Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eν τω μεταξύ λόγια πρεζούς. Παραληρείς! "ΟΧΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΘΑ ΚΟΨΩ"

Εάν νομίζεις ότι διαφέρει πολύ από την πρέζα η έξη στο τσιγάρο επειδή δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα (βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα) στον οργανσιμό είσαι πολύ γελασμένος. Προφανώς και θέλω το τσιγαράκι μου και το σκέφτομαι τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα (στην αρχή πολύ συχνότερα). Απλώς δεν το κάνω. Δοκίμασέ το για δύο βδομάδες και μετά πες μας εντυπώσεις.

Επίσης, δεν έχω γίνει hardcore αντικαπνίστρια ορ σμθ και δε θα γίνω ποτέ. Δε με νοιάζει να έρθει κάπιοος σπίτι μου και να καπνίζει, δε με νοιάζει να καπνίζουν μέσα στη μούρη μου οι γύρω μου ούτε αρχίζω ποτέ το κήρυγμα, αλλά έχω δύο άτομα στην οικογένειά μου με προφάτως διαγνωσμένο ΧΑΠ. Σόρρυ, εγώ ταρακουνήθηκα.

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το είχα κόψει για μια εβδομάδα πριν 3-4 χρόνια. Πλέον αν δεν κάνω τσιγάρο, θΥΜΩΝΩ. ΠΟΛΥ. Δεν θέλω να το κόψω, θα προτιμούσα να κάνω 5 τσιγαράκια την ημέρα.

Δημοσ.

Εγώ, προσωπικά, θεωρώ πως αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας σε κάποιον που θέλει να χάσει και αντίστοιχα μειώνει τις θερμίδες είναι και αυτός που θέλει να βάλει αυξάνοντας τις θερμίδες. Οι διατροφικές συνήθειες παραμένουν "καθαρές" χωρίς περιττά λίπη κτλ.

Σε έναν κύκλο ο οποίος δεν ασχολείται καθόλου με τη διατροφή και τη γυμναστική, χλευάζει την δυσκολία λέγοντας σιγά μωρέ φάε δύο τρίτα πιτόγυρα και είσαι εντάξει. Το λέω από προσωπική πείρα με κύκλο φίλων.Δεν είναι όμως έτσι.

κανενας δεν ξέρει μεχρι να φάει 400 γραμμαρια μακαρόνια αβραστα :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε πιάνω.

Τίποτε απλώς αυτό:

Eν τω μεταξύ λόγια πρεζούς. Παραληρείς! "ΟΧΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΘΑ ΚΟΨΩ"

coming από τον άνθρωπο που λέει αυτό:

Το είχα κόψει για μια εβδομάδα πριν 3-4 χρόνια. Πλέον αν δεν κάνω τσιγάρο, θΥΜΩΝΩ. ΠΟΛΥ. Δεν θέλω να το κόψω, θα προτιμούσα να κάνω 5 τσιγαράκια την ημέρα.

ενέχει κάποια ειρωνία. Μπδγ, θεωρώ την "μείωση" του τσιγάρου πολύ πιο βασανιστικό πράγμα από το κόψιμο.

Δημοσ.

εγώ το όλο θέμα με το γυμναστήριο πλέον το θεωρώ πανεύκολο...

Εδω ασχολιόμουνα χρόνια ολόκληρα κάνοντας τραγικά λάθη λογω έλλειψης γνώσεων , τώρα που ξέρω οτι όλα είναι 1+1=2 δεν διανοούμαι να κωλώσω

Είναι και ο χαρακτήρας μου πάντως αρκετά Hard core πειθαρχία. Τίποτα δεν μπαίνει ανάμεσα σε εμένα και τον στόχο μου εφόσον θέλω κάτι. 

.

• Like 2
Δημοσ.

EΙναι βασικο να υπαρχει αυτοελεγχος , πειθαρχια οπως θες πεστο για να φτασεις σε 1 επιπεδο πανω απο τον μεσο ορο.

Και επειδη αυτο σπανιζει η συντριπτικη πλειοψηφια που παει gym ειναι το 3 μηνου. Υπαρχει αλλη μια κατηγορια εκεινων που πΑνε χρονια αλλα μυικα ειναι στασιμοι ή δεν εχουν την αναλογη βελτιωση αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

Δεν υπάρχει υπερβολή φίλε. Μόνο στόχος. Ο στόχος είναι κάτι που έρχεται μέτα από ώριμη σκέψη και είναι κάτι προσωπικό.

Εφόσον ο στόχος σου είναι να γίνεις σαν τον Yates , και το έχεις αποφασίσει μετά απο ώριμη σκέψη (μεγάλα παιδιά είμαστε) δεν είναι υπερβολή να αρχίσεις αναβολικά καθώς μόνο έτσι θα επιτύχεις τον στόχο σου.

Εφόσον ο στόχος σου είναι να μην είσαι χοντρός και να έχεις ενα φυσιολογικό σώμα που να μην σε κάνει να ντρέπεσαι, είναι μεγάλη υπερβολή να πάρεις συμπληρώματα διατροφής.

Βλέπεις που το πάω?

• Like 3
Δημοσ.

Διαφωνώ. Άλλο συντηρώ ένα Α' σώμα χωρίς συμπληρώματα και αναβολικά και άλλο έχω ως στόχο να γίνω μαλάκας και στην εμφάνιση. Δικαίωμα του καθενός προφανώς..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει υπερβολή φίλε. Μόνο στόχος. Ο στόχος είναι κάτι που έρχεται μέτα από ώριμη σκέψη και είναι κάτι προσωπικό.

Εφόσον ο στόχος σου είναι να γίνεις σαν τον Yates , και το έχεις αποφασίσει μετά απο ώριμη σκέψη (μεγάλα παιδιά είμαστε) δεν είναι υπερβολή να αρχίσεις αναβολικά καθώς μόνο έτσι θα επιτύχεις τον στόχο σου.

Εφόσον ο στόχος σου είναι να μην είσαι χοντρός και να έχεις ενα φυσιολογικό σώμα που να μην σε κάνει να ντρέπεσαι, είναι μεγάλη υπερβολή να πάρεις συμπληρώματα διατροφής.

Βλέπεις που το πάω?

Το καταλαβα.. Αναλογα με τους στοχους σου, εχεις αλαα στανταρ... Που για αλλους ειναι υπερβολη..

Εγω θελω να σφιξω το σωμα που εχω, να μ'αρεσει αυτο που βλεπω ... Αν τον αλλον του φαινεται λιγο ή υπερβολη δεν με νοιζει..

Δημοσ.

<p>Διαφωνώ. Άλλο συντηρώ ένα Α' σώμα χωρίς συμπληρώματα και αναβολικά και άλλο έχω ως στόχο να γίνω μαλάκας και στην εμφάνιση. Δικαίωμα του καθενός προφανώς..</p>

Εσυ που το ξερεις αυτο; Εσυ δεν πινεις και τρως σαν ζωο; Πως ξερεις τι ια πει συντηρω 1 σωμα; Πως εχεις αποψη για τα συμπληρωματα; Οταν θα μιλησουμε για πιτογυρο θα σε φωναξουμε

Προς το παρον συντηρησε την κοιλια σου αυτο δεν θελει κοπο .κοινως δεν εχεισ αποψη για το θεμα μονο φαντασια μπορεις να εχεις . Κανε 1 τσιγαρακι και αραξε λιγο γιατι μπουρδολογεις και καταντας βαρετος.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...