Vapir Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 όπως λέμε είχα μπει για δικέφαλα; όχι ρε μπαίνω και τραβάω μια πενιά αλλα πριν πυροβολήσω σταματάω για να κρατήσω αυξημένη τέστo στην προπόνηση 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 WTF! Εντάξει τρικεφαλο όμως δεν έχεις καθολου χαχα θα σου βαλω και τρικεφαλο ,νταξει μετα απο προπονηση δικεφαλα ειναι και ειμαι σε cut περιοδο 8 κιλα κατω ... .Μαου ποσους ποντους το κοβεις ρε? για να σε δω 2
Vapir Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Προσπάθησα να κάνω croque madame (http://droolius.com/wp-content/uploads/2011/09/Croque_Madame_Le_Cafe_De_Paris_Droolius_1.jpg) σήμερα. Βγήκαν έτσι: Το ένα βγήκε φτωχό επειδή απέτυχε η μεταφορά Την επόμενη φορά... βάφλα φορ δε γουιν βαφλιέρα = 15 euro ιδέα του spect για αλεσμένη βρώμη = free αλεσμένη βρώμη +αυγά+βανίλια-κανέλα whatever u like + βαφλιέρα = πρωινό σε 5 λεπτά η φωτογραφία ειναι απο την πρώτη απόπειρα γιαυτό περίσσεψε μείγμα κ το έβαλα απο πάνω, τώρα μου βγαίνει ακριβώς . ps : το addon ορθογραφίας χάλασε , ετοιμαστείτε να σας βγουν τα μάτια :devil: 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 διορθωσε το ιδεα γιατι με πονανε τα ματια (ξερω οτι ηταν τυπογραφικο λογο ταχυτητας ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω ) βαζεις τιποτα για να μην κολλαει?
bosei Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 βάφλα φορ δε γουιν βάφλα.jpg βαφλιέρα = 15 euro ιδέα του spect για αλεσμένη βρώμη = free αλεσμένη βρώμη +αυγά+βανίλια-κανέλα whatever u like + βαφλιέρα = πρωινό σε 5 λεπτά η φωτογραφία ειναι απο την πρώτη αποπήρα γιαυτό περίσσεψε μείγμα κ το έβαλα απο πάνω, τώρα μου βγαίνει ακριβώς . Ωραία φαίνεται αλλά δεν μου αρέσει τίποτα με βάση την βρώμη όταν ψήνεται. Εκτός κι αν ρίξω άπειρο μέλι.
Vapir Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 διορθωσε το ιδεα γιατι με πονανε τα ματια (ξερω οτι ηταν τυπογραφικο λογο ταχυτητας ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω ) βαζεις τιποτα για να μην κολλαει? καλά ναι το ιδέα ήταν , αλλα θα κάνω κ άλλα μη φοβάσαι, χάλασε το addon αχχαχαχααχ όχι , κανονικά αλείφεις λίγες σταγόνες λάδι αλλα εγώ απλά την αφήνω να κάψει 1 λεπτό και ρίχνω το μείγμα , το ανοίγω στα 5 λεπτά κ έχει ξεκολλήσει πάντα μόνο του, αν πας να το ανοίξεις νωρίς ή το μείγμα σου περιέχει μήλο αλεσμένο τη γάμησες , θα καθαρίζεις και θα βλαστημάς την ώρα κ τη στιγμή(been there , done that) . Με αλεσμένη μπανάνα δεν έχει θέμα αλλα δεν έχει και ουσία , προτιμώ να πέσει απο πάνω. Ωραία φαίνεται αλλά δεν μου αρέσει τίποτα με βάση την βρώμη όταν ψήνεται. Εκτός κι αν ρίξω άπειρο μέλι. ούτε εμένα αλλα η διαφορά είναι οτι δεν γίνεται ομελετετοιδές ή κέικ , γίνετε σκληρό σαν μπισκότο (τουλάχιστον αυτό που κάνω εγώ). Άμα δε θες βρώμη βάλε αλεύρι και τα τοστ αλεύρι έχουν για το μέλι που λες γαμάει , έτσι τις φτιάχνω τώρα , ρίχνω απο πάνω μέλι + κανέλα και αν και έτρωγα "πιτάκια" με μέλι και κανέλα παλιά, δεν έχει σχέση
bosei Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ούτε εμένα αλλα η διαφορά είναι οτι δεν γίνεται ομελετετοιδές ή κέικ , γίνετε σκληρό σαν μπισκότο (τουλάχιστον αυτό που κάνω εγώ). Άμα δε θες βρώμη βάλε αλεύρι και τα τοστ αλεύρι έχουν Χμ, ωραία καμία μέρα που δεν θα βαριέμαι θα δοκιμάσω με αλεύρι. Πάντως δύσκολα να αντικαταστήσει κορνφλέικς με γάλα + γιαούρτι για πρωινό. Όσο λιγότερη ώρα είμαι στην κουζίνα τόσο το καλύτερο.
mimis19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Προσπάθησα να κάνω croque madame (http://droolius.com/wp-content/uploads/2011/09/Croque_Madame_Le_Cafe_De_Paris_Droolius_1.jpg) σήμερα. Βγήκαν έτσι: Το ένα βγήκε φτωχό επειδή απέτυχε η μεταφορά Την επόμενη φορά... Με εψησε. Θα το δοκιμασω σε καμια ωρα. 1
Papakitou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 βάφλα φορ δε γουιν βάφλα.jpg βαφλιέρα = 15 euro ιδέα του spect για αλεσμένη βρώμη = free αλεσμένη βρώμη +αυγά+βανίλια-κανέλα whatever u like + βαφλιέρα = πρωινό σε 5 λεπτά η φωτογραφία ειναι απο την πρώτη απόπειρα γιαυτό περίσσεψε μείγμα κ το έβαλα απο πάνω, τώρα μου βγαίνει ακριβώς . ps : το addon ορθογραφίας χάλασε , ετοιμαστείτε να σας βγουν τα μάτια :devil: Ποια ειναι η βαφλιερα; πηρα και εγω μια του 20αρικου και οσες τσεκαρα σε αυτο το ευρος τιμης ηταν ολες στο σχημα μαργαριτας
Vapir Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ποια ειναι η βαφλιερα; πηρα και εγω μια του 20αρικου και οσες τσεκαρα σε αυτο το ευρος τιμης ηταν ολες στο σχημα μαργαριτας αυτή , την έχω δύο εβδομάδες και είναι πολύ κομπλέ 1
alex_000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 χαχα θα σου βαλω και τρικεφαλο ,νταξει μετα απο προπονηση δικεφαλα ειναι και ειμαι σε cut περιοδο 8 κιλα κατω ... .Μαου ποσους ποντους το κοβεις ρε? για να σε δω Οπτικά φαίνεται 43+ αλλά τέτοια νούμερα δύσκολα στα 80 κιλά εκτός αν είσαι 1.70 και κάτω..εκτός αν είσαι σκέτα χέρια. Βασικά αν είσαι κάπου 1.75 παίζει.
Arct1c Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδες μιας κ δεν εχω φτιαξει μεχρι σημερα κ βαρεθηκα τα βραστα αυγα . ομελετα με ασπραδια πως φτιαχνετε>μονο ασπραδια η και κροκους? βαζετε και λαδι στ τηγανι?για ριχτε μια
Fotis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οπτικά φαίνεται 43+ αλλά τέτοια νούμερα δύσκολα στα 80 κιλά εκτός αν είσαι 1.70 και κάτω..εκτός αν είσαι σκέτα χέρια. Βασικά αν είσαι κάπου 1.75 παίζει. 1.76 ειμαι ,45 cm ειναι,με pump ετσι τα ειπαμε αμεσως μετα απο προπονηση. 1
bosei Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδες μιας κ δεν εχω φτιαξει μεχρι σημερα κ βαρεθηκα τα βραστα αυγα . ομελετα με ασπραδια πως φτιαχνετε> μονο ασπραδια η και κροκους? βαζετε και λαδι στ τηγανι? για ριχτε μια Λάδι βάζεις λίγο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πινέλο για να πάει παντού. Τώρα αν θα κάνεις μόνο ασπράδια ή και με κρόκους είναι σε σένα. 1.76 ειμαι ,45 cm ειναι. Μλκ ο ποππάυ θα είσαι από κοντά. 45 ούτε τα δύο μου χέρια δεν παίζει να είναι 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις