Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και από bb δεν κατέχω πολλά ,γαλλικές με στραβόμπαρα με βοήθησαν πολύ.

Maus του 1962 αλλά μικροδείχνω :P

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι ειναι καλη ασκηση αλλα θεση μετρο... η ακομα ενα ατομο να σε επιβλεπει απο πισω

Πανε στην κατω τροχαλια κατσε ετσι ωστε να το χεις πλατη στα γονατα ομως.

Βαλε πεντε κιλα και σηκωσε το σχοινι οπως θα εκανε με τον αλτηρα ορθιος αν μπορεσεις φυσικα...χαχαχα

https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMImIKwrJnbyAIVxEwUCh1zKwmc&biw=360&bih=511&dpr=2#imgrc=qXHUTDsOVhwRLM%3A

Αυτο αλλα γονατιστός

Δημοσ.

Ειναι αυτο που λεει ο Ν.Κ ''Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει''

https://www.facebook.com/OgusFit/videos/1173299759364090/

Επίσης λένε ότι δύο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεια.. το τερμάτισε ο τυπος

• Like 4
Δημοσ.

leg day ψες ... όταν κάνεις με νεύρα προπόνηση, τερματίζεις τα fail σου !!! ό,τι καλύτερο 
σήμερα ... υποφέρω αλλά χαλάλι 
κάτι γίνεται με τα bsq και δεν νιώθω τον 4φαλο να δουλεύει....... aaaaaaaaleeeeeeeeeeeeex τα φώτα σου live θα χρειαστώ SoS 

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω παππουτσια για το γυμναστηριο.

Εχω τα σταρακια τωρα,να παω με αυτα και βλεπουμε; η θα με κοιτανε περιεργα

όχι καθόλου, βλέπω πολλούς με σταράκια ! 

αν δεν κάνεις αερόβιο δεν έχεις θέμα 

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω ενα καλο στρωμα γυμναστικης, για να κανω κοιλιακους και λοιπες ασκησεις. Εχω παρει δυο, το πρωτο ηταν καλης ποιοτητας αλλα πολυ λεπτο και δεν με βολευε, και το δευτερο εγινε κομματια μονο του στο εξαμηνο. Υπαρχει καποια καλη και προσιτη προταση με αυτα τα κριτηρια;

Δημοσ.

Βασικά βάρη έκανα συμπληρωματικά και σαν εργαλείο για μυϊκή ενδυνάμωση.

Πάντα όμως με καθοδήγηση από γυμναστή-δάσκαλο άλλων αθλημάτων.

Τώρα πια λόγω ηλικίας ,τραυματισμών, χρόνου ,κατέληξα ότι είναι η μόνη γυμναστική που μου έχει μείνει είναι στο κλασικό γυμναστήριο.

Και έχω γεμίσει με ένα σωρό μικρές απορίες.

Π.χ για αρχή ( αργότερα θα σας τα ζαλίσω)

Γιατί για τα ίδια κιλά οι αλτήρες είναι πιο δύσκολοι απο την μπάρα;

Γιατί στα τρικέφαλα μπορώ και παίζω 1/3 παραπάνω κιλά και επαναλήψεις από ότι στα δικέφαλα;

Ποια είναι η καλύτερη άσκηση για τον κάτω κοιλιακό που να μην επιβαρύνει ισχύο, μέση;

• Moderators
Δημοσ.

1) στους αλτηρες καθε χερι σκωνει ξεχωριστα κιλα ! Δεν εχουμε την ιδια δυναμη στους μυς μας. Στην μπαρα οταν πχ το αριστερο σου χερι ειναι λιγοτερο δυνατο το δεξι θα βαλει λιγο παραπανω δυναμη και θα καλυψει το "κενο". Υποθετω οτι αυτος ειναι ο λογος δεν το ξερω

2)Αλλος μυς δεν μπορεις να συγκρινεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...