Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ας μας πει καλύτερα η Δήμητρα αν την ενοχλούν οι ευχές και αν τις θεωρεί γραφικές ώστε να ζητήσουμε συγγνώμη και να τις πάρουμε πίσω :)

Α! Και αν σας ενοχλούν τόσο πολύ, κάντε μας ριπόρτ, ξέρετε πού βρίσκεται το κουμπάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Ας μας πει καλύτερα η Δήμητρα αν την ενοχλούν οι ευχές και αν τις θεωρεί γραφικές ώστε να ζητήσουμε συγγνώμη και να τις πάρουμε πίσω :)

Α! Και αν σας ενοχλούν τόσο πολύ, κάντε μας ριπόρτ, ξέρετε πού βρίσκεται το κουμπάκι.

οι ευχές είναι καλοδεχούμενες! λίγο σαλτάρω στο "και στα δικά σου" :P 

Δημοσ.

Ελα μωρε σαν τις θειτσες ποοο χρονια πολλα και βλακειες ,σοβαρευτειτε  μην κανετε χωματερη το ιντερνετ.

Eδω εχει ενα επιπεδο το τοπικ μην γινουμε σαν τις μπουρδες που σηκωνουν οι αλλοι  :)

Δημοσ.

Δηλαδη μπορουμε να τηνβρουμε να της τα πουμε απο κοντα και δεν το καναμε.

Καταλαβαινεις ποτε ενας σου γραψει απλα για να το γραψει και ποτε το εννοει, ωστε να το εκτιμησεις.

Αυτα.

Πιθηκε φαε καμια μπανανα εχει καλιο

• Like 2
Δημοσ.

Δημητρα, χρονια πολλα, κι ασε τους ζηλιαρηδες να μουγκανιζουν. Οι ευχες κι οι καλημερες ποτε δεν πανε χαμενες.

Παραπανω συζητουσατε για διαφορα ειδη πρωτεινης. Περα απο το ποσοστο πρωτεινης, τι αλλο καθοριζει την επιλογη σας;

• Like 3
Δημοσ.

Δημητρα, χρονια πολλα, κι ασε τους ζηλιαρηδες να μουγκανιζουν. Οι ευχες κι οι καλημερες ποτε δεν πανε χαμενες.

Παραπανω συζητουσατε για διαφορα ειδη πρωτεινης. Περα απο το ποσοστο πρωτεινης, τι αλλο καθοριζει την επιλογη σας;

Η τιμη και η ποιοτητα

Δημοσ.

1) Γευση, αν δεν πίνεται δεν την πίνω (την πίνω πάντα με 500 ml κρύο γάλα οπότε θέλω να το γουστάρω, κάτι Φωτηδες που πίνουν με λίγο νερό μπορεί να αντέχουν)

2) Καθαρότητα, γενικά θέλω isolate με πρωτεΐνη και suraclose για την γεύση τα υπόλοιπα δεν τα θέλω. (έξτρα υδατάνθρακες / ζάχαρες, κρεάτινες glucosamine κτλ)

3) Η μάρκα. Αν ψάξεις λίγο στο internet είναι εύκολο να βρεις σε ποιες εταιρίες το label αντικατοπτρίζει το τι πίνεις και σε ποιές εταιρίες λένε 25 γραμμ ανά σκούπ αλλά στην πραγματικότητα είναι 5. 

Αυτο με τα χρονια πολλα ειναι  ο ορισμος του γραφικου και ειδικα στο fb  :P

Εγώ είμαι μαζί σου, σκεφτόμουνα ότι πρέπει να υπάρχει καμιά επιλογή να φύγουν όλα τα bulk χρόνια πολλά μηνύματα που χαλάνε το feed. Εγώ δεν δίνω ευχές μέσω FB σε κανένα μπας και σταματήσουν και οι άλλοι αλλά ... δεν

• Like 3
Δημοσ.

Γευση, διαλυτοτητα, περιεκτηκοτητα, τιμη, προσθετα που εχει. Οσο πιο πολλα.προσθετα ολως ταυρινη τοσο πιο μαπα ειναι.

Αυτη που χω τωρα με το ζορι την πινω.. για πεταμα ειναι

Δημοσ.

Έκανα εξετάσεις σήμερα (προληπτικά ) και έχω χαμηλό σίδηρο, λίγο παραπάνω ουρία από το όριο κ οι τιμές των λεμφοκυττάρων, πολυμορφοπύρηνων δείχνουν ότι ο οργανισμός αντιστέκεται σε κάτι, σα να περνάω ίωση μου είπε(είμαι κομπλέ δεν αισθάνομαι κάτι). Καλά το CPK στο θεό, αυτός μου είπε να προσέχω κ τέτοια αλλά δε με ανησυχεί αυτό. Για την ουρία μου είπε ότι είμαι αφυδατωμένος (έχω την εντύπωση ότι πίνω αρκετό νερό ημερησίως στη δουλεία, στην προπόνηση, πριν κ μετά την προπόνηση πίνω μισό λίτρο κάθε φορά για να πιω νιτρικό, πρωτεΐνη κλπ + όσο νερό πιω την υπόλοιπη μέρα ).

Μου είπε να πάρω μια πολυβιταμίνη που να έχει κ σίδηρο μέσα. Λέτε να πάω σε φαρμακείο ή και από τα xtremes πχ είναι το ίδιο?

Πχ ---> http://www.xtr.gr/el/multi-vitamin-120-caps-warriorlab.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...