρώ ότι σταθεροποίησα τις επαναλήψεις των Chin Ups και των Pull Ups. Κάποιες φορές κατάφερα να κάνω και άλλη μισή επανάληψη στα Pull ups, αλλά εφόσον δεν την ολοκλήρωσα δεν είναι άξια σημείωσης. Την επόμενη εβδομάδα θα πιεστώ να αυξήσω τις επαναλήψεις σε Chin Ups και να σταθεροποιήσω τις επαναλήψεις των Push Ups σε 16. 1
yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Κάπου διάβασα ότι αν δεν μπορείς να κάνεις τουλάχιστον 4 pull up, είναι καλύτερα να κάνεις το ανάποδο pull up. Δηλαδή, πάτα σε καρέκλα για να φέρεις το πηγούνι πάνω από την μπάρα και κατέβαινε αργά, χωρίς βοήθεια καρέκλας. Ξανά καρέκλα για πάνω, ξανά κατέβασμα χωρίς. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτό wizzy, υποτίθεται ότι σε δυναμώνει πιο γρήγορα ώστε να ανεβάσεις τον αριθμό επαναλήψεων των κλασικών pull up. Btw, είναι κι άλλος που κάνει περισσότερα pull ups απ' ότι chin ups; Υποτίθεται ότι το 2ο είναι πιο εύκολο αλλά σε μένα δε βλέπω κάτι τέτοιο να ισχύει. 1
wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γιάννη, το ξέρω το "κόλπο" με την καρέκλα, απλά είπα να "δυσκολέψω" λίγο τον εαυτό μου κι ας είναι πιο αργή η πρόοδος, δεν με πειράζει. Εννοείς ότι κάνεις pull ups πιο εύκολα από ότι chin ups;
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Wiz you δεν δυσκολευεις τον εαυτό σου , πρακτικά δεν τον βοηθάς. Κανε αυτο που λέει ο Γιάννης , η αρνητικές η αν δεν θες για οποίο λόγο , πάρε ενα λάστιχο πέρασε το γύρο απο το μονόζυγο βάλε το πόδι σου μέσα και χρησιμοποίησε το για να μειώσεις το βάρος του σώματος σου ώστε να βγάζει περισσότερες επαναλήψεις. Μετά μειώνεις την αντίσταση του λάστιχου με άλλο και σηκώνεις μεγαλύτερο βάρος μέχρι να σηκώνεις τον εαυτό σου.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γιαννη δεν σε ξεχασα... ρωτησα τον πατερα μου αλλα δεν ειχε το τηλεφωνο του.... Βραχε το dna μην χαιρεσαι δεν αλλαζει αν.ειναι.να σε.πεσουν τα μαλλια θα σε πεσουν
yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Live, έβγαλα άκρη. Βρήκα μια εταιρεία που φέρνει αυγά στην Καλλικράτεια και συννενοήθηκα να πάνε στο συγκεκριμένο Σ/Μ ασπράδια για μένα. Wizzy, δεν είδα να κάνεις καμιά πρόοδο στα Pull up γι αυτό σου είπα να κάνεις αρνητικες.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Κάπου διάβασα ότι αν δεν μπορείς να κάνεις τουλάχιστον 4 pull up, είναι καλύτερα να κάνεις το ανάποδο pull up. Δηλαδή, πάτα σε καρέκλα για να φέρεις το πηγούνι πάνω από την μπάρα και κατέβαινε αργά, χωρίς βοήθεια καρέκλας. Ξανά καρέκλα για πάνω, ξανά κατέβασμα χωρίς. φερε μου αυτο που το διαβασες να στο υπογραψω ετσι ακριβως γινεται ! και το ιδιο ακριβως ισχυει στις βυθισεις στο διζυγο ! ειναι δυσκολη ασκηση και οι αρχαριοι μπορει στην αρχη να μην μπορουν να κνουν ουτε μια επαναληψη ! κατεβαινουμε λοιπον πολυ αργα μεχρι κατω - και σηκωνομαστε με τα ποδια ! ξανα αργα αργα αρνητικη μεχρι κατω- ξανα σηκωμα με τα ποδια ! κανοντας το συνεχεια θα φτασουμε να κανουμε 3-5-10 επαναληψεις χωρις να το καταλαβουμε . μαργαριτα οπως λεει κ ο φωτης τουμπανος ! μπραβο σου μεγαλη διαφορα , εχεις κανει πολυ καλη δουλεια ! θα τραβας φαπα στο αγορακι σου αν σου κανει καμμια στραβη και θα την ακουει
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ανάποδη για να δουλεύει και ο τρικέφαλος. =p 2
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 οσο πιο κλειστη η λαβη τοσο περισσοτερο δουλευουν τα τρικεφαλα και λιγοτερο το στηθος ! οσο πιο ανοιχτη η λαβη , το αντιθετο ..
Liverpool89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Live, έβγαλα άκρη. Βρήκα μια εταιρεία που φέρνει αυγά στην Καλλικράτεια και συννενοήθηκα να πάνε στο συγκεκριμένο Σ/Μ ασπράδια για μένα. Wizzy, δεν είδα να κάνεις καμιά πρόοδο στα Pull up γι αυτό σου είπα να κάνεις αρνητικες. Μια χαρα.. Εγω ψιλοφοβηθηκα απο αυτα του σουπερ μαρκετ που δεν επαιρνα ελεγα μεχρι να παραγγειλω να ειχα μια δεκαδα.. Πηρε ο αδερφος μου και μεσα ειχε πουλακι ... deload Σημερα πορωση.. τελος πρωτεινης..το απογευμα θα παραγγειλω... το γαλα θα χει την.τιμητικη του...
bosei Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Κι άλλο volume pr σήμερα, αυτή τη φορά σε deadlift: 3 * 5 @ 140 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις