Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ερχομαι Ταλίν, για το κότατζ όχι για τις Εσθονές, τις Εσθονές ποιος τις μπιπ  :whistle:

ελα εσυ για το κοτατζ θα πηδαω εγω τις εσθονες

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δοκιμασε κρεπα αλμυρη με γυρο...

Εχει κρεπερι που το κανει η εννοεις να παρω μια με κασερι ξερω γω και να βαλω γυρο μεσα μονος μου? :P

Επισης εχω ακουσει και το αρρωστημενο "κρεπα με κασερι +μερεντα" και λενε οτι ειναι πολυ καλο.. :huh:

Δημοσ.

Εγω εχω πετυχει γυραδικα που κανουν κρεπα, ε του λες να βαλουν γυρω.

Για το δευτερο δεν ξερω, δεν κανω τοσα μεγαλα πειραματα στο στομαχι μου, θα κανει καμια εκρηξη

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που είπες έκρηξη, δεν ξέρω πως τα έβαλα αυτά μέσα μου χτες. 2 σπιτικά burger και ένα hot dog + παγωτο για μεσημέρι και βράδυ pizza με διάφορες μαλακιούλες για ορεκτικά και ~2 λίτρα μπύρα. 

Σήμερα, μέχρι τώρα έχω πιεί απλά 2 shakes πρωτεΐνης+γάλα για να ρίξω αρκετά θερμίδες.

• Like 2
Δημοσ.

εχει καποια σημασια που το linear του candito ειναι 6 βδομαδες?

δηλαδη αν το κανω 3 μηνες θα παει κατι λαθος? (προφανως δε μπορει να ανεβαζω κιλα συνεχεια , μιλαω για το ασκησιολογιο)

επισης , αντι για το αυξηση κιλων ανα βδομαδα , εχει νοημα να το κανει καποιος ανα προπονηση με τον ιδιο τροπο σε περιπτωση failure?

Δημοσ.

Αν το κανεις ανα προπονηση η αποτυχια θα ερθει πιο γρηγορα απλα.

Αυτος το χει δοκιμασει μαλλον και ειδε οτι ετσι βγαινει καλυτερα.

Δοκιμασετο και τρεις μηνες αλλα θα φτασεις σε ενα σημειο που δεν θ ανεβαινεις πιο πανω..το μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να το ριχνεις τεσσερης προπονησεις πισω σε κιλα

Δημοσ.

Kuzko το linear του Candito δεν είναι 6 βδομάδες. Τσέκαρε πάλι τα pdf γιατί είμαι από κινητό.

Δημοσ.

Ειχαμε κοτα με μπαμιες, την προηγουμενη φορα που εφαγα το ιδιο με εκανε να παρω αγκαλια την καθιστρα της τουαλετας.

Σημερα πηρα μια πιρουνια, δεν αντεξα το αφησα, δεν το εφαγα καν.

Λεω να παω να χτυπισω τρια μπεργκερ να ισοροπισω τ κατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Ειχαμε κοτα με μπαμιες, την προηγουμενη φορα που εφαγα το ιδιο με εκανε να παρω αγκαλια την καθιστρα της τουαλετας.

Σημερα πηρα μια πιρουνια, δεν αντεξα το αφησα, δεν το εφαγα καν.

Λεω να παω να χτυπισω τρια μπεργκερ να ισοροπισω τ κατασταση

Και γω κατα εκει κλεινω, μιας και σημερα ειχαμε φασολακια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πήρα ενα τελευταίο δωράκι στον εαυτό μου μιας και τελειώνουν σιγά σιγά οι κρεπαλες !

θα  το τσακίσω σε καμια ωρίτσα,  εννοείται μόνος μου 800γρ ελπίζω να βγει καλό ..

• Like 6
Δημοσ.

Εγω πήρα ενα τελευταίο δωράκι στον εαυτό μου μιας και τελειώνουν σιγά σιγά οι κρεπαλες !

θα  το τσακίσω σε καμια ωρίτσα,  εννοείται μόνος μου 800γρ ελπίζω να βγει καλό ..

attachicon.gifP_20150831_211303.jpg

Να ερθεις βορεια να φας το αυθεντικο! :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλη ορεξη!!!

Μεχρι χτες ημουν μια χαρα.... Νωρις το πρωι σηκωθηκα απο τον υπνο να βγαλω το σκυλο βολτα .. Κ οταν γυρναγαμε στο ανεβασμα της σκαλας (δε παιζει ασανσερ) με ΠΕΘΑΝΕ . Πηγα τη μαμα στο γιατρο επειδη εσπασε ενα δαχτυλο και του πα να με δει με την ευκαιρια..

Μου πε οτι επειδη ηταν κρυο και κουνηθηκε αποτομα, εκανε παλι φλεγμονη. Παμε παλι τα ιδια παγους κλπ

Βεβαια για οικογενειακους λογους αυτη τη φορα ξεκουραση απλα ΔΕ παιζει

Παντως πρεπει να ξεκινησω μου πε να κανω τις ασκησεις ποδιων με τα βαρακια, ΚΑΘΕ μερα. Θελει πολλη ενδυναμωση και το ενα ποδι ειναι πιο αδυναμο απ το αλλο..κατι μου πε και για ατροφια εν τω μεταξυ..

Για τα βαρακια με κραζει και η γυμναστρια που δε τα κανω.. Βαριεμαι απειρα αλλα δε παει αλλο πρεπει να τ αρχισω.

Το βλεπω να πηγαινω στο 5ρι περπατωντας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...