dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 22.5 κιλά οι δίσκοι και 18 (περίπου) η μπάρα (11.25-11.25 )το max μου ήταν τα 40κιλά στα 6 reps να δω πως θα περπατάω αύριο.ε όχι και κάθε βδομάδα PR, θα λιποθυμήσω... 2
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Για το γαλα σε σκονη τι γνωμη εχουμε.. Πιο ποκυ το θελω για το πρωινο.. ή να το αφησω σαν ιδεα...
xristos97 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Για το γαλα σε σκονη τι γνωμη εχουμε.. Πιο ποκυ το θελω για το πρωινο.. ή να το αφησω σαν ιδεα... αυτο που ξερω ειναι οτι το βρεφικο τουλαχιστον γαλα σε σκονη εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεια και βιταμινες. δεν βρισκω ομως καποιον λογο να αλλαξεις το φρεσκο γαλα, για γαλα σε σκονη. αν ξερει και καποιος αλλος ας πει.
Razor_7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Γεια to every-body.Έχω πάρει ένα μονόζυγο που κουμπώνει στην πόρτα και έχω ξεκινήσει να κάνω, κάπως άναρχα βέβαια, πότε κάθε μέρα πότε μέρα παρά μέρα,γενικά είναι καλό να αφήνω μέρα κενό ή ειναι υπερβολή δεδομένου ότι κάνω μόλις 2rounds*5sets*7reps κατά μ.ο.(κλειστη/ανοικτή λαβη προς τα μέσα/προς τα έξω +ουδέτερη λαβή)?
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Βαλε κανενα μαξιλαρι απο κατω.. για ασφαλεια.. Η λαβη καθοριζεται με το τι θες να γυμνασεις.
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Νταξ και να αλλάξεις λαβή οι διαφορές είναι μικρές. Κατα βάση είναι άσκηση δικεφάλων και λίγο πλάτης οπότε είναι καλό να κάνεις ένα γύρο και να κάνεις ένα δεύτερο με κάμψεις για να μπουν στο παιχνίδι στήθος, ώμοι και τρικέφαλοι. Αλλά έτσι αφήνεις εντελώς αγύμναστα τα πόδια. Έχεις ασκήσεις γι αυτά; Τέλος, μεγάλη διαφορά βλέπεις όταν εισαι συνεπής στις ασκήσεις σου.
wizzy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 85.62χλμ χτες, 3 ώρες και 50 λεπτά. Αποφάσισα να μπω σε πρόγραμμα για το Legion Run (04/04/2014) για αύξηση αντοχής και δύναμης. Με άλλα λόγια, θα ακολουθήσω μια τακτική που δημοσίευσε ο yannis27gr, πριν λίγο καιρό, για να αυξήσω τα pull ups (και την οποία θα επεκτείνω και στα chin ups/push ups/diamond push ups) και θα ανεβάσω το μέσο όρο χλμ και το βαθμό δυσκολίας στις ποδηλασίες (= πιο πολλές ανηφόρες!). Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα πάω στο Legion Run, αλλά ακόμα και να μην πάω, θα μου μείνουν τα θετικά του προγράμματος. 100+ χλμ χτες, λεπτομέρειες μέσα στην ημέρα. Καλημέρα σε όλους και καλή σας εβδομάδα! 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ηoney i'm back Eπειδη ειμαι πιασμενος παντου και με το ζορι κουναω τα χερια πανω απο το υψοσ του ωμου δεν θα παω gym να ισιωσω λιγο .Αλλα την Τεταρτη θα μπω σε φουλ ρυθμους προπονησης με περισσοτερη ενταση στο αεροβιο κομματι. Τα καλυτερα ερχονται ... 2
Ison_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Με γυμναστική στο σπίτι, αυστηρά χωρίς όργανα, μόνο με το βάρος του σώματος και λίγη αερόβια, μέχρι πόσο μακριά μπορείς να πας; Θα έχεις ένα αποτέλεσμα κοντά με αυτό του γυμναστηρίου;
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Με γυμναστική στο σπίτι, αυστηρά χωρίς όργανα, μόνο με το βάρος του σώματος και λίγη αερόβια, μέχρι πόσο μακριά μπορείς να πας; Θα έχεις ένα αποτέλεσμα κοντά με αυτό του γυμναστηρίου; Ανάλογα ποιος είναι ο στόχος σου. Άμα θες να χάσεις λίπος και να κάνεις γράμμωση μπορείς και στο σπίτι με αερόβια και bodyweight. Άμα θες όμως να πάρεις όγκο, δηλαδή να αναπτύξεις μυική μάζα, τότε πρέπει να κάνεις βάρη, οπότε το γυμναστήριο είναι μονόδρομος. Εκτός άμα κάνεις ένα μίνι-γυμναστήριο στο σπίτι σου.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Χτες γιορταζα κανενας σας δε με σκεφτηκε ρε ντροπη σας! Παντως μπηκε ωραια η γιορτη μου.. Εκανα ενα ομαδικο cross training κι επαθα τη μεση μου και να πω οτι ειχα λαθος τεχνικη ή πολλα κιλα παει στην ευχη. Σημερα ειμαι καλυτερα αλλα επειδη ενιωθα ετσι κ αλλιως ολο το διαστημα να χει μεινει μια ευαισθησια, εκλεισα ραντεβου τη πεμπτη στον ντοκ να δω τι θα μου πει. Ειναι μυικο οπως μου λενε ή κατι αλλο; Θα δειξει... Σημερα μονο διαβασμα κ ελπιζω αυριο το βραδυ που χω προπονηση να μπορω να παω. Φωτηηηη εσυ εκανες προπονησεις στον αερα, εγω σαραβαλιαστηκα! 2
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Χτες γιορταζα κανενας σας δε με σκεφτηκε ρε ντροπη σας! Παντως μπηκε ωραια η γιορτη μου.. Εκανα ενα ομαδικο cross training κι επαθα τη μεση μου και να πω οτι ειχα λαθος τεχνικη ή πολλα κιλα παει στην ευχη. Σημερα ειμαι καλυτερα αλλα επειδη ενιωθα ετσι κ αλλιως ολο το διαστημα να χει μεινει μια ευαισθησια, εκλεισα ραντεβου τη πεμπτη στον ντοκ να δω τι θα μου πει. Ειναι μυικο οπως μου λενε ή κατι αλλο; Θα δειξει... Σημερα μονο διαβασμα κ ελπιζω αυριο το βραδυ που χω προπονηση να μπορω να παω. Φωτηηηη εσυ εκανες προπονησεις στον αερα, εγω σαραβαλιαστηκα! Eλα ρε sorry ,δεν τα παω καλα με τις γιορτες βασικα δεν ξερω ποτε γιορταζει ο καθενας μονο αν μου πεις καποιος αλλος Πολυχρωμη Μαργαριτα μας με πολλα φτερα ευχομαι !
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μαργαρίτα, χρόνια πολλά και καλά με επιτυχία σε ότι και αν κάνεις Ηoney i'm back Eπειδη ειμαι πιασμενος παντου και με το ζορι κουναω τα χερια πανω απο το υψοσ του ωμου δεν θα παω gym να ισιωσω λιγο .Αλλα την Τεταρτη θα μπω σε φουλ ρυθμους προπονησης με περισσοτερη ενταση στο αεροβιο κομματι. Τα καλυτερα ερχονται ... με φώναξες χρυσέ μου; έτοιμες οι μαγειρεμένες στάνες σου!!! άντε καλή επάνοδο Φώτη 1
GreekMonkey Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Χρυσούς τους έχεις κάνει τους γιατρούς κορίτσι μου. Τσίλαρε για κάποιο διάστημα και θα σου περάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις