bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 εγω ανοιγω ματι παιρνω χαπιθυρεοειδη βαζω φορμα αθλητικο κ ξεκιναω ενω εχω ανοιξει λαπτοπ γιανα δω σταματινα Εγώ κάθε φορά παίρνω το χαπάκι, αφού το έχω βάλει όσο πιό μακριά γίνεται και προσπαθώ να μην ξαναπέσω στο κρεβάτι για να ξαναξυπνήσω μετά από κανά 20λεπτο πάλι. Never worked 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εννοω οτι μπορεις να παρεις ακομα καποια κιλα πανω σου και να εισαι ακομα καλυτερη. Εισαι ηδη χαμηλα σε λιπος εχω την εντυπωση, δρν ξερω γιατι ψαχνεσαι τοσο με την αεροβια.Βεβαια η πρωινη προυποθετει αμινοξεα πριν η εστω κατι πρωτεινουχο την αναλογη ωρα πριν. Καλα μυικα κιλα σε βαθος χρονωνΕισαι 100%σιγουρος για τα αμινοξεα τοτε? Δν νομιζω να μαι κατω απο 20% bf Εγώ κάθε φορά παίρνω το χαπάκι, αφού το έχω βάλει όσο πιό μακριά γίνεται και προσπαθώ να μην ξαναπέσω στο κρεβάτι για να ξαναξυπνήσω μετά από κανά 20λεπτο πάλι. Never worked ειναι φρικτο σε νιωθω κ ακομα πιο φρικτο το να προσπαθεις να ανεβασεις παλμους νυστικη με τη τσιμπλα στο ματι.
Papakitou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αλλη μια πιο καθαρη φωτο και απο μενα μιας και ειναι μέρα φωτογραφιων 5
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αλλη μια πιο καθαρη φωτο και απο μενα μιας και ειναι μέρα φωτογραφιων Μια χαρά. Αν θυμάμαι καλά ούτε χρόνο δεν κάνεις. Ύψος-κιλά ?
Expertr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε: Εννοω οτι μπορεις να παρεις ακομα καποια κιλα πανω σου και να εισαι ακομα καλυτερη. Εισαι ηδη χαμηλα σε λιπος εχω την εντυπωση, δρν ξερω γιατι ψαχνεσαι τοσο με την αεροβια.Βεβαια η πρωινη προυποθετει αμινοξεα πριν η εστω κατι πρωτεινουχο την αναλογη ωρα πριν. Καλα μυικα κιλα σε βαθος χρονων Εισαι 100%σιγουρος για τα αμινοξεα τοτε? Δν νομιζω να μαι κατω απο 20% bfΟ χρήστης bosei είπε: Εγώ κάθε φορά παίρνω το χαπάκι, αφού το έχω βάλει όσο πιό μακριά γίνεται και προσπαθώ να μην ξαναπέσω στο κρεβάτι για να ξαναξυπνήσω μετά από κανά 20λεπτο πάλι. Never worked ειναι φρικτο σε νιωθω κ ακομα πιο φρικτο το να προσπαθεις να ανεβασεις παλμους νυστικη με τη τσιμπλα στο ματι. Ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν σε γνωριζω προσωπικα για να ξερω τι και σε ποσο καιρο μπορεις να ανεβεις.Εχω την εντυπωση οτι εισαι κατω απο 20.Προφανως και ειμαι σιγουρος αφου σκοπος ειναι να αποτρεψεις τον καταβολισμο των μυων που θα εχεις οταν πας νηστικη
Papakitou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά. Αν θυμάμαι καλά ούτε χρόνο δεν κάνεις. Ύψος-κιλά ? Σε ευχαριστω πολυ! 1.81, 79 κιλά τώρα.. Ξεκίνησα τον Μάρτιο, 101 κιλά 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι στα 165 protein per day, μπορει ο καταβολισμος να μου χτυπησει την πορτα στο πρωινο αεροβιο?
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι στα 165 protein per day, μπορει ο καταβολισμος να μου χτυπησει την πορτα στο πρωινο αεροβιο? Συνέχεια σου κάνω την ίδια ερώτηση και ποτέ δεν θυμάμαι απάντηση. Σε τι φάση είναι ? cut ή bulk ? Αν είσαι σε bulk κλαιν. Αν είσαι σε cut μπορεί, αν είσαι σε extreme cut ναι. Υ.Γ. Τρώμε την ίδια ποσότητα πρωτείνης
Expertr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι στα 165 protein per day, μπορει ο καταβολισμος να μου χτυπησει την πορτα στο πρωινο αεροβιο? Δεν εχει σχεση αυτο που λες.Εκτος απο τα γραμμαρια παιζει ρολο και το ποτε.Γιατι πχ θα μπορουσες να μου πεις παιρνω 300 γραμμαρια την ημερα και να τα εκανες σε 3 γευματα...Θα πεταγες το 70% απλα.Οποτε αχρηστα θα ηταν.ΠΟΤΕ δεν θα αφηνεις τον οργανισμο σου χωρις πρωτεινη τουλαχιστον.Ποσο μαλλον οταν πας για αεροβια 1
*nenya* Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Απλά να μοιραστώ την χαρά μου. Σήμερα στην προπόνηση κάναμε και ζέσταμα με kettle bells. Πρώτη φορά τα δούλευα και ενθουσιάστηκα. Ο δάσκαλος έλεγε 'Εσείς οι γυναίκες σηκώστε τα μέχρι το ύψος του στήθους', κι εγώ τα σήκωνα όπως οι άντρες, πάνω απ'το κεφάλι. Γαμησε αυτή η προπόνηση λέμε. Και μετά μας έδωσε κάτι δεκακιλους σάκους που έπρεπε να τους κάνουμε πάσες ο ένας στον άλλο. Και στην συνέχεια κοιλιακούς μαζί με μπάλα πεντακιλη και διάφορα αλλά για το υπόλοιπο workout. Πονάω παντού αυτή την στιγμή αλλά γουστάρω. 6
Mikeasdf Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 εγω ανοιγω ματι παιρνω χαπιθυρεοειδη βαζω φορμα αθλητικο κ ξεκιναω ενω εχω ανοιξει λαπτοπ γιανα δω σταματινα Thats too much for me
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Συνέχεια σου κάνω την ίδια ερώτηση και ποτέ δεν θυμάμαι απάντηση. Σε τι φάση είναι ? cut ή bulk ? Αν είσαι σε bulk κλαιν. Αν είσαι σε cut μπορεί, αν είσαι σε extreme cut ναι. Υ.Γ. Τρώμε την ίδια ποσότητα πρωτείνης πρεπει να μαι λιγο πανω απο θερμιδες συντηρησης 5 στερεα γευματα κανω (165 μαζι με φυτικη ε) Αμινοξεα εντος βαρων επινα. Θα τα πινω στο αεροβιο αν ειναι.
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 πρεπει να μαι λιγο πανω απο θερμιδες συντηρησης 5 στερεα γευματα κανω (165 μαζι με φυτικη ε) Αμινοξεα εντος βαρων επινα. Θα τα πινω στο αεροβιο αν ειναι. Ε κλάιν μωρέ αφού είσαι over maintenance. Εγώ βέβαια συμφωνώ με αυτό που σου λέει ο Μάνος για την αερόβια...ειδικά αφού την κάνεις και με βαριά καρδιά. Το πολύ πολύ θα κράταγα μία μέσα στην εβδομάδα έτσι για να λέω. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχεις κάνει και τα σχέδια σου και θέλεις να μείνεις σε αυτά που έχεις σχεδιάσει. Για τα αμινοξέα, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση η άποψη μου είναι να τα πιείς όποτε θέλεις μέχρι να τελειώσουν Για τη πρωτείνη δεν συμφωνώ...too much για γυναίκα με θερμίδες πάνω από συντήρησης. Πέρα από ό,τι διαβάζω, διαφορά πάνω μου δεν είδα παίζοντας τώρα στα 140-160γρ. από τα 200+ παλαιότερα. 1
Unabomber Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εχετε να προτεινετε καποια καλη εταιρια to purchase dumbell set.... μπας και ξεκινησω ξανα ...... γιατι σημερα πηγα να κανω στο gym και δεν..... thanks in advance.... τελευταια φορα που ασχοληθηκα με weights, ηταν πριν καμια 15-16 χρονια περιπου.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αλλη μια πιο καθαρη φωτο και απο μενα μιας και ειναι μέρα φωτογραφιων μια χαρά εισαι ρε παιχτη μπραβο σου για τα κιλα που έχασες , βάζουμε τώρα σιγα σιγα και λιγα μυικά και είμαστε κομπλέ ! Απλά να μοιραστώ την χαρά μου. Σήμερα στην προπόνηση κάναμε και ζέσταμα με kettle bells. Πρώτη φορά τα δούλευα και ενθουσιάστηκα. Ο δάσκαλος έλεγε 'Εσείς οι γυναίκες σηκώστε τα μέχρι το ύψος του στήθους', κι εγώ τα σήκωνα όπως οι άντρες, πάνω απ'το κεφάλι. Γαμησε αυτή η προπόνηση λέμε. Και μετά μας έδωσε κάτι δεκακιλους σάκους που έπρεπε να τους κάνουμε πάσες ο ένας στον άλλο. Και στην συνέχεια κοιλιακούς μαζί με μπάλα πεντακιλη και διάφορα αλλά για το υπόλοιπο workout. Πονάω παντού αυτή την στιγμή αλλά γουστάρω. εσυ πολύ δίπορτο το παίζεις ! έρχεσαι εδω χύνεις μας λες ιδρώτα κτλ και άμα ποσταρουμε στο άλλο κανα καθαρό φαγητό μας βάζεις χέρι ! η προπόνηση η σαβούρα , αποφάσισε , και τα δυο μαζί -συστηματικά- δεν κολλάνε ! ------------------ ρε παίδες αυτος ο αεκτζης μεε τον αυχένα τι απέγινε εχει να ποσταρει πανω απο δυο βδομάδες ! εγώ του έγραψα τοτε , δεν θελω να σε τρομάξω αλλα πήγαινε στον γιατρό , δεν του έγραψα πως θα πρέπει να ειναι ευχαριστημένος αν φυγει μόνο με κολαρο . εχω δει πολλά με τραυματισμούς , άλλο να πονάνε οι μύες του αυχένα σου και άλλο το κεφάλι σου για 15 λεπτα σαν να πας να πάθεις εκγεφαλικο ! τέλος πάντων ελπιζω να είναι καλα το παιδι .. Πηγα να ακουμπησω σημερα βαρη μετα απο αρκετα χρονια, και απλα δεν..... βάρη ξέρεις ειναι και τα 1-2 κιλα ! δεν χρειαζεται να προσπαθεις να σηκώσεις πολλα .. ξεκινάς απο τα πολυ λιγα και σιγα σιγα θα δυναμώσεις ... ----------------------- δημητρα αν παιρνεις τοση πολυ πρωτεινη , παρε λιγα αμινοξέα , σε καμια περιπτωση μεγαλες ποσοτητες και προτίμησε τα με το αερόβιο καλα σου λενε ! επισης άφθονο νερο , τόση πολυ πρωτεΐνη + αμινοξέα = άφθονο , ατελείωτο νερο ! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις