margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Χαχα Maus δε το χα σκεφτει ετσι!!! Καλο μου ακουγεται...σε λιγο το φοβο μου να χει!
wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Wizzy, δεν είδα να κάνεις καμιά πρόοδο στα Pull up γι αυτό σου είπα να κάνεις αρνητικες. Wiz you δεν δυσκολευεις τον εαυτό σου , πρακτικά δεν τον βοηθάς. Κανε αυτο που λέει ο Γιάννης , η αρνητικές η αν δεν θες για οποίο λόγο , πάρε ενα λάστιχο πέρασε το γύρο απο το μονόζυγο βάλε το πόδι σου μέσα και χρησιμοποίησε το για να μειώσεις το βάρος του σώματος σου ώστε να βγάζει περισσότερες επαναλήψεις. Μετά μειώνεις την αντίσταση του λάστιχου με άλλο και σηκώνεις μεγαλύτερο βάρος μέχρι να σηκώνεις τον εαυτό σου. φερε μου αυτο που το διαβασες να στο υπογραψω ετσι ακριβως γινεται ! Γιάννη, για άνθρωπο ο οποίος έχει να γυμνάσει μύες της πλάτης από τον περασμένο Μάρτιο, ζητάς πολλά εάν περίμενες να δεις πρόοδο από την πρώτη εβδομάδα στη δεύτερη! Πάντως, για να το λέτε 3, κάτι θα ξέρετε θα το δοκιμάσω και θα postάρω τα αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδας, ευχαριστώ για την συμβουλή/προτροπή. Υ.Γ.: 9 Νοεμβρίου 2014, Tour of Limassol, διοργάνωση από τον Αντικαρκικινικό Σύνδεσμο Κύπρου, απόσταση 140χλμ, για φιλανθρωπικό σκοπό και συλλογή χρημάτων για το Σύνδεσμο. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω.
redhotstef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ανοιγει η πλατη μετα τα 30? Η απλα φουσκωνουν οι ανω μυς (και ισως μυκρυνει και η κοιλια απο διαιτα) και φαινεται σα να εχει ανοιξει;
Antwni Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Οχι, δεν επηρεάζεται το DNA από τις επιλογές που κάνεις ως άτομο. Είναι ήδη καθορισμένο κατά τη διάρκεια της σύλληψης και μένει αναλλοίωτο σ' όλη σου τη ζωή -εκτός κι αν επηρεαστεί από παράγοντες μετάλλαξης όπως ακτινοβολία. Γι αυτό βγάλε το κινητό από την τσέπη, δε το θες κοντά στα @@ σου -------------------\ Την διατροφή την βγάζεισ απ'έξω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γιάννη είσαι σίγουρος ότι δεν αλλάζει μετα; Σεβ έχω γνώση στο θέμα αλλά πιστεύω ότι το DNA διαμορφώνεται Μέχρι μια στιγμή πριν γεννηθούμε και επηρεάζεται από την διατροφή και τη ζωή της μάνας
linkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ναι, δεν μπορεί να επηρεάσει το DNA. Eξαρταται τι εννοεις με dna. To dna που κληρονομει καποιος ως εμβρυο δεν ειναι το ιδιο με οταν το ιδιο ατομο ειναι 50 χρονων. Gene mutations εμφανιζονται εξαιτιας διαφορων λογων οπως ο ηλιος, ο αερας που αναπνεεις, το νερο που πινεις, το τσιγαρο καθως και το φαγητο. Ακομα και το στρες. Ολοι οι παραπανω ειναι παραγοντες μεταλλαξης αρα και αλλαγης του DNA. 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να κανουμε γενετική; Ενδιαφέρον Το DNA ως γενετικός κώδικας είναι στην ουσία μια αλυσίδα τεσσάρων βάσεων, η οποία είναι μοναδική σε κάθε άτομο, πιο αξιόπιστη και από το δαχτυλικό αποτύπωμα. Σαφώς και μπορεί να μεταλλαχθεί, το ανέφερα και στο 1ο ποστ. Όχι όμως προς την κατεύθυνση που θέλουμε, οι μεταλλάξεις είναι τυχαίες. Κάποιος που γίνεται π.χ. σπουδαίος κωπηλάτης δεν αποκτά DNA σπουδαίου κωπηλάτη που μπορεί να μεταφέρει στο γιο του (αυτό αναφέρθηκε στο 1ο ποστ από τον βράχο). Ούτε η διατροφή μπορεί να αλλάξει το DNA με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, όσον αφορά τη δομή του. Αυτό που αλλάζει προς την κατεύθυνση που θέλουμε είναι η συμπεριφορά του DNA, κάτι που ονομάζεται επιγενετική. Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχει η ασάφεια του γουγλη. Εγώ προτείνω ένα εξαιρετικό course στο coursera, το Useful Genetics 1 (υπάρχει και 2 για όποιον δε χορτάσει). 1
redhotstef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 h καλυτερη ασκηση για τους τρικεφαλλους 3
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εμενα ετσι γυμναζεται ο μονοκεφαλος.... με τα πανω κατω.... Παλι καλα που με εκοψε και κανω deload... Σημερα δεν θα την παλευα με την γαμοδουλεια.... 9 ωρες ορθιος, κουβαλα μαλακιες κλπ.... να ξες οτι ερχεται η ωρα για να φυγεις και να φορτωνεσαι κι αλλα....
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χθες βράδυ ώμους/τρικέφαλα και σήμερα το πρωί στήθος, τα καημένα τα ωμάκια μου άκλαυτα θα πάνε. δεν τα λυπάμαι καθόλου. Ευτυχώς έχω 4action
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πντως στητο στηθος σε γυναικα και οπισθια στο θεο δωσε με παρε με την ψυχη... Το στηθος δεν με νοιαζει αν ειναι μεγαλο..
Mau-Maus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 πανετοιμος ο μονοκεφαλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις