margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Aλλοι στην Τηνο διακοπες με τις ποδηλαταρες τους και αλλοι... Τηνο ειναι το analog το αλοο το χω εδω, κι αφου στο τζιμ το γονατο δε μ ενοχλει, σκοπευω συντομα να το ενεργοποιησω.. Θα το παω στα παιδια που το πηρα για ελεγχο-σερβις και μετα βουρ βουλιαγμενη 1
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Failure Επιδιωκουμε failure σε καθε set η μονο στο τελευταιο? Failure σε τι ευρος επαναληψεων?8-12?παραπανω? Μεγάλο θέμα ανοίγεις. Οι απόψεις ειναι πολλές. Εγω ακολουθώ τη φιλοσοφία του Αλεξ και στις περισσότερες ασκησεις κάνω ντροπ σετ και αποτυχία σε κάθε σετ. Εύρος 8-12. 1
snow22 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πριν καιρό είχες περάσει θέμα με την μέση σου, κοίτα να την αποφύγεις καλύτερα την συγκεκριμένη άσκηση, όπως και τα barbell row's και τα deadlifts, θέλουν πρώτα πολύ καλή τεχνική για ένα διάστημα, με άδεια μπάρα, έτσι ώστε να μην έχεις θέμα στο μέλλον βάζοντας κιλά, μιας και κιλά + λάθος τεχνική είναι 100% τραυματισμός. Λίγο είδα τι είναι τα pedlay row's μιας και πρώτη φορά την άκουσα σαν άσκηση από εσένα και πόνεσα και μόνο που είδα μια τέτοια άσκηση . Ναι για αυτό ρώτησα... Πλάτη κάνω μόνο στα μηχανήματα από τότε που έπαθα θλάση και νιωθω ότι δεν κάνω τίποτα,θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή μέχρι να είμαι σε θέση να ξαναμπώ
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τηνο ειναι το analog το αλοο το χω εδω, κι αφου στο τζιμ το γονατο δε μ ενοχλει, σκοπευω συντομα να το ενεργοποιησω.. Θα το παω στα παιδια που το πηρα για ελεγχο-σερβις και μετα βουρ βουλιαγμενη Εμεις δεν εχουμε ουτε ροδα απο ποδηλατο... Bουλιαγμενη ημουν το σουκου στην Λιμνη ολη μερα . 1
Demetra_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εμεις δεν εχουμε ουτε ροδα απο ποδηλατο... Bουλιαγμενη ημουν το σουκου στην Λιμνη ολη μερα . ζωάρα ... Μεγάλο θέμα ανοίγεις. Οι απόψεις ειναι πολλές. Εγω ακολουθώ τη φιλοσοφία του Αλεξ και στις περισσότερες ασκησεις κάνω ντροπ σετ και αποτυχία σε κάθε σετ. Εύρος 8-12. έχεις δει υπερτροφία; εγώ με τα drop πχ στη μέρα πλάτης, φεύγω από το γυμ και νιώθω σαν τεθωρακισμένο 1
margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εμεις δεν εχουμε ουτε ροδα απο ποδηλατο... Bουλιαγμενη ημουν το σουκου στην Λιμνη ολη μερα . Εσυ πας για το εξτριμ του πράγματος! Αλλο λεβελ ... Εγω φανταζομαι απο τωρα βολτα Βουλιαγμενη με τα ποδήλατα με κατάληξη στο Moorings για φαι 3
wizzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Να σας δω να επιστρέφετε καβάλα στα ποδήλατα μετά από φαγητό στο Moorings και τίποτα άλλο! 3
alex_000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εχει κανεις προσωπική αποψη για kick boxing ? Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει απ την οπτική της αερόβιας ασκησης,οχι του ξυλοφορτωματος. Πάσα πληροφορία ευπροσδεκτη,συγκριση του kick boxing ως αερόβια με αλλες πολεμικές τεχνες ,επίσης. Πάνε κάνε ένα από τα 10δες "combat" αερόβια προγράμματα και άσε το kick boxing αφού σε ενδιαφέρει εκείνη η "οπτική" Μεγάλο θέμα ανοίγεις. Οι απόψεις ειναι πολλές. Εγω ακολουθώ τη φιλοσοφία του Αλεξ και στις περισσότερες ασκησεις κάνω ντροπ σετ και αποτυχία σε κάθε σετ. Εύρος 8-12. Αν ισχύει αυτό + τρως παραπάνω next time που θα σε δω περιμένω τρελές αλλαγές.
Demetra_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πάνε κάνε ένα από τα 10δες "combat" αερόβια προγράμματα και άσε το kick boxing αφού σε ενδιαφέρει εκείνη η "οπτική" Αν ισχύει αυτό + τρως παραπάνω next time που θα σε δω περιμένω τρελές αλλαγές. υπερτροφίας;
suffocater Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πάνε κάνε ένα από τα 10δες "combat" αερόβια προγράμματα και άσε το kick boxing αφού σε ενδιαφέρει εκείνη η "οπτική" Με ενδιαφέρει ΚΑΙ αυτή.Δεν με ενδιαφέρει μονο αυτη. Οταν πχ σε μια προπονηση mma μπορει να μην ιδρωσεις καν επειδη δουλευεις τεχνικη,δεν μου κανει.
margaritagr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Να σας δω να επιστρέφετε καβάλα στα ποδήλατα μετά από φαγητό στο Moorings και τίποτα άλλο! Χαχα μενει Καβουρι η κολλητη μου θα της πω να ρθει να μας μαζεψει με τ αμαξι
4saken Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Alex και Γιαννη καντε μου το πενηνταρακια γιατι δεν το πιασα. Ας πουμε πιεσεις παγκου και αλτηρες δικεφαλο που κανω 10-10-8-8. Πως μπορω να βαλω τα drop set στο προγραμμα?
alex_000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 υπερτροφίας; ε τι? .. μαλλιά λίγο δύσκολο να ξαναβγάλει Με ενδιαφέρει ΚΑΙ αυτή.Δεν με ενδιαφέρει μονο αυτη. Οταν πχ σε μια προπονηση mma μπορει να μην ιδρωσεις καν επειδη δουλευεις τεχνικη,δεν μου κανει. στο kick boxing σε κάθε προπόνηση θα ιδρώσεις Alex και Γιαννη καντε μου το πενηνταρακια γιατι δεν το πιασα. Ας πουμε πιεσεις παγκου και αλτηρες δικεφαλο που κανω 10-10-8-8. Πως μπορω να βαλω τα drop set στο προγραμμα? 1) μειώνεις τα σετ από 4 σε 3 2) Πες ότι κάνεις bicep curl με 25 κιλά αλτήρες. θα κάνεις 2 σετ 25x10 > 18x8 (χωρίς διάλειμμα) και ένα σετ 22x10, 16x8 (γιατί αν κάνεις σωστά drop set μετα το 2ο σετ είσαι νεκρός) απλό παράδειγμα αυτό το νόημα είναι μειώνουμε βάρος και ξαναμπαίνουμε χωρίς διάλειμμα μέχρι failure. 1
wizzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Χαχα μενει Καβουρι η κολλητη μου θα της πω να ρθει να μας μαζεψει με τ αμαξι Αμ, έτσι πες μου...!
Demetra_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ε τι? .. μαλλιά λίγο δύσκολο να ξαναβγάλει θα βγάλεις φύτρες από τα Ω-3
Προτεινόμενες αναρτήσεις