nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 για το assault έχω ακούσει θετικές κριτικέςτο 1m.r θέλω να το δοκιμάσωτα έχω διαβάσει thx anyway
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Κοκακόλα και στιγμιαίος καφές. Και ύπνος αγόρια.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Για τον καφε το επιβεβαιωνω κι εγω... Αλλος ανθρωπος.. Καλα υπαρχουν ομως και μερες που δεν δινεις αυτα που περιμενες.. Τρελη ξενερα... Αλλα περιμενεις την επομενη φορα για να επανορθωσεις....
tehAllantin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 σήμερα πήγα να σηκώσω τη μπάρα για τα σκουώτ και ξέχασα το "σφουγγαράκι" για ένα σετ... Το αποτέλεσμα είναι 2-3 υπέροχες γραμμές στους ώμους μου. Γενικά συμβαίνει αυτό ή το δερματάκι μου είναι απαλό και λείο σαν παρθένας πριγκίπισσας; Δυστυχώς πρέπει να έπαθα ζημνια στον μηριαίο δικέφαλο.. Στο leg extention με ενοχλούσε αρκετά και δεν έβαλα πολλά κιλά. Στο σκουώτ δεν ενόχλησε σχεδον καθόλου κ έβαλα 30 (2 δεκάρες και 2 πεντάρες) στα deadlift αν πήγαινα να κάνω τα stiffed πονούσε πολύ οπότε έκανα με λυγισμένα πόδια, στο leg press σχεδόν καθόλου. Το περίεργο είναι πως πήγα να κάνω curl χωρίς βάρος, να δω αν με ενοχλεί.. Περισσότερο ενοχλούσε στο extention ή το deadlift παρά στο curl.. Τι να πεις.. Τι να κάνω τώρα;
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 σήμερα πήγα να σηκώσω τη μπάρα για τα σκουώτ και ξέχασα το "σφουγγαράκι" για ένα σετ... Το αποτέλεσμα είναι 2-3 υπέροχες γραμμές στους ώμους μου. Γενικά συμβαίνει αυτό ή το δερματάκι μου είναι απαλό και λείο σαν παρθένας πριγκίπισσας; Δυστυχώς πρέπει να έπαθα ζημνια στον μηριαίο δικέφαλο.. Στο leg extention με ενοχλούσε αρκετά και δεν έβαλα πολλά κιλά. Στο σκουώτ δεν ενόχλησε σχεδον καθόλου κ έβαλα 30 (2 δεκάρες και 2 πεντάρες) στα deadlift αν πήγαινα να κάνω τα stiffed πονούσε πολύ οπότε έκανα με λυγισμένα πόδια, στο leg press σχεδόν καθόλου. Το περίεργο είναι πως πήγα να κάνω curl χωρίς βάρος, να δω αν με ενοχλεί.. Περισσότερο ενοχλούσε στο extention ή το deadlift παρά στο curl.. Τι να πεις.. Τι να κάνω τώρα; Ε τώρα πώς να στο πω μάλλον έχεις απαλό και λέιο δερματάκι παρθένας πριγκίπισσας. Για τον δικέφαλο από ό,τι καταλαβαίνω από τις κινήσεις που είπες ότι σε ενόχλησε το πρόβλημα είναι πιο πολύ στη διάταση του μυός. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το ξεκουράσεις αν σε ενοχλεί, δες αν θα σε πονάει ακόμα μέχρι την επόμενη φορά που θα κάνεις πόδια.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Κοιτα μαλλον εχεις απαλο δερμα... Και τα κιλα που σηκωσες ειναι περιπου 40+ και οχι 30 γιατι σηκωνεις και την μπαρα μαζι.. (Μπορει η μπαρα να κυμαινεται απο 10 εως 20 κιλα.. ) μαλλον το παρακανες αν πηγες να το κανεις πρωτη φορα.. Σφουγγαρι γιατι να βαλεις; Δεν νιωθεισ αμεσα την πιεση των κιλων, ουτε μπορεισ να υπολογισεισ την δυναμη που πρεπει να βαλεισ για να τα σηκωσεισ. Η αμεση επαφη εχει καλυτερα αποτελεσματα... Αντρες ημαστε ρε. Πρεπει να μαθαινουμε στον πονο.. Οταν μετα πας να σηκωσεις τα 80αρια κλπ θα λες τι ειν αυτο ... Αποψη που την αλλαξα απο δω, πρεπει ακομα και στα λιγα κιλα να δουλευεις οπως στα πολλα και να μην το βλεπεις σαν αγκαρια.. Ε αυτα τα χω για πλακα και κανουνε την ασκηση σαν να ημαστε πανω σε τραμπολινο..
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Τα σημάδια αυτά είναι μεγάλη καύλα. Εμένα μένουν αρκετές μέρες . Πάντως πέρα από την πλακα , μη βάζετε πράγματα ανάμεσα στη μπάρα και στην πλάτη σας. Δεν έχετε καλή αίσθηση του βάρους και αν είναι και τίποτα ογκώδες και έχει απόσταση, δημιουργούνται και πρόσθετες ροπές. Το δέρμα θα σκληρύνει σιγά σιγά και δε θα έχετε τίποτα. Καμιά κοκιννίλα. Allantin αν απλά σε ενοχλεί, άστο και θα δεις στην επόμενη προπόνηση. Μπορεί απλά να κουράστηκε το σημείο.
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 έχετε κομπλεξικούς στο gym σας?εγώ εχω εναν που τρώγεται με τα ρούχα του όποτε βλέπει εμένα και ενα αλλο τύπο (σε καλύτερο επίπεδο απο εμένα ο άλλος). Βλέπει κάτι αθλητές με απίστευτα σώματα που τους κοιτάω και πορόνομαι και πάει να τους διορθώσει ( ) ειναι κοντά 50 χρονών και ακόμα εκτελεί λάθος τις ασκήσεις (σηκώνοντας τα kg που σηκώνω με σωστή εκτέλεση) και για τα 20 χρόνια που απότι λέει οτι ασχολείται δεν έχει καμια μυική μάζα της προκοπής, αν δεις και τον κίλο του που τον κάνει να μοιάζει σαν κεφτές,άστα να πάνε. Για να σας δώσω να καταλάβετε ειναι η προσωποποίηση του λίγδα/φασίστα/άσχημου τύπου που λέει κάθε μέρα και απο μία διαφορετική ιστορία (βρωμάει ψέμα) πως η τάδε γκόμενα στην παραλία ή στο gym (που είχε έρθει απογευμα) τουρλωνόταν μπροστά του και τον προκαλούσε γιατι τον γούσταρε.με πέτυχε σε περίεργη φάση σήμερα , είχα ξυπνήσει στραβά και μου λέει όλο πόζα είσαι (φορούσα ακούστηκα και νόμιζε οτι δεν τον άκουσα) . Πετάω τους αλτήρες κάτω , βγάζω το ακουστικό και τον κοιτάζω και μου λέει "ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ!, προς θεού!"συνήθως γελάω αλλα θα με πετύχει σε άσχημη στιγμή κ θα τον χτυπήσω καμια μέρα.. έχετε τέτοιους ? 2
raid_av Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 http://xaxor.com/funny-pics/40598-funny-gym-types-of-people.html 3
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ιστορία από το gym. ¨ηταν μια αδερφή και ενας αλβανός. Κανένα πρόβλημα , μια χαρά κουβέντα και με τους δυο. Το αλλοδαπό παλικάρι ήταν φορτωμένο για αγνωστο λόγο έκανε κάτι κουλά , ρίχνει μια κλωτσιά στον αέρα και πετυχαίνει τη μπάρα όταν ο άλλος την φόρτωνε να κάνει squat. Αρχίζει και του τη λέει, ορθώς , για τα κουλά που κάνει και πως ταράζει τον κόσμο χωρίς λόγο. Ο αλβανός ζητάει συγνωμη. Η αδερφή συνεχίζει να χώνει , κακώς πλέον. Μπαίνω στη μέση γιατί είναι στο χώρο που προπονούμαι και λέω ''είχες δίκιο μέχρι εκεί που σου ζήτησε συγνωμη , τώρα γιατί το συνεχίζεις''. Και αρχίζω να τα ακούω εγώ γιατί τον ενοχλώ και μου μίλησε και τι με νοιάζει. Του λέω εδώ προπονούμαι και δε μπορώ ανώφελους καυγάδες. Σταματάει το πράγμα. Μετά από κανένα μισάωρο και ενω ο αλβανός ψιλοφορτώνει μόνος του και εγώ του λέω να μην ασχολείτε , με αρχίζει πάλι η αδερφή, αν είμαι έλληνας και πως υποστηρίζω αλβανούς και τα λοιπά και τα λοιπά. ΤΟυ λέω πως δεν είναι αυτά τα κριτήριά μου και πως αν δε θέλει να του μιλάει κανείς, ακουστικά στα αυτιά και τελειώνουμε. Αδερφή και ρατσιστής ρε γαμώτο. Πάντως εγώ είμαι από αυτούς που όποιοςς κάνει squat του πιάνω την κουβέντα. Περνάει η ωρα , γνωριζόμαστε , μπορεί να γλιτώσει και κανένα σπόνδυλο. Είναι πολύ ωραίο , να βλέπεις ένα παιδί, μια χαρά παλικάρι, να κάνει το squat Και να λες τώρα θα σκοτωθεί, του ξεκινάς την κουβέντα, χαλαρά και μετά τον διορθώνεις λίγο και είναι αστέρι. Μπορεί να εχω βγάλει φήμη πλέον καθώς είμαι λίγο παρεμβατικός αλλά δε βαριέσαι. Άμα ο άλλος με κόψει δεν συνεχίζω. Είναι βαρετό το gym χωρίς κουβέντα. Εϊμαι εγώ και ο Mightygoofy(μπράβο τραγικό όνομα διάλεξες btw) στη γωνιά μας με to squat rack και μια μπάρα στο πάτωμα και κάνουμε τα δικά μας. Είμαι ο fat (sxedon) , strong (sxedon) guy 3
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 http://xaxor.com/funny-pics/40598-funny-gym-types-of-people.html Το the couple & loud fucker δεν παλευονται...
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Get the puke bucket ready. ΑΠορώ πως ζεί αυτό το κορίτσι μετά από αυτό το barbell complex. 1
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Του λέω εδώ προπονούμαι και δε μπορώ ανώφελους καυγάδες. και εγώ δεν την μπορώ την βαβούρα και ο συγκεκριμένος κάνει σαν καραγκιόζηςσυνεχώς φωνάζει ότι του κατεβαίνει (όπως κάνει το πιτσιρίκι της γειτόνισσας μόνο που αυτό ειναι 5 χρονών)λες και τρώει flashback , αναπαράγει απο διαφημίσεις της tv/radio και ότι άλλο μπορείς να φανταστείςλες και το κάνει επίτηδες να σπάει τα νευρα του κόσμου
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 και εγώ δεν την μπορώ την βαβούρα και ο συγκεκριμένος κάνει σαν καραγκιόζης συνεχώς φωνάζει ότι του κατεβαίνει (όπως κάνει το πιτσιρίκι της γειτόνισσας μόνο που αυτό ειναι 5 χρονών) λες και τρώει flashback , αναπαράγει απο διαφημίσεις της tv/radio και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς λες και το κάνει επίτηδες να σπάει τα νευρα του κόσμου ειναι μεχρι αν τον δεις να χορευει. Παιζει ενας τετοιος στο gym και αναγκαστικα τον αποφευγεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις