viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 γιατί όμως ? εγώ τα έχω αυτά χωρίς φάρμακο και δεν το θεωρώ top ,μπορείς να τα έχεις natural, δεν είναι κρίμα? αλλα θα μου πεις και εγώ αν ήμουν διάσημος και έκανα την ζωή τους ίσως να μην αφιέρωνα όλο αυτό το χρόνο για να το πετύχω .. τέσπα . μπορεις να τα εχεις ολα αυτα στα 50-60? 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αποκλειεται να εχεις αυτην την φλεβικοτητα χωρις φαρμακο εκτος αν εισαι απο τις εξαιρεσεις που εχουν by default που συμβαινει αλλα ειναι πολυ σπανιο.ΣΥΝ την ηλικια που εχει δεν παιζει να ειναι ετσι .
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αποκλειεται να εχεις αυτην την φλεβικοτητα χωρις φαρμακο εκτος αν εισαι απο τις εξαιρεσεις που εχουν by default που συμβαινει αλλα ειναι πολυ σπανιο.ΣΥΝ την ηλικια που εχει δεν παιζει να ειναι ετσι . απολυτοτητες?
alex_000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αρθράκι για το intermittent fasting και τα οφέλη του. http://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2013/06/28/intermittent-fasting-health-benefits.aspx εγω προτιμώ να το λέω strategic eating... Κανείς δεν μπορεί να με πείσει οτι το να φορτώνεις τον οργανισμό σου με 3500 θερμίδες για το 8ωρο μετά την προπόνηση δεν θα έχει αποτέλεσμα στο πόσο μύς χτίζεις , και το να έχεις να φας 16 ωρες πρίν την προπόνηση δεν θα έχει αποτέλεσμα στο πόσο λίπος θα κάψεις. Το γλυκογόνο σύμφωνα με το άρθρο έχει εξαντληθεί σχεδόν μετά απο 8-10 ώρες αφαγίας.
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 μπορεις να τα εχεις ολα αυτα στα 50-60? εγώ δεν ξέρω , θα δείξει σε 27-30 χρόνια έχω όμως 50+ στο gym που δεν παίρνει τίποτα και ο τύπος είναι ο ορισμός της λέξης inspiration έπαιρνε φάρμακο στα 20-25 και μετά δεν ξαναπήρε γιατι έκανε παιδί και δεν ήθελε να έχει άλλο ένα λόγο που θα μπορούσε να το αφήσει ορφανό. Κατάλαβε οτι μπορεί να έχει ενα Α σώμα και συμβιβάστηκε με αυτό. αυτό το σώμα βέβαια μερικοί δεν το πετυχαίνουν ούτε με φάρμακο (αν δεν ξέρεις τι κάνεις ουτε το φάρμακο δεν σώζει την κατάσταση). Αρθράκι για το intermittent fasting και τα οφέλη του. http://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2013/06/28/intermittent-fasting-health-benefits.aspx εγω προτιμώ να το λέω strategic eating... Κανείς δεν μπορεί να με πείσει οτι το να φορτώνεις τον οργανισμό σου με 3500 θερμίδες για το 8ωρο μετά την προπόνηση δεν θα έχει αποτέλεσμα στο πόσο μύς χτίζεις , και το να έχεις να φας 16 ωρες πρίν την προπόνηση δεν θα έχει αποτέλεσμα στο πόσο λίπος θα κάψεις. Το γλυκογόνο σύμφωνα με το άρθρο έχει εξαντληθεί σχεδόν μετά απο 8-10 ώρες αφαγίας. tip: το γλυκογόνο μπορεί να πάει 0 μόνο αν πεθάνουμε μειώνεται δεν εξαντλείτε
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 εγώ δεν ξέρω , θα δείξει σε 27-30 χρόνια έχω όμως 50+ στο gym που δεν παίρνει τίποτα και ο τύπος είναι ο ορισμός της λέξης inspiration έπαιρνε φάρμακο στα 20-25 και μετά δεν ξαναπήρε γιατι έκανε παιδί και δεν ήθελε να έχει άλλο ένα λόγο που θα μπορούσε να το αφήσει ορφανό. Κατάλαβε οτι μπορεί να έχει ενα Α σώμα και συμβιβάστηκε με αυτό. αυτό το σώμα βέβαια μερικοί δεν το πετυχαίνουν ούτε με φάρμακο (αν δεν ξέρεις τι κάνεις ουτε το φάρμακο δεν σώζει την κατάσταση). tip: το γλυκογόνο μπορεί να πάει 0 μόνο αν πεθάνουμε μειώνεται δεν εξαντλείτε εχω αρκετους στα 50-60 στο γυμναστηριο αλλα ειναι ετοιμοι να πεθανουν και την βγαζουν με ποδηλατο. Επισης μην πιστευεις οτι σου λενε... 1
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Πάρε ένα λάστιχο με αντίσταση που φιξ-άρεις μέσω των λαβών και είσαι έτοιμη. Τώρα τι ασκήσεις να κάνεις κτλπ. καλό είναι να ψάξεις και λίγο μόνη σου να ποστάρεις τι βρήκες για να διορθώσουμε... Περασα σημερα απ την ιντερσπορ και ειδα κατι αλλα δεν ημουν σιγουρη αν εννοουσες αυτα http://www.energetics.eu/products/hardware/small-items/regular-line/fitness-tube_p365?pos=11 ? Πηρα βαρακια προς το παρων που ξερα οτι σιγουρα θα ταν σωστα
Liverpool89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι, αλλα πρεπει να ξερεις το βαθμο ελαστικοτητας/αντιστασης που θα εχει.. Να ειιναι λιγο για τα μετρα σου μην παρεις κανενα μικρο... Ευκολη, υγειινη και γρηγορη συνταγη. Cookies φρουτων στα μικροκυμματα--> http://www.sintagespareas.gr/sintages/cookies-sta-mikrokimata.html 1
bosei Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Περασα σημερα απ την ιντερσπορ και ειδα κατι αλλα δεν ημουν σιγουρη αν εννοουσες αυτα http://www.energetics.eu/products/hardware/small-items/regular-line/fitness-tube_p365?pos=11 ? Πηρα βαρακια προς το παρων που ξερα οτι σιγουρα θα ταν σωστα Μάλλον αυτό είναι. Λέω μάλλον επειδή δεν ξέρω εκείνο το πράγμα στην λαβή αν μετακινείται. Αν μετακινείται είσαι κομπλέ. Εντωμεταξύ ρε παιδιά ο τυπάς κάνει deadlift και φαίνεται ότι είναι οριακά. Είμαι σίγουρος όσοι είστε σε ένα καλούτσικο επίπεδο δεν απέχεται πολύ ή ακόμα είστε και καλύτεροι όταν κάνετε οριακά τις άρσεις θανάτου. Εγώ είμαι λες και πάω να αλλάξω σε supe sayian κάθε φορά 1
bosei Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Γιατι οι λαβες του ειναι αντιθετα? Τι εννοείς...μιά χαρά είναι οι λαβές.
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 εχω αρκετους στα 50-60 στο γυμναστηριο αλλα ειναι ετοιμοι να πεθανουν και την βγαζουν με ποδηλατο. Επισης μην πιστευεις οτι σου λενε... εγώ για έναν μίλησα δουλευει οικοδομή απο παιδί και συνεχίζει . Επίσης δεν πιστεύω οτι μου λένε ,έχω μια εμπειρία και βλέπω ποιος είναι στο φάρμακο αλλα πάνω απόλα γνωρίζω προσωπικά το άτομο που ξέρει ποιος παίρνει τι (δεν το συνεχίζω , αν δεν κατάλαβες τι εννοώ pm). ο συγκεκριμένος έφερε εξετάσεις και τις έτριψε στη μούρη ενός καραγκιόζη που μας έσπαγε τα @@ "τρυπιέστε και τρυπιέστε". Επειδή ο ίδιος ειναι σαν ακρίδα και δεν μπορούσε στα τόσα χρόνια που ασχολείστε να φτάσει ενα Α επίπεδο θεωρεί όσους ειναι καλύτεροι απο αυτόν roid junkies. . Ευκολη, υγειινη και γρηγορη συνταγη. Cookies φρουτων στα μικροκυμματα--> http://www.sintagespareas.gr/sintages/cookies-sta-mikrokimata.html αυτό μου ακούστηκε κάπως
michael92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τα μαλλιά γενικά συγκρατούν ιδρώτα και δεν τρέχει ποτάμι στο πρόσωπο. Όπως και τα φρύδια =ρ Μέχρι ένα σημείο, από εκεί και μετά γίνονται λάστιχο ποτίσματος με όλο τον ιδρώτα να καταλήγει στα αυτιά 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τι εννοείς...μιά χαρά είναι οι λαβές. Η μια λαβη ειναι με τα δαχτυλα να κλεινουν πισω απο την μπαρα και αλλη απο μπροστα... @Nikoc89 ...Φουρνο Μικροκυμματων
MightyGoofy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Η μια λαβη ειναι με τα δαχτυλα να κλεινουν πισω απο την μπαρα και αλλη απο μπροστα... @Nikoc89 ...Φουρνο Μικροκυμματων Mixed grip ονομάζεται και χρησιμοποιείται όταν τα κιλα βαρυνουν πολύ και η κλασσικη λαβη(double overhand) δεν μπορει να τα υποστηρίξει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις