Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bosei, θελω να μαθω! Αν μπορεις, ευχαριστως να ακουσω την αποψη/προταση σου

Το λοιπόν. Θα σε πω τι προτείνουν μερικοί που ακολουθώ του χώρου (Brad Schoenfeld και Mike Israetel). Ο Μιχάλης προτείνει οι high reps να έχουν ένα 25% της προπόνησης. Αυτό όμως μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.

Άρχισα να γράφω διάφορα άλλα βγήκε πολλές γραμμές μόνο η εισαγωγή γι αυτό που θέλω να πω οπότε πάμε σε tl;dr version  :-(. Μπορείς να βάλεις high reps είτε σε μία μέρα στην τελευταία άσκηση ξέρω γω για κάθε μυ ή αν κάνεις μόνο μία άσκηση, στο τελευταίο σετ και βάλε κανά drop κιόλας. Αλλιώς μπορείς κάθε 4η προπόνηση ξέρω γω να παίζεις μόνο high reps σε ό,τι κάνεις.

"Βρες άλλη"

...το 55% είναι soy protein. 

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ok...καλα κανω και ρωταω πρωτα

Αν θες τόσο πολύ πολλαπλών πηγών κοίτα να είναι με whey, casein και egg protein. Σαν καλύτερη λύση εννοείται μία απλή whey,,,πιό φθηνά βγαίνει

Δημοσ.

Αν θες τόσο πολύ πολλαπλών πηγών κοίτα να είναι με whey, casein και egg protein. Σαν καλύτερη λύση εννοείται μία απλή whey,,,πιό φθηνά βγαίνει

Ε πρότεινε ρε boss κάτι vfm και για μας που δεν ξεχωρίζουν το αλεύρι από την whey. Oτι πιο ποιοτικότερο στα λεφτά. Π.χ ξεκίνησα με την πανάκριβη protifar τώρα στην on whey gold στην μισή τιμή της protifar. Mια ακόμη φτηνότερη χωρίς να ρίχνουμε τα standards θα ήταν υπέρ του δέοντος καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Και γενικά δεν είναι σαν τα ηλεκτρονικά να κοιτάς no-brand.

Dymatize,QNT,Scitec(τρομερή γεύση,λιγότερη πρωτείνη ανα σκουπ),Gold Touch Nutrition(με stevia + απο αγελαδες βιολογικης εκτροφής, πόσο ισχύει δεν ξέρω.Αλλά καταλαβαίνεις ότι έχει διαφορετική σύσταση και ειναι λιγοτερο γλυκια επειδη δεν εχει σουκραλόζη).Δεν μπορείς να πέσεις και πολύ στην τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Ε πρότεινε ρε boss κάτι vfm και για μας που δεν ξεχωρίζουν το αλεύρι από την whey. Oτι πιο ποιοτικότερο στα λεφτά. Π.χ ξεκίνησα με την πανάκριβη protifar τώρα στην on whey gold στην μισή τιμή της protifar. Mια ακόμη φτηνότερη χωρίς να ρίχνουμε τα standards θα ήταν υπέρ του δέοντος καλοδεχούμενη.

Ανάλογα από που μπορείς να αγοράσεις. Το Myprotein έχει τέλειες τιμές...ειδικά η άγευστη είναι ~ 50 ευρώ τα 5 κιλά αλλά αν δεν κάνεις με άλλους παραγγελία για να μοιραστείτε τα 20 ευρώ μεταφορικά ή αν δεν κάνεις πάνω από 200 ευρώ παραγγελία που είναι τσάμπα τότε δεν αξίζει.

Από Ελλάδα τώρα, εγώ αυτή που έπαιρνα εδώ και κανά χρόνο και ποιοτικά είναι εντάξει και από γεύση πίνεται είναι αυτή: http://www.musclemax.gr/proteins/whey-proteins/the-protein-works-whey-protein-80-sf-2000gr-detail

• Like 3
Δημοσ.

Ανάλογα από που μπορείς να αγοράσεις. Το Myprotein έχει τέλειες τιμές...ειδικά η άγευστη είναι ~ 50 ευρώ τα 5 κιλά αλλά αν δεν κάνεις με άλλους παραγγελία για να μοιραστείτε τα 20 ευρώ μεταφορικά ή αν δεν κάνεις πάνω από 200 ευρώ παραγγελία που είναι τσάμπα τότε δεν αξίζει.

Από Ελλάδα τώρα, εγώ αυτή που έπαιρνα εδώ και κανά χρόνο και ποιοτικά είναι εντάξει και από γεύση πίνεται είναι αυτή: http://www.musclemax.gr/proteins/whey-proteins/the-protein-works-whey-protein-80-sf-2000gr-detail

Καλη φαινεται και σε καλη τιμη.Αν βρεις καμμια ευκαιρια εντος Αθηνων,γραψε εδω. :)

Δημοσ.

αντε μετα απο 4 χρονια γυμναστικης περιπου,το πρωτο μου τραβηγμα.Καποy πισω στην πλατη αριστερα κοντα στα πλευρα.

Θα ζησω :-D

Αλλα σιγουρα μια εβδομαδουλα ρεπο.

• Like 2
Δημοσ.

αντε μετα απο 4 χρονια γυμναστικης περιπου,το πρωτο μου τραβηγμα.Καποy πισω στην πλατη αριστερα κοντα στα πλευρα.

Θα ζησω :-D

Αλλα σιγουρα μια εβδομαδουλα ρεπο.

Περαστικα,ετσι κι αλλιως καθε 8 εβδομαδες πολλοι κανουν μια εβδομαδα αποχη,οποτε μικρο το κακο. Πηρες καμμια αλοιφη?

• Like 1
Δημοσ.

bosei gt autin file

mporoyses na breis me tis mises 8ermides..ama iχe kai idatan8raka 8a to katalabena :P

μετα το strating strength λετε να ξεκινησω το texas method η καποιο bb program με ντροπ σετ,δισετ και τετοια?

Δημοσ.

bosei gt autin file

mporoyses na breis me tis mises 8ermides..ama ine kai idatan8raka 8a to katalabena :P

Μάλιστα...αν μου βρεις κάπου whey με την ίδια πρωτείνη στα 25γρ. και να είναι και 50 θερμίδες θα κάνω κωλοτούμπες.

μετα το strating strength λετε να ξεκινησω το texas method η καποιο bb program με ντροπ σετ,δισετ και τετοια?

Ρε συ πηγαίνεις στο google και λες ποιό πρόγραμμα να κάνω σήμερα? Μείνε σε ένα, κάντο και βλέπεις. Αν συνεχίσεις το starting strength ή έστω την φιλοσοφία του και το συγκεκριμένο linear progression θες τουλάχιστον 6 μήνες για να πεις ναι, το άρμεξα το πρόγραμμα. Το texas method με bb πρόγραμμα και drops πρέπει να είναι από τα πιό αντίθετα προπονητικά στυλ

Δημοσ.

Της πόπης γίνεται στο σπίτι . Δεν μπορεί να καταλάβει η γυναίκα μου ότι μια προσεκτικά διαλεγμένη πρωτείνη μόνο καλά σου προσφέρει.

Τέσπα παραδόθηκα. Δεν με χαλάει πάντως γιατί κάθε μέρα θα έχει ψαράκια, φιλέτο και ψαρονέφρια! (Με βλέπω για παραπάνω υπερωρίες)Και ΜΟΝΟ protifar για αμέσως μετά την προπόνηση.

Μου πέταξε και την on και είχε κάνα μισόκιλο ακόμη.

• Like 4
Δημοσ.

Της πόπης γίνεται στο σπίτι . Δεν μπορεί να καταλάβει η γυναίκα μου ότι μια προσεκτικά διαλεγμένη πρωτείνη μόνο καλά σου προσφέρει.

Τέσπα παραδόθηκα. Δεν με χαλάει πάντως γιατί κάθε μέρα θα έχει ψαράκια, φιλέτο και ψαρονέφρια! (Με βλέπω για παραπάνω υπερωρίες)Και ΜΟΝΟ protifar για αμέσως μετά την προπόνηση.

Μου πέταξε και την on και είχε κάνα μισόκιλο ακόμη.

Μην παιρνεις αυτη που ειναι ακριβη παρε η αυτη που ειπε o Bosei  η αυτη :   http://www.xtr.gr/el/complete-protein-2000g-on.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...